Üstad dün telefonda da konuşmuştuk kafana takmaya değimez.Bizde şöyle bir davranış var maalesef ve bu hayatımızın her alanında böyle, "
BEN GEREKEN HER ŞEYİ YAPTIM" düşüncesi...Adam trafikte kaza yapar ben haklıyım der,dersten düşük not alır hoca iyi öğretmedi yada zor sordu der gibi daha bir çok şekilde örnekleyebiliriz...
Maalesef kimse yoğurdum ekşi diyemiyor bu ülkede ve sanırım bu artık içimize işlemiş durumda,sen gidip en güzel köpeklerden en iyi yavruları alıp getiriyor ve en iyi şekilde eğitip ava gidip eğitiyor yavrulatıyorsun ondan sonra kendini bilmez kişiler çıkıp yok bilemem ne diye moralini bozuyor.Sendeki köpekleri ve şimdiye kadar verdiğin köpekleri hepimiz biliyoruz kimseye kendini ispatlayacak yada moralini bozacak bir şey yok.Onlar senin yaptıklarının yarısını yapsınlar bakalım yapabiliyorlar mı? Senden aldığı köpek kötü çıkıyormuş diyenlere asıl şu soruyu sormak lazım "
SEN EĞİTEBİLDİN Mİ?"
Sen her zaman ne diyorsun biz kendimize yeteriz,bize ve sana inananların adresi zaten belli geri kalanına koyver rahvan gitsin...
Almanya'dan gelipte bizim köpeklerimize hayran kalan bir çok bu işin duayeni sayılan insanlar var ve ülkemizdeki bu gelişim yüzünden bizden korkar oldular

Tabi bu konuda senin emeklerin ve ürettiğin köpeklerin yerini herkes biliyor...