0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diyelim ki domuzlar sürü halinde geldi ve içlerinden birisini vurdun.Diğerleri arkadaşlarının vurulduğunun farkına varabiliyor mu ? )))
Mahmutcum bu aletleri nerden temin edebiliriz be?Bende resimlerini gordukten sonra cok ilgimi cekmeye basldi.
Mahmut tell abey bunların 2 ok atanlarıda varmıııı...Paylaşım için teşekkürler abi...
Üstad bu soldakini elime alıp incele şansım olmuştu hatta fotoğrafım bile var ama bu sağdakini yeni mi aldın? Geldiğimde de söylemiştim tekrar söylüyorum hiç bana göre aletler değil bunlar yayı kurayım derken belimden oluyordum
Muzaffer onun farkına varamadıkları gibi ayrıca vurulmuş olduğunu bile 3-5 dakika sonra anlıyor.Yani sıcağı sıcağına farkına varamıyor sinek ısırdı sanıyor...!Haliyle ben bu yanıtı tecrübe ettikten sonra yazıyorum. Duyum değil yaşanma...!
Usta,menzili nedir bu aletin, domuzu maksimum kaç metreden indirir?
mahmut beybu oku nereden temin ettiniz?şu modele de bakabilirsiniz.yada alacak merakı olan arkadaşlar da inceleyebilir.amerikan m16 piyade tüfeği modeli.makaralı.çelk yaylı sistem.ok un fırlama hızı 400km.piyasa da en yüksek hızı bu model sağlıyor.taşıma çantası,ayaklar,dürbün,oklar dahil komple seti 1300 dolar a satıyorlar.http://www.pse-archery.com/products/productdetail/PSE+TAC+15i+CROSSBOW/part_number=01142/445.5.1.1.87663.87664.0.0.0?pp=12&
Tolga sitemize hoşgeldin.400km değil 1 saniyede 400 metre gider onun adı.Satın almana gelince nasıl alacaksın bilmiyorum lakin güzel..!
yok abi yanlış anlamışsın 400 km dediği ok un çıkış hızı.ilk çıkışta hız ölçen bir alet ile ölçülüyor.tr den satan yer yok sanırım ben bulamadım.gümrükte de sorun çıkarıyor deniliyor.ondan soruyorum nereden aldın nasıl getirttin bir ışık tut bize de diye.bursa da emniyet tatar yayı satan bir yere baskın düzenlemiş.gerekçe ise.yayların kuvvetli,sessiz olması,izinin takip edilememesiymiş.bilmem kaç sayılı yasaya dayanarak yapmışlar ama tam bilmiyorum öyle işte