ARKADAŞLAR ÇOK İYİ GİDİYORUZ DEVAM....! - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: ARKADAÅžLAR ÇOK İYİ GİDİYORUZ DEVAM....!  (Okunma sayısı 4518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
ARKADAŞLAR ÇOK İYİ GİDİYORUZ DEVAM....!
« : 24 AÄŸustos 2009, 22:15:00 »
         SAYFAMIZ ÜYELERİMİZ ARKADAÅžLAR:

BUGÜN BİRAZ NETTE DOLAÅžTIM VE İNCELEDİM.BİZDEN DAHA ÖNCESİ KURULMUÅž SİTELERİN ÇALIÅžMASINDAN VE İŞLEYİŞİNDEN
         DAHA İYİ DURUMDAYIZ.ÜSTELİK ÅžATA FATAMIZ DA PEK AZ OLMASINA RAÄžMEN.
         FARKINA VARDIÄžIM DİYER BİR HUSUSTA ÜYELERİMİZİN SICAK KANLILIÄžI.YANİ EN AZINDAN YAZACAK BİR KONU BULAMASALAR BİLE
         ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAÅžLARA BİR HOÅžGELDİN DİYORLAR...!

Ä°LERLİYEN GÜNLERDE REKLAM AÇISINDAN DA YENİ BİR ADIM ATACAÄžIZ VE DAHADA İYİ OLCAÄžIZ.

TEÅžEKKÜRLER EDERİZ YÖNETİM ADINA               MAHMUT LİMNİLİ

« Son Düzenleme: 24 AÄŸustos 2009, 22:17:31 Gönderen: Mahmut Limnili »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
Ynt: ARKADAŞLAR ÇOK İYİ GİDİYORUZ DEVAM....!
« Yanıtla #1 : 24 AÄŸustos 2009, 23:04:11 »
Tartışma ve hırgürden hoşlanmayanların, gerçek dostluğun ve paylaşımların olduğu sitemizde varsın konu az olsun...En azından birbirimizin kuyusunu kazmıyoruz,arkasından konuşmuyoruz...Allah daha fazla üyeyle ve huzurumuzun en üst seviyede olduğu günleri yaşamamızı nasip eder inşallah..
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimiçi Mustafa BÜYÜKKARDEŞ

• Sabit Üye
  • Kurzhaar ile avlanmak ayrıcalıktır
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
  • Yer: BURSA
« Yanıtla #2 : 25 AÄŸustos 2009, 00:16:28 »
buradaki tüm üyeler benim kardeşlerim, her akşam ziyaret etmeden yapamıyorum
hepinizi seviyorum, Allah yolunuzu açık etsin, mutlu kalınız.
Fenci Mustafa hoca-1958-Bursa- 0536 361 71 81  mbklar@hotmail.com
Asalet; Boyda değil, soyda.. incelik; belde değil, dilde.. doğruluk; sözde değil, özde.. güzellik; yüzde değil, yürekte olur..![Hz Mevlana]

Çevrimdışı Samet KABAK

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #3 : 25 AÄŸustos 2009, 00:22:52 »
Tartışma ve hırgürden hoşlanmayanların, gerçek dostluğun ve paylaşımların olduğu sitemizde varsın konu az olsun...En azından birbirimizin kuyusunu kazmıyoruz,arkasından konuşmuyoruz...Allah daha fazla üyeyle ve huzurumuzun en üst seviyede olduğu günleri yaşamamızı nasip eder inşallah..
Samet KABAK 1984 BERGAMA
tel: 0507 787 09 92
www.pointertutkusu.com

Çevrimdışı Sebahattin GÜNEŞ

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 AÄŸustos 2009, 13:52:46 »
evet Mahmut tertib çok haklısın
Sebahattin GÜNEŞ - 1965 -İstanbul - Avcılar

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #5 : 25 AÄŸustos 2009, 14:32:51 »
Haklısın kardeşim, benim bir önerim var bu sitenin EN AZINDAN İZMİR VE ÇEVRESİNDEKİ üyeleri Ustanın kaptanlığında bir gün birleşip av yapalım mı? Bu bıldırcın olur keklik olur domuz olur farketmez maksat gönüller bir olsun ne dersiniz?

Hocam seni herzaman taktir ederim çok parlak fikirlerin var saÄŸolasın.Avdan ziyade ben foçada bir buluÅŸma
         düşünüyordum tanışma adına sen aÄŸzımdan aldın lafı.Ancak iÅŸte mesafe sorunları biraz problem.
         Neyse biraz daha büyüyelim yapalım hocam olur vallahi..!
« Son Düzenleme: 25 AÄŸustos 2009, 14:33:13 Gönderen: Mahmut Limnili »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    

Çevrimiçi Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #6 : 25 AÄŸustos 2009, 23:11:46 »
           Hocam çok isterim, ilerleyen zamanlarda hayata geçiririz inÅŸallah...
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Mehmet Doğan KIVRAK

• Moderator
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2009, 12:35:58 »
SİTE İÇERSİNDE BU KADAR SAMİMİ AVCILAR MEMLEKETİN DÖRT  BİR YANINDA DA OLSA BULURUSUZ ABİ...
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimdışı Mustafa AKUNCU

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 16 Ekim 2009, 19:44:30 »
sevgili mahmut abi  sen bizim üstadımız olmaya devam et bizi terk etme biz senin gücünü arkamızda hissedelim yeter ki biz enerjimizi senden alıyoruz oyüzden bizim site miz diyer sitelerden farklı görüceksin bazı siteler bir sabun misali eriyipgidicek çünki dürüst eyilir ama yıkılmaz
Mustafa Akuncu - 1970 - Manisa -Turgutlu

Çevrimdışı Mustafa AKSOY

• Aktif Üye
  • **
  • HERKES AVCI OLAMAZ
« Yanıtla #9 : 16 Ekim 2009, 22:21:18 »
sevgi,saygı,dürüstlük,samimiyet.bunlar insan olmanın, güzel insan,erdemli insan olmanın gereği olan şeyler.bu hasletler.üzerinde taşıyanların değerini bildiği vasıflardır.bu vasıfları taşımayanlar zaten bunların değerini bilmezler.
sitemiz fenci mustafa hocamın dediği gibi her biri ayrı ayrı birer değer olan kardeşlerimin buluştuğu,adı üzerinde DÜRÜST kimselerin buluştuğu bir nokta.
mesafe uzaklığından dolayı katılamasam da, iç anadoluda yaşasam da, toplandığınızda kalbim sizinle olacak. hepinizi çoooooooooooook seviyorum.NEVŞEHİRDEN selamlar...
Mustafa AKSOY(Çanakkaleli) - 1966 - Bursa  0538 8523264  
Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü.

Çevrimiçi Mustafa BÜYÜKKARDEŞ

• Sabit Üye
  • Kurzhaar ile avlanmak ayrıcalıktır
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2009, 01:37:39 »
sevgi,saygı,dürüstlük,samimiyet.bunlar insan olmanın, güzel insan,erdemli insan olmanın gereği olan şeyler.bu hasletler.üzerinde taşıyanların değerini bildiği vasıflardır.bu vasıfları taşımayanlar zaten bunların değerini bilmezler.
sitemiz fenci mustafa hocamın dediği gibi her biri ayrı ayrı birer değer olan kardeşlerimin buluştuğu,adı üzerinde DÜRÜST kimselerin buluştuğu bir nokta.
mesafe uzaklığından dolayı katılamasam da, iç anadoluda yaşasam da, toplandığınızda kalbim sizinle olacak. hepinizi çoooooooooooook seviyorum.NEVŞEHİRDEN selamlar...

Teşekkürler kardeş
düşman kazanmak çok kolaydır,
dostluklar kolay kazanılmaz, meziyet ister
toplumda, iyi insandır dedirtmek, özveri ister, herkese mahsus değildir, paraylada satın alınmaz
ne mutludur ona ki, aranılan insan olmak.
herkese saygılar, sevgiler...
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2009, 01:40:03 Gönderen: Mustafa B.KardeÅŸ »
Fenci Mustafa hoca-1958-Bursa- 0536 361 71 81  mbklar@hotmail.com
Asalet; Boyda değil, soyda.. incelik; belde değil, dilde.. doğruluk; sözde değil, özde.. güzellik; yüzde değil, yürekte olur..![Hz Mevlana]

Çevrimdışı Mustafa AKSOY

• Aktif Üye
  • **
  • HERKES AVCI OLAMAZ
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2009, 01:33:57 »

Teşekkürler kardeş
düşman kazanmak çok kolaydır,
dostluklar kolay kazanılmaz, meziyet ister
toplumda, iyi insandır dedirtmek, özveri ister, herkese mahsus değildir, paraylada satın alınmaz
ne mutludur ona ki, aranılan insan olmak.
herkese saygılar, sevgiler...
hocam iki sınıf vrdır eli öpülmesi gereken:
1.anne-baba,nine-dede (YANİ BÜYÜKLERİMİZ)
2.İlim öğreten alimler (hocalarımız)
size aynen katılıyor ve ellerinizden saygıyla öpüyorum hocam...selamlar nevşehirden...
Mustafa AKSOY(Çanakkaleli) - 1966 - Bursa  0538 8523264  
Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü.

Çevrimdışı Erkan TURHAN

• Sabit Üye
« Yanıtla #12 : 20 Ekim 2009, 13:30:56 »
Haklısın kardeşim, benim bir önerim var bu sitenin EN AZINDAN İZMİR VE ÇEVRESİNDEKİ üyeleri Ustanın kaptanlığında bir gün birleşip av yapalım mı? Bu bıldırcın olur keklik olur domuz olur farketmez maksat gönüller bir olsun ne dersiniz?

Hocam seni herzaman taktir ederim çok parlak fikirlerin var saÄŸolasın.Avdan ziyade ben foçada bir buluÅŸma
         düşünüyordum tanışma adına sen aÄŸzımdan aldın lafı.Ancak iÅŸte mesafe sorunları biraz problem.
         Neyse biraz daha büyüyelim yapalım hocam olur vallahi..!

BuluÅŸma ayarlayın yakın olanlar. ÇeÅŸitli sitelerin en az 10 kusur buluÅŸmasına gittim  Kamp ortamı çadır muhabbeti güzel oldu ama bu da zamanla olacak bol katılımla olacak ÅŸeyler.  Daha iÅŸin başında sayılırız. zamanla hepsi olur iÅŸallah.
Erkan TURHAN 1974 BAYRAMPAÅžA /İSTANBUL 0533458 68 17  DURANA ATAN ET AVCISI KAÇANA ATAN ZEVK AVCISIDIR.

Çevrimdışı Osman ERKARA

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 31 Ekim 2009, 23:04:55 »
TÜM ARKADAŞLARA MERHABALAR. MAHMUT ABİ KURMUŞ OLDUĞUN SİTEDEN MEMNUNUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENDE BAZI DÜŞÜNCELERİM OLUMLU YÖNDE DEĞİŞMİŞTİR BUNU İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM. ARKADAŞLARA DAİMİ...HAYIRLI AVLAR----DAİMİ... MUTLULUKLAR DİLERİM...

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
« Yanıtla #14 : 19 Aralık 2009, 20:49:03 »
mahmut abi benim de ufakbi aklıma gelen şeyi söylemek istedim ne kadar önemli olur yada olmaz bilemem çevremde sadece sitemizin içinde olan üyeleri osmanla mehmet abi kurtzhaar besliyor ve bunlarda senden alınan yavrular ben ve cemal sitenizin pointer besliyenlerdeniz geçenlerde bi arkadaşım evime musafir geldi bende o ara sitenin içinde yorumları okuyor ve fotolara bakıyordum onuda üye olmasını istedim fakat aldıgım cvp yok ben almayım buneyaaa kurzhaar aşagı kurzhaar yukarı başka köpek yokmu bilader avcı olan ırk dedi işim olmaz kurtzhaarcıların içinde ben sadece pointer sitesine üye olurum sitede 100 kişi varsa 95 tanesi mahmutun köpeklerinin yavrularının sahibi dedi bence abi bence bu benim fikrim tabi yanlış olabilir sizin için ama bence dogru bence sitemizi bi kurtzhaar toplulugu gibi göstermeyin gene konular açın yok kafa yapası nasıl yok kuyruk nasıl yok hep örnekler kurtzhaar oluyor bilmem dikatini çekiyormu bunun yanında başka ırklarında kullanırsanız bence daha fazla üyeye sahip oluruz ama az ve öz bize yeter artar bile diyosanız saygı gösteririm
ERTAN ACAR  1982  BALÇOVA-İZMİR

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #15 : 19 Aralık 2009, 21:21:37 »
sitede 100 kişi varsa 95 tanesi mahmutun köpeklerinin yavrularının sahibi dedi

Ertan cım arkadaşın yukarıdaki lafı demiÅŸ ama iyi dememiÅŸ.Ayrıca TC de köpeklerimi kullananların sadece 20 de birini buraya topluyabildim.
        Sonra Mahmut un köpeÄŸinin sahibi olmak bir ayrıcalıktır.Herkez alamaz...!  Ä°Åž PARAYLA BİTMİYOR.
        Sitemiz de baÅŸka köpek ırkları sevenler de mevcut.Ancak iÅŸte bu kiÅŸilerin içlerinde fesatlık yok.Bizler de bu türden üye istiyoruz zaten.

Adı üzerinde DÜRÜST avcıların paylaşım sayfası.Konu dürüstlük olunca,taktir yeteneÄŸi olmayan art niyetlisi buraya gelmesin...!
        BaÅŸka sayfalar daha büyük kapsamlı.Ancak kalay yemek kavga etmek isteyenler gidebilir.Ben gittim soluÄŸu karakol ve mahkeme de aldım.

Not: Bura da köpeklerin duruÅŸları,eÄŸitim ve bakımları ile ilgili bir çok konu vardır.Tecrübelerimizi yazıyoruz.Ansiklobediden yazmıyorum..!
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 21:25:34 Gönderen: Mahmut Limnili »

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #16 : 19 Aralık 2009, 21:32:21 »
Demekki Ertan'ın söylediğinden şu anlaşılıyor "BİZ SİTEMİZİ TAM TANITAMAMIŞIZ...BİLENLER ZATEN BURADAYIZ AMA HERKESİN BİLMESİ İİÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ VE BİLGİLENDİRMEMİZ GEREKİYOR..."
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #17 : 19 Aralık 2009, 21:48:29 »
sitede 100 kişi varsa 95 tanesi mahmutun köpeklerinin yavrularının sahibi dedi

Osmanım kiÅŸi yukarıdaki sözüyle olayı kafadan bitirmiÅŸse,yapacak bir ÅŸey yoktur.Haklı ben de sevmediÄŸim veya çekemediÄŸim
       birisinin sayfasında olmak istemem ve bir kusur bulurum.
       Zamanla tanıyan veya keÅŸfedenlerin sayısı artar.Ben bu ırka ağırlıkla gönül vermiÅŸim ve görsel olsun yada bilgisel,yoÄŸunluÄŸum bu noktada.
       BaÅŸkaları da çıkar ve diÄŸer ırkları yazar anlatır,fotoÄŸraflar yapıştırır.Yasak yok biliyorsun...!
       Burada 10 aydır kimsenin kalbini kırmadık,adam dövüştürmedik.Önemli olan bu arkadaÅŸlık..
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 21:51:48 Gönderen: Mahmut Limnili »

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2009, 22:00:53 »
Tabiki abi bizde kavga gürültü olmaz,öyle kişilerle işimiz olmaz...Biz herkese açığız örnek verecek olursak Mustafa kardeşim Çatalburunları tanıtmak ve bizleri bilgilendirmek için elinden geleni yapıyor...Başka ırklara gönül veren arkadaşlarında diğer ırkları tanıtmalarını bekliyoruz...Tabi bizde sitemizin tanıtımını yapmaya devam etmeliyiz...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimiçi Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #19 : 19 Aralık 2009, 22:27:43 »
                   Banada bu ÅŸekilde ÅŸeyler söylendi ancak ben, sitemizde her ırk ve besleyicisinin aramızda yeri olduÄŸunu söylüyorum herzaman ki zaten öyle, kurzhaar ağırlıklı bir site olduÄŸumuz ortada ama Osman KURT unda verdiÄŸi örnek gibi örnek verecek olursak, Mustafa kardeÅŸimiz çatalburun hakkında bizlerle hep bilgilerini, fotoÄŸraflarını vesaire paylaÅŸtı, bizlerde zevkle okuduk, yorumladık, ben ÅŸahsım adına konuÅŸayım, kurzhaar dan baÅŸka köpek evimden içeri sokmam av köpeÄŸi olarak ama diÄŸer ırkları araÅŸtırmayı severim, sitemiz yanlış tanınıyor bence de, burası kurzhaar cılar sitesi deÄŸil burası bir "paylaşım sitesi" , bir gerçekte ÅŸu; burası kurzhaar ağırlıklı bir site, buda üyelerimiz daha çok kurzhaarcı olduÄŸu için ama ben burada, çeÅŸitli ırklara gönül veren dürüst avcılarıda görmek isterim, herzamanda görmek istedim, eminim tüm üyelerimiz benim gibi düşünüyordur...
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #20 : 20 Aralık 2009, 02:31:18 »
İnşallah usta daha da büyüyeceğiz ama yavaş yavaş...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
« Yanıtla #21 : 20 Aralık 2009, 18:50:18 »
mahmut abi ben sanırım yanlış anlattım yada anlatamadım benim sıkıntım yok sadece üye artması için bi görüntü altında kaldıgımızı söyledim ben bi pointerciyim ama burdayım yüzyüzede konuştuk senle hatırlansan sanırım yanlış anlattım size içimde bi kinayet yok buna emin ol daha düne kadar üyesi oldugum balçova avcılar ve atıcılar kulubü beni ege orman korumaya şikayet etmişti zamansız ve çok keklik avlıyor die bunu benim dost dedigim insanlar yapıyor ama ben senin sitende vurdugum avları rahat rahat sizlerle paylaşıyorum çekkemezlik yok limitten bahseden yok fotolara bakan arkadaşlarımız iyi yorumlarını okuyorum kimse bana hesap sormuyor zate sorsalarda vermem ben senin sitende rahatım çokta güzel insanlar var ailenizde olmaktan mutluyum

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2009, 19:34:38 »

Ertan sana kinin var demedimki zaten.Arkadaşının konuÅŸmalarını yazmıştın buraya oradan çıkarttım.
          Hani şöyle demiÅŸti : sitede 100 kiÅŸi varsa 95 tanesi mahmutun köpeklerinin yavrularının sahibi dedi.

Durum böğle olursa suç mu yada ne.Ozaman forum sayfası sayılmıyormu.İnsanlar rahatmı olamıyor.
          Rahat olsunlar.Sorsunlar eleÅŸtirsinler cevaplıyayım.Kahve köşelerinde dedikodu yapacaklarına,gelip üye
          olup sorsunlar.Cevap veremiyeceÄŸim hiç bir husus yoktur.

Bak birde ben sana internette çok yazan kiÅŸilerini çoÄŸu neden burada yok yada üye deÄŸiller biliyormusun yazayımmı..
          Sitemizi bilmediklerinden deÄŸil.Her gün periyodik ziyaretçi olarak giriyorlar zaten.
          Bunların bir çoÄŸu benim iÅŸimi yapıyorlar ve burada ezilmek istemiyorlar.Fazla bileni yanlışı olmayanı sevmek ve yanında
          olmak istemiyorlar v.b

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #23 : 20 Aralık 2009, 22:17:37 »
Mevzuyu iyi bilen birisi olarak olayı anlatayım...İzmir'de yerleşim yerine yakın bir yerde (MAK kararlarıyla ava açık olan bir bölge)kimse cesaret edipte keklik avlayamıyordu ve Ertan'da orada güzel avlar yaptı ve vurduğu keklikleri bu iş böyle yapılır diye kulübe götürdü,bunu çekemeyen kulüpteki bazı kişiler Ertan'ı şikayet ettiler...Kendileri o bölgeye ava gidemedikleri için böyle şeylere başvurdular...Sonuçta herşey yasal olduğu için Ertan'a bişey olmadı...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #24 : 20 Aralık 2009, 22:40:21 »
Burası paylaşım yeri limitleri aşılan av resimleri burda yayınlanıyorsa bu doğru değil

Åžinasi birader haklısın tabiiki limitler dahilinde avlanmak lazım.Ancak ben yıllardır bu avcılık sporunu yaparım.Acaba TC de kaç kiÅŸi
      iki keklik vurduktan sonra önünden kalkana çakmaz.İki gidersin boÅŸ dönersin birinde dört vurursun bence normaldir.

FotoÄŸraf konmasına ve övünme meselesine gelince:
      Her spor dalında elde edilen bir zafer yada baÅŸarıdan sonra övünme vardır ve normaldir.Atamız ne demiÅŸ. AT, VUR ÖVÜN...!
      Bazı sitelerde limitler dışında fazla av hayvanı ile foto çekilmiÅŸsen kınıyorlar.Ben buna karşıyım.Burası sanal alem:
      Belki ben dolapta biriktirdim,belki diÄŸerleri arkadaÅŸların kuÅŸu.Yine belki foto montaj yaptım.Bu yüzden bunu yasak etmenin
      yadırgamanın anlamı yok bence.
      Bir de şöylede olur tek başına avlanmıştır 6 keklik vurmuÅŸtur ancak bunun iki tanesi ile poz vermiÅŸtir,bilemeyiz.
      İşte bu nedenden dolayı bu gibi halleri bura da eleÅŸtirmiyoruz.

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #25 : 20 Aralık 2009, 22:48:27 »
Ben kaç tane kişi biliyorum avcılık camiasında tanınan ve bazı avcılıkla ilgili yerlerde yönetici olarak çalışan...Sezonda teybini kurup 121 tane tek başına bıldırcın vuran, sonrada limitler dahilinde güzel av oldu diye reklam yapan...Bıldırcın avında asıl bıldırcına değil ÇİL keklik avına giden...Çoğunun adı bende saklı...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
« Yanıtla #26 : 21 Aralık 2009, 00:23:42 »
şinasi abi benim vurdugum avlar hiçte kolay deil buna emin ol su başı yapmıyorum çalı avıda 37 38 derece sıcakta millet gölgede bayılıyorken ben daglarda geziyorum bu işin zor olan kısmı benim için herkez iyi yada kötü bu işi bişekilde yürü tüyor bende sanrım kötü olan taraftayım zamansız ve fazla vuruyorum ne yapayım şinasi abi 5 parmagın 5 bir deil işte zamanla düzeliriz inşallah sen dualarını eksik etme saygılar

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
« Yanıtla #27 : 21 Aralık 2009, 03:34:04 »
AT BİNENİN KILIÇ KUŞANANIN DEMİŞ ATALARIMIZ seviyorum yaa ata sözlerinii

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
« Yanıtla #28 : 21 Aralık 2009, 19:30:40 »
tamam şinasi abi davosa gelme :) bi gün yolun düşerse izmire bari çay içmeye gel abi yada limitleri aşmak istersin bigün bellimi olur :) gene beklerim abi mevlananın sözü gibi ne olursan ol gene gel abi gene gel

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #29 : 21 Aralık 2009, 19:35:12 »

Bakın arkadaÅŸlar bu konunu adı : ARKADAÅžLAR ÇOK İYİ GİDİYORUZ DEVAM....!
           Åžimdi durum bu iken biri birinizi kırmayında ne yazarsanız yazın...!

Avcýlýk