Öncelikle bu siteye üye olduğum ve görev aldığım için çok mutluyum.Bizler bişeyler yazarsak sanırım kendimizi beğenmişlik yada ukalalık olur ama tabiki gördüğümüz bazı yanlışlıkları da sizlere aktarmak zorundayız,bu yüzden bu yazılanları makul karşılayacağınızdan eminim.
Örnek verecek olursam genç bir üyemiz arkadaşından hediye gelen bir köpeğinin fotoğraflarını sevincini bizlerle paylaşmak için burada yayınladı.kendini bilen aklı başında bir çok üyemiz tebrik etti hayırlı olsun dedi ama bir kişi çıktı "bu kırık boşuna emek harcama emeğine yazık" gibi cümleler kullandı.Bu kişi de zamanı geldiğinde kendisi bu siteden ayrılmak zorunda kaldı.
Şimdi bu olayı irdeleyelim ;
1.Bu genç arkadaşın hali vakti yerinde olsa zaten basar parayı istediği yerden köpek alır.(Köpeği iki farklı av köpeklerinin kırması)
2.Bu genç arkadaş imkanlarının en iyisini zorlayarak köpeğine baktı ve yetiştirdi.
3.Av bölgesinin içinde yaşadığından köpeği iyi bir eğitimle iyi av yapar hale geldi.
4.Burada bu gencin şevkini kırmanın lüzumu varmı?
5.Elimizden geldiğince kardeşimize yardımcı olarak yapması ve yapmaması gerekenleri gerek telefonla gerekse özel mesajlarla ilettik.
6.Bilmediği bir çok eğitim kuralını öğrendi ve en basitinden bundan sonra yetiştireceği köpekler için bilgi ve deneyim sahibi oldu.
Şimdi arkadaşımızın tam gönlüne göre bir av arkadaşı oldu ve avcılığa küsmeyerek bir çok zararlı alışkanlıktan uzak durmasını sağladı.Bu gibi bir çok gencimizin şevkini kırmayarak onlara en iyisini öğreterek ve bilmediğimiz bir çok konuda da kendimizde bir şeyler öğrenerek bu güzel siteyi daha güzel yapmak için hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.(Buna tüm üyeleri dahil ediyorum)
Benim bu siteden ne gibi kazancım oldu?
Benim en ufak bir şekilde maddi bir kazancım olmadığı gibi yapılan telefon görüşmeleri,uykusuzluk,yorgunluk,bir çok işimin aksaması gibi bir çok kayıplarım oldu ama buradaki kazançlarımı soracak olursanız bence bunların bir milyon katı daha fazla manevi kazancım oldu.Başta en iyi nasıl eğitim verilir,yavru seçiminde nelere dikkat edilir gibi daha bir çok bilgi ve tecrübeye sahip oldum.Bence herşeyden önemlisi yüzlerce dostum diyebileceğim insanı tanıdım,yeri geldi yolum düştü ziyaret ettim bir bardak çaylarını içtim.Yeri geldi yüz yüze daha önce hiç görüşmediğim insanlar beni ve arkadaşlarımı kendi meralarına ava davet ettiler ağırladılar.Daha sayamayacağım bir çok şeyi bu site sayesinde öğrendik,tecrübe ettik,kazandık.
Velhasılı burada DÜRÜST İNSANLARIN toplandığı bu mükemmel ortamda bulunmaktan çok mutlu ve gururluyum....
SAYGILARIMLA...