DEMOKRATİK VE DÜRÜST İLK AVCI SAYFASI...! - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: DEMOKRATİK VE DÜRÜST İLK AVCI SAYFASI...!  (Okunma sayısı 1964 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964

Sevgili üyelerimiz ve ziyaretçi dostar.

Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere,tüm bu avcı sayfaları içerisinde aşağıda yazacağım çok önemli bir kaç husustan ötürü en öndeyiz..!

Öncelikle yaşadığımız bir olay biz yönetimin bu açıklamayı yapmasını mecbur kılmıştır.

Sayfamızın başta gelen en büyük özelliği hepinizinde bildiği üzere DOSTLUK,YARDIMLAŞMA ve SAYGI hususlarıdır.

Diğer bir çok önemli niteliğimiz de ÜYELERİMİZİN SAHİP OLDUĞU HAKLARIDIR.

Bu hakların en başında alta yazacağım gelmektedir.

Burada bir üyemiz açtığı konuyu, gönderdiÄŸi bir iletiyi veya üyeliÄŸini dilediÄŸi zaman DEĞİŞTİREBİLİR  ve SİLEBİLİR...!

Oysaki bu durum hemen,hemen her FORUM sayfasında bu şekilde değildir ve yani bir nevi köleliktir de denebilir.

Belkide kuralın doğrusu bu olabilir ancak bizim sayfamızın YÖNETİM anlayışı bu duruma karşıdır.

Sonuç olarak ise;  BelirtiÄŸimiz üzere bir üyemiz ÅŸayet  AÇTIÄžI BİR KONUYU silme ihtiyacı duyarsa yönetimden bir arkadaşımıza
etik olarak bildirmesi doğrudur. Yönetim ise gereğini bu istek doğrultusunda değerlendirip yapacaktır.
Aksi taktirde bu durum tarafımızdan saygısızlık olarak tanınacaktır...!

Biz yönetimin FORUM sayfası üzerinde bir çok yasak ayarlarını yapmamız gayet kolaydır. Ancak bu şekilde davranırsak bu sayfanın
ismi DÜRÜT AVCILARIN SAYFASI olmaktan çıkar.

Dürüst avcı yönetimi adına alınan ortak karar ile tarafımdan yazılmıştır.  Saygılar...!

« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 14:06:15 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Tanju YİRMİBEŞOĞLU

• Yeni Üye
  • *
  • CANSIN
  • Yer: bart?n
Ynt: DEMOKRATİK DÜRÜST TEK AVCI SAYFASI...!
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2011, 12:33:07 »
dogru soyledın mahmut abı nezaketen danısılmalı dogrusu budur.
Bartın-1981
A Rh(+)

Çevrimiçi Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2011, 12:36:06 »
                               Yönetim olarak tüm kararları bu güne kadar beraber aldık, bu ÅŸekilde davranmamızda sayfamıza hep artı olarak

geri döndü...Başından bu yana her konuya hep dürüstlükle yaklaştık ve demokratik bir ortamdan bahsettik, geriye dönüp baktığımızdada boş

konuşmamışız diyoruz.

Yönetim Adına
YaÅŸar KABAYEL
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Veli AKŞİT

• Sabit Üye
  • Rasgele....! www.durustavci.com
  • Yer: BURDUR
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2011, 12:49:18 »
Bilgilendirme için teşekkürler.
Dünyada Tedevisi Mümkün Olmayan Tek Hastalık
AVCILIKTIR...    BURDUR  1985   A rh (+)  Veli AKŞİT   

Çevrimdışı Arif ALTINYOLLAR

• Moderator
  • ANKARA
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2011, 12:49:41 »
Usta eline ağzına sağlık çok güzel ifade etmişsin,ilk günden beri bir numara olduğumuzdan hiç şüphem olmadı buradaki dostluklar inşallah ömür boyu baki kalacaktır.
Arif ALTINYOLLAR - 1972 - ANKARA 0533 346 03 60
Aslanlar kendi hikayelerini yazmadıkça avcı hikayelerine inanmak zorundasınız.

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
Ynt: DEMOKRATİK VE DÜRÜST TEK AVCI SAYFASI...!
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2011, 13:14:15 »
Başkanım sizi ve yönetimi tebrik ederim.Yerinde ve doğru alınmış bir karar teşekkürler...
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2011, 13:27:14 »
Demoratik Durust avcı forum yönetimini sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum.
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Mehmet Doğan KIVRAK

• Moderator
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2011, 13:32:28 »
durmak yok yola devam......:D :D :D

sitenın baslıgından bellı fazla söze gerk yokkkk...
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimdışı Emin KARS

• Sabit Üye
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2011, 13:32:58 »
               ArkadaÅŸlar bir paylaşımın iki farklı sitede yorum farkını irdeleyeceÄŸim bakınız.(örnektir)

Falanca sitede A ÅŸahıs paylaşım yapıyor,paylaşım ÅŸu

[ Arkadaşlar köpeğim laf dinlemiyor,avdada kafasına göre takılıyor ayrıca silah sesinden korkuyor ne yapmalıyım.]

B ÅŸahıs yorum yapıyor

[Ondan bi numara olmaz boşa uğraşma sık kafasına gitsin]

Aynı paylaşım bizim sayfada yorumu

[Sayın A bey köpeğin bu durumda olmasının eğitimden kaynaklandığını düşünüyorum.Daha detaylı yazarsanız konunun uzmanı ustalar size yardımcı olacaktır.]

Ä°ÅŸte aynı konu iki farklı sitede yaklaşım yorum size kalmış.Sizce neden biz burdayız bilmem anlatabildimmi ;)

Emin KARS -1967 - Ankara

Çevrimdışı Kenan PAZARLI

• Sabit Üye
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2011, 13:36:51 »
Kenan PAZARLI  1967 - İstanbul - b.çekmece

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
  • Yer: ANTAKYA
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2011, 13:38:14 »
Demoratik Durust avcı forum yönetimini sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum.

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
Ynt: DEMOKRATİK VE DÜRÜST İLK AVCI SAYFASI...!
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2011, 14:31:07 »
               ArkadaÅŸlar bir paylaşımın iki farklı sitede yorum farkını irdeleyeceÄŸim bakınız.(örnektir)

Falanca sitede A ÅŸahıs paylaşım yapıyor,paylaşım ÅŸu

[ Arkadaşlar köpeğim laf dinlemiyor,avdada kafasına göre takılıyor ayrıca silah sesinden korkuyor ne yapmalıyım.]

B ÅŸahıs yorum yapıyor

[Ondan bi numara olmaz boşa uğraşma sık kafasına gitsin]

Aynı paylaşım bizim sayfada yorumu

[Sayın A bey köpeğin bu durumda olmasının eğitimden kaynaklandığını düşünüyorum.Daha detaylı yazarsanız konunun uzmanı ustalar size yardımcı olacaktır.]

Ä°ÅŸte aynı konu iki farklı sitede yaklaşım yorum size kalmış.Sizce neden biz burdayız bilmem anlatabildimmi ;)

Emincim bu ÅŸekilde bir yanıt yazan kiÅŸi bu sitede kaç saniye yaÅŸar sence.
  Balık baÅŸtan kokar fakat bazı siteler bu tür kiÅŸileri özellikle reyting adına barındırıyorlar bliyorum...!
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 14:32:52 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    

Çevrimdışı Serhat BURHAN

• Sabit Üye
« Yanıtla #12 : 25 Ocak 2011, 14:44:03 »
Usta eline ağzına sağlık çok güzel ifade etmişsin,ilk günden beri bir numara olduğumuzdan hiç şüphem olmadı buradaki dostluklar inşallah ömür boyu baki kalacaktır.
Serhat Burhan  1984 - İZMİR-FOÇA
0533 410 3769

Çevrimdışı Murat BAHÇECİ

• Sabit Üye
« Yanıtla #13 : 25 Ocak 2011, 15:40:12 »
Paylaşımın gerçektende paylaşıldığı bu siteyi adeta aile haline getiren başta yönetim ,moderatörler ve tüm üye arkadaşlara teşekkür ederim...
Bu Ailenin bir parçası olmaktan da çok mutluyum
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 15:40:35 Gönderen: Murat BAHÇECİ »
Murat BAHÇECİ  / SAKARYA / 1978 

Çevrimdışı Özgür AY

• Yeni Üye
  • *
  • HerÅŸeyim tam tek eksiÄŸim iyi bir köpek
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #14 : 25 Ocak 2011, 15:54:58 »
bilgilendirme için teşekkürler
Özgür AY - 1981 - Bursa 532 720 44 82 ozgur_ay16@hotmail.com

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #15 : 25 Ocak 2011, 16:15:56 »
  Öncelikle bu siteye üye olduÄŸum ve görev aldığım için çok mutluyum.Bizler biÅŸeyler yazarsak sanırım kendimizi beÄŸenmiÅŸlik yada ukalalık olur ama tabiki gördüğümüz bazı yanlışlıkları da sizlere aktarmak zorundayız,bu yüzden bu yazılanları makul karşılayacağınızdan eminim.
  Örnek verecek olursam genç bir üyemiz arkadaşından hediye gelen bir köpeÄŸinin fotoÄŸraflarını sevincini bizlerle paylaÅŸmak için burada yayınladı.kendini bilen aklı başında bir çok üyemiz tebrik etti hayırlı olsun dedi ama bir kiÅŸi çıktı "bu kırık boÅŸuna emek harcama emeÄŸine yazık" gibi cümleler kullandı.Bu kiÅŸi de zamanı geldiÄŸinde kendisi bu siteden ayrılmak zorunda kaldı.

Åžimdi bu olayı irdeleyelim ;
 1.Bu genç arkadaşın hali vakti yerinde olsa zaten basar parayı istediÄŸi yerden köpek alır.(KöpeÄŸi iki farklı av köpeklerinin kırması)
 2.Bu genç arkadaÅŸ imkanlarının en iyisini zorlayarak köpeÄŸine baktı ve yetiÅŸtirdi.
 3.Av bölgesinin içinde yaÅŸadığından köpeÄŸi iyi bir eÄŸitimle iyi av yapar hale geldi.
 4.Burada bu gencin ÅŸevkini kırmanın lüzumu varmı?
 5.Elimizden geldiÄŸince kardeÅŸimize yardımcı olarak yapması ve yapmaması gerekenleri gerek telefonla gerekse özel mesajlarla ilettik.
 6.BilmediÄŸi bir çok eÄŸitim kuralını öğrendi ve en basitinden bundan sonra yetiÅŸtireceÄŸi köpekler için bilgi ve deneyim sahibi oldu.

Åžimdi arkadaşımızın tam gönlüne göre bir av arkadaşı oldu ve avcılığa küsmeyerek bir çok zararlı alışkanlıktan uzak durmasını saÄŸladı.Bu gibi bir çok gencimizin ÅŸevkini kırmayarak onlara en iyisini öğreterek ve bilmediÄŸimiz bir çok konuda da kendimizde bir ÅŸeyler öğrenerek bu güzel siteyi daha güzel yapmak için hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceÄŸiz.(Buna tüm üyeleri dahil ediyorum) 

Benim bu siteden ne gibi kazancım oldu?
 Benim en ufak bir ÅŸekilde maddi bir kazancım olmadığı gibi yapılan telefon görüşmeleri,uykusuzluk,yorgunluk,bir çok iÅŸimin aksaması gibi bir çok kayıplarım oldu ama buradaki kazançlarımı soracak olursanız bence bunların bir milyon katı daha fazla manevi kazancım oldu.BaÅŸta en iyi nasıl eÄŸitim verilir,yavru seçiminde nelere dikkat edilir gibi daha bir çok bilgi ve tecrübeye sahip oldum.Bence herÅŸeyden önemlisi yüzlerce dostum diyebileceÄŸim insanı tanıdım,yeri geldi yolum düştü ziyaret ettim bir bardak çaylarını içtim.Yeri geldi yüz yüze daha önce hiç görüşmediÄŸim insanlar beni ve arkadaÅŸlarımı kendi meralarına ava davet ettiler ağırladılar.Daha sayamayacağım bir çok ÅŸeyi bu site sayesinde öğrendik,tecrübe ettik,kazandık.
 Velhasılı burada DÜRÜST İNSANLARIN toplandığı bu mükemmel ortamda bulunmaktan çok mutlu ve gururluyum....

SAYGILARIMLA...
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 16:18:37 Gönderen: Osman KURT »
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Veli AKŞİT

• Sabit Üye
  • Rasgele....! www.durustavci.com
  • Yer: BURDUR
« Yanıtla #16 : 25 Ocak 2011, 16:39:48 »
Osman abi söylediklerinde çok haklısın. Özellikle köpek konusunda . Biliyosun Abi benim ingiliz pointer vardı ve kaza sonucu öldü. Şimdi ise cesi isimli kurzhaar kırması köpeğim var .Ferması aportu çok güzel benim işimi hayliyle görüyor ne kanadı kırma kekliğim kalıyor, nede bulamadığım . Sadece bu tür polimik yaratmamak için resimlerini atmadım.
Dünyada Tedevisi Mümkün Olmayan Tek Hastalık
AVCILIKTIR...    BURDUR  1985   A rh (+)  Veli AKŞİT   

Çevrimdışı Yakup ÇİFTÇİ

• Sabit Üye
  • atıclk öğrenmesi en kolay ustalaÅŸmsı en zor ÅŸeydir
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2011, 17:04:12 »
bilgi için teşekkürler. burada olmaktan mutluluk duyuyorum
Yakup ÇİFTÇİ - 1988 - BALIKESİR - zatoichi_3327@hotmail.com   ROBUST 222              

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #18 : 25 Ocak 2011, 17:18:50 »
Osman abi söylediklerinde çok haklısın. Özellikle köpek konusunda . Biliyosun Abi benim ingiliz pointer vardı ve kaza sonucu öldü. Şimdi ise cesi isimli kurzhaar kırması köpeğim var .Ferması aportu çok güzel benim işimi hayliyle görüyor ne kanadı kırma kekliğim kalıyor, nede bulamadığım . Sadece bu tür polimik yaratmamak için resimlerini atmadım.

Veli kardeşim burası diğer siteler gibi değil,olmasına da izin vermeyiz merak etme ;) Sen paylaşmak istediğin resimleri paylaşabilirsin...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Öner PEKŞİRİN

• Teknik Admin
  • Avcı avını iyi tanıyandır...
  • Yer: İZMİR-Foça
« Yanıtla #19 : 25 Ocak 2011, 17:20:06 »
Evet en doğrusuda,bize yakışanıda bu
Öner PEKŞİRİN - 1983 - İzmir-FOÇA   0506 587 42 87
opeksirin@hotmail.com

Çevrimdışı Emin KARS

• Sabit Üye
« Yanıtla #20 : 25 Ocak 2011, 17:38:09 »

Emincim bu ÅŸekilde bir yanıt yazan kiÅŸi bu sitede kaç saniye yaÅŸar sence.
  Balık baÅŸtan kokar fakat bazı siteler bu tür kiÅŸileri özellikle reyting adına barındırıyorlar bliyorum...!

Ustam bu karakterdeki kiÅŸi buraya gelemez zaten.Gelse bile geldiÄŸi gibi gider,saniye olmasada birkaç dakika sürer bence.

Emin KARS -1967 - Ankara

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2011, 18:03:07 »

Demiyececktim diyeyim :
     En önemliside ÅŸudur. Sayfaya üye oluyorsun yazıyorsun bir çok kiÅŸi tanıyorsun bilgiler veriyorsun. Sonra buradan birine kızıyor
     veya darılıyorsun olabilir. Bin kiÅŸi var ve sen bir iki kiÅŸiye darıldın diye hiç bir kimseye danışmadan KONULARINI silip hadi ne haliniz
     varsa deyip kaçıyorsun.
     Bu nasıl bir ayıptır.Hadi yaptın bir özür dile bari geride kalanlardan.
     Ä°nsanlar açtığın konularda emek harcayıp altına iyi veya kötü yazmışlar deÄŸilmi..

Ben bu ÅŸekil bir durumu asla affetmem arkadaÅŸlar ÅŸayet yöneticiysem kitabımda direk kırmızı karttır....!

Çevrimdışı AliMARAŞ

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: ?STANBUL
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2011, 19:36:34 »
bu siteye emegi geçen herkese çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepsinden .fazla söze gerek yoktur bence onlara övgü yagdırsak sayfalar yetmez sagolasınız arkadaşlar
Ali MARAŞ - 1972 - İSTANBUL 0536 870 63 51

Çevrimdışı Hasan MUMCUOĞLU

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2011, 21:37:00 »
ÖNCELİKLE MAHMUT VE OSMAN USTAYI  ANLAMLI İFADELERİNDEN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM. BENİM BU SİTEYE ÜYE OLDUÄžUM GÜNDEN BUGÜNE ÇOK CİDDİ TECRÜBELER KAZANMAM KAÇINILMAZ OLDU. YERİ GELDİ BİRÅžEY SORMAK İÇİN TELEFON AÇTIM YERİ GELDİ ADRES SORDUM YERİ GELDİ SIKINTIMI PAYLAÅžTIM BİR SÜRÜ DOSTUM VE ARKADAÅžIM OLDU. ÅžAHSIM ADINA DÜRÜST AVCI YÖNETİMİNE, BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN VE GEÇMEKTE OLAN HERKEZE TEÅžEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİYORUM. İYİKİ BU AİLENİN İÇİNDEYİM.
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Çevrimdışı Umut ŞAHBUDAK

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #24 : 25 Ocak 2011, 23:30:55 »
Mahmut abinin sitede bulunan arkadaşlara ve sorunlara yaklaşımı ortada ; sevgi - saygı ve paylaşımın en üst seviyede yaşanan sitemizin kıymetini bilelim.
İyi sözün sermayesi yoktur diyelim.
Umut ÅžAHBUDAK - 1972-Antalya

Çevrimdışı Tevfik Uğur ÖZCAN

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2011, 23:32:40 »
   Tartışma ve kavgalar olmadan da paylaşımlar olabiliyormuÅŸ.
Tevfik Uğur ÖZCAN - 1975 - ESKİŞEHİR

adult image hosting

Çevrimdışı Halil AYYILDIZ

• Sabit Üye
  • Yer: Afyonkarahisar/Dinar
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2011, 01:58:14 »
     Demiyececktim diyeyim :
     En önemliside ÅŸudur. Sayfaya üye oluyorsun yazıyorsun bir çok kiÅŸi tanıyorsun bilgiler veriyorsun. Sonra buradan birine kızıyor
     veya darılıyorsun olabilir. Bin kiÅŸi var ve sen bir iki kiÅŸiye darıldın diye hiç bir kimseye danışmadan KONULARINI silip hadi ne haliniz
     varsa deyip kaçıyorsun.
     Bu nasıl bir ayıptır.Hadi yaptın bir özür dile bari geride kalanlardan.
     Ä°nsanlar açtığın konularda emek harcayıp altına iyi veya kötü yazmışlar deÄŸilmi..

Ben bu ÅŸekil bir durumu asla affetmem arkadaÅŸlar ÅŸayet yöneticiysem kitabımda direk kırmızı karttır....!

Sitemiz gerçektede oldukça demeokratik.Tabii demeokrasiyi insalar kendi çıkarları için değil toplumun çıkarları için kullanmalıdır.Ben diyorum ki Dürütlük bir erdemdir.Bu erdemin kıymetinide bilmek lazım.Sitemizin yöneticileri herhangi bir maddiyat beklemeden günümüzde en kıymetli olan zamanını ayırıp sitemiz üyelerine elden gedikçe yardımcı olmaya çalışmaktalar.Bunun da kıymeti bilinmeli.Sitemizde öncelikle insanlara saygı duyulmalı.Yöneticilerin uğraşlarını boşa çıkaracak yaklaşımlardan da kaçınılmalıdır.
Topluma saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz.Site içerisinde hoşnut olunmayan bir konu olduğunda sitemiz yöneticileri ile irtibata geçilmeli.Bu konuda onlardan yardım istenmeli.Sorunlar araştırararak doğrular bulunur diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2011, 01:59:07 Gönderen: Halil AYYILDIZ »
Halil AYYILDIZ - 1967 - Afyonkarahisar/Dinar
05416562306

Çevrimdışı Talip KEÇECİ

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: G?RESUN-T?REBOLU
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2011, 09:59:02 »
Anlayana herşey söylenmiş benim için yazacak birşey yok emeği geçen herkese teşekkürler
Giresun/Tirebolu-1963

Çevrimdışı Serkan ARKOÇ

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: KONYA
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2011, 19:00:33 »
Bilgilendirme için teşekkürler...
Konya-1977

Çevrimdışı Serdar ŞAHİN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #29 : 26 Ocak 2011, 23:32:38 »
Selamlar....e nasıl olacak şimdi Mahmut ağabey,hem demokratk dedin hemde kırmızıyı verdin.?
Serdar ATMACA - 1977

Seo4Smf Tagleri: avci dÜrÜst DEMOKRATİK SAYFASI 

Avcýlýk