DEMOKRATİK VE DÜRÜST İLK AVCI SAYFASI...! - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: DEMOKRATİK VE DÜRÜST İLK AVCI SAYFASI...!  (Okunma sayısı 1964 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
Ynt: DEMOKRATİK VE DÜRÜST İLK AVCI SAYFASI...!
« Yanıtla #30 : 26 Ocak 2011, 23:47:04 »
Demoratik Durust avcı forum yönetimini sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum.

ERTAN ACAR  1982  BALÇOVA-İZMİR

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
« Yanıtla #31 : 27 Ocak 2011, 00:05:12 »
Selamlar....e nasıl olacak şimdi Mahmut ağabey,hem demokratk dedin hemde kırmızıyı verdin.?

Serdarcım kırmızı yı gören arkadaşımız hepimize karşı yaptığı saygısızlıktan dolayı KIRMIZI kartı gördü.
     Yani seb ben biz hepimiz konularının altına emek harcadık. Kendisi kimseye demeden kapattı dükkanı gitti.

Silemezsin demiyoruz ancak bizleri bilgilendirmek zorunda en azından etik olarak. Zaten silinmesin istersek ayar deÄŸiÅŸtirirdik.
     Anlatabildimmi Serdar arkadaşım..
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2011, 00:05:55 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Serdar ŞAHİN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #32 : 27 Ocak 2011, 00:13:45 »
Tabi tabi anlattın agabey ...lakin ben yinede sunu söylemek isterim.dunyada demokrasinin henüz tam olarak uygulandigi bir ülke bile yok.bence sende fazlaca demokratik olma.yani güzel bir site oluşturmuşsunuz,hep beraber okuyup egleniyoruz ama herseyin bir kuralı olmalı.kuralı begenmeyene başka çok site var gider orada takılır.doğru değilmi? Bu silme olayını engelleseniz daha iyi olur.anlatabildimmi bilemem..
Serdar ATMACA - 1977

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #33 : 27 Ocak 2011, 00:21:11 »
Tabi tabi anlattın agabey ...lakin ben yinede sunu söylemek isterim.dunyada demokrasinin henüz tam olarak uygulandigi bir ülke bile yok.bence sende fazlaca demokratik olma.yani güzel bir site oluşturmuşsunuz,hep beraber okuyup egleniyoruz ama herseyin bir kuralı olmalı.kuralı begenmeyene başka çok site var gider orada takılır.doğru değilmi? Bu silme olayını engelleseniz daha iyi olur.anlatabildimmi bilemem..

Serdar konu silme olayınına mani olursam burası hapishane olur. Zaten bende kendisine sen başka sitelere bak dedim zaten hepsinde yazıyorsun.
Bizler burada hiç bir karşılığı olmadan iyi kötü bildiklerimizi paylaşıyoruz. Ben şahsım adına burada yazmasamda köpek yavrusunu kendi sitem
üzerinden satarım zaten. Sen beni yavru almak üzere bu sayfalar daha var olmadan oradan bulmamışmıydın..
Ayrıca dünyada demokrasi olmasa bende olur bu yapı meselesidir.
Sonuç olarakta bir başarımız varki gece yarısında burada 20 kişi var ve yazıyor...!
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2011, 00:32:27 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    

Çevrimdışı Serdar ŞAHİN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #34 : 27 Ocak 2011, 00:31:42 »
DediÄŸin gibi bu yapı meselesidir o yüzden haklısın.ben olsam daha farklı davranırım,çünkü çok acik ve net olan bir konu varki , bu sitede (digerlerini okumadığım için bilemiyorum) kimse kimseye küfür etmeden efendice paylaşım yapıyor herkeste bir köpek merakı var ve herkes gerek birseyler öğrenmek gerek bildiklerini paylaÅŸmak  için yazıyor.yani ticari bir hedef gutmeden bu sekilde bir ortam varsa ki bunu sen ypmissin kuralını da koysan emin ol agbey,kimsenin zoruna gitmez gidemez.
Ama yazımın basında dediğim gibi yok meselesi.sen daha iyisini bilirsin.
Serdar ATMACA - 1977

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #35 : 27 Ocak 2011, 00:41:27 »
DediÄŸin gibi bu yapı meselesidir o yüzden haklısın.ben olsam daha farklı davranırım,çünkü çok acik ve net olan bir konu varki , bu sitede (digerlerini okumadığım için bilemiyorum) kimse kimseye küfür etmeden efendice paylaşım yapıyor herkeste bir köpek merakı var ve herkes gerek birseyler öğrenmek gerek bildiklerini paylaÅŸmak  için yazıyor.yani ticari bir hedef gutmeden bu sekilde bir ortam varsa ki bunu sen ypmissin kuralını da koysan emin ol agbey,kimsenin zoruna gitmez gidemez.
Ama yazımın basında dediğim gibi yok meselesi.sen daha iyisini bilirsin.

Serdarım buranın satılık köpekler kısmına zorla yalvararak satış ilanı koyduruyorum. Buradaki bir çok arkadaÅŸ buna ÅŸahittir.
   Ä°stanbul lu bir aÄŸabeyimize telefon yardımı ile konu açtırttım ve yavrularını burada deÄŸerlendirdim. Daha buna benzerleri mevcuttur.
   Sen beni geldin gördün tanıdın benim parayla pek iÅŸim olmaz ancak her iÅŸin bir kuralı var haliyle ve bende yerine getiriyorum.
   Ancak satsamda olur satmasamda olur.
   Dün ve bugün beni üç farklı kiÅŸi aradı ve hemde yavrularını  X  ÅŸahıslardan alanlar. Ben onların hepsiyle toplam üç saate yakın konuÅŸtum
   bilgiler verdim. Hatta eÅŸim dediki yeter beyin kanseri olacaksın artık...!

« Son Düzenleme: 27 Ocak 2011, 00:43:33 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »

Çevrimdışı Süleyman YILDIZ

• Sabit Üye
« Yanıtla #36 : 27 Ocak 2011, 01:36:41 »
helal olsun yönetime ve benim gibi tüm site üyelerine biz daima en iyilerine layıkız çünkü burası DÜRÜST AVCILARIN sitesi
Süleyman - YILDIZ- 1977 - MANİSA

Çevrimdışı Halil AYYILDIZ

• Sabit Üye
  • Yer: Afyonkarahisar/Dinar
« Yanıtla #37 : 27 Ocak 2011, 02:46:03 »
Kim bu saygısız insan merak ettim !!!!!!
Halil AYYILDIZ - 1967 - Afyonkarahisar/Dinar
05416562306

Çevrimdışı Ümit Yıldıray ÖZDEMİR

• Aktif Üye
  • **
  • P A Åž A Product by Mahmut LİMNİLİ
« Yanıtla #38 : 27 Ocak 2011, 04:21:17 »
   Ben yine uzunca bir süre uzak kaldım ve tamamen turiste baÄŸladım ÅŸu an.
   Mahmut abi bu ve bunun gibi nice olaylar oldu bu sitede biliyorsun,biliyoruz. Siteye üye olurkende önce kuralları kabul ediyorsun zaten. Etik olarak da bu böyledir.
   BoÅŸver abi. ....ürür, kervan yürür. Biz iÅŸimize bakalım. Bak saat sabahın kaçı. Ben 2 gündür uyumadım neredeyse yoÄŸunluktan. Ne kazancım var benim ÅŸimdi burda bu satırları yazarken sizlerden? yada bir beklentim olabilirmi? Sıcak yatak varken ben pc başındayım. Buda demek oluyorki bizler gerçekten KÖKLÜ BİR AİLE olmuÅŸuz ve birileri de buna gıpta ve hasetle bakıyor. aynen trene bakar gibi. Bence onlar için tren kaçtı ,hemde lüküs kamaralı . Onlar ÅŸimdi yük katarı beklesinler binmeyi umarak.
   Benim senin için kendimce belirlediÄŸim bir slogan var(haddim olmayarak).

YÜRÜ BE ABİ. KİM TUTAR BİZİ!!!
Hayırlı sabahlar.
Ümit Yıldıray ÖZDEMİR - 1969 - BURSA
0 541 773 82 38

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #39 : 27 Ocak 2011, 10:03:36 »
Kim bu saygısız insan merak ettim !!!!!!

Halilcim onu yazmam ve hiç te önemli deÄŸil.Önemli olan burada istenilen beklenilen SAYGIYI vurgulamaktır.
      Ayrıca sayfamızın diÄŸer sayfalardan olan farkını DEMOKRATİK diyerek anlatmaktır.

BÜTÜN ÜYELERİMİZ ÖZGÜRDÜR VE GİTSELERDE BURADAN HER ÅžEYLERİNİ GÖTÜREBİLİRLER YANİ MÜSADE VARDIR.

FAKAT BİZ ÅžUNU İSTERİZ HABERİMİZ OLSUN. HATTA TÜM ÜYELERİN HABERİ OLSUN....!
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2011, 10:03:57 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »

Çevrimdışı Talip KEÇECİ

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: G?RESUN-T?REBOLU
« Yanıtla #40 : 27 Ocak 2011, 13:38:24 »
Ustam bizim buralarda bi laf vardır Meyve veren ağaç taşlanır. Derler salla gitsin kendini bilmeyene ne dersen de
Giresun/Tirebolu-1963

Çevrimdışı Halil ÖZKAN

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: ?stanbul
« Yanıtla #41 : 28 Ocak 2011, 13:14:25 »
emeğiniz ve yönetim anlayışınız için teşekkürler.herkesin birbirini kırmadan o güzel av görüntülerini paylaşması ve keyfine tüm avcı dostlarını ortak etmesi dileğiyle ... siteye emeği ve katkısı geçen herkase saygılar.
Halil ÖZKAN - 1976 - İstanbul
söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil.

Çevrimdışı Umut TÜMER

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: ayd?n
« Yanıtla #42 : 28 Ocak 2011, 16:35:09 »
mahmut abi fikirlerine kesinlikle katılıyorum..her zaman heryerde saygı sevgi ve disiplin olmalı diyorum..
emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler..
1982 - AYDIN  tumerumut_06@hotmail.com
0 533 411 10 16

Çevrimdışı Ayhan AYDOĞDU

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #43 : 29 Ocak 2011, 00:24:15 »
Merhaba;

Çok olmadı avcılık merakım başlayalı...Önce tüfek sonra köpek derken sardı bir hastalık gidiyor.
Bütün bunlar olurken Mahmut abi sayesinde edindiÄŸim oÄŸlum AteÅŸi eÄŸitmek, birçok merak ettiÄŸim konuyu öğrenmek , fikir sahibi olmak için internetten birçok araÅŸtırma yaptım.Üye olmadan okuyamadığım konular için birçok forum sitesine üye olmam gerekti, oldumda.Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum ama bir çok yerde doyurucu  bilgiye ve samimiyete rastlayamadım.
Özetle , aradığım herşeyi, samimiyeti ve en iyi bilgi ve paylaşımları burada buldum.Öğrendiğim birçok şeyi forumumuza , buradaki sevgili dostlarımıza borçluyum.Siteye katkı koyan tüm katılımcılar ve oluşumdaki seviyeyi koruyan site yöneticilerine sonsuz teşekkürler.
Çok fazla katılımcı olmasamda burada olmaktan mutluyum ve keyif alıyorum.
Sağlıklı ve keyifli günler.....
Ayhan AYDOĞDU - 1968 - Balçova / İZMİR

Çevrimdışı Hasan MUMCUOĞLU

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yanıtla #44 : 29 Ocak 2011, 09:10:21 »
USTA SÖYLEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞ, NOKTA...
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Çevrimdışı İsmail GÜMÜŞ

• Sabit Üye
  • Yer: Konya/Bey?ehir
« Yanıtla #45 : 29 Ocak 2011, 22:29:51 »
Saygı çerçevesinde herşey özgürdür. Paylaşımlarda, yazılan yorumlarda bu çerçevede en değerli olur. Burada yani DÜRÜST AVCI sitemizde endeğerli unsur SAYGI VE SEVGİDİR. Bunu yaşatan değerini bilen tüm üyelerimize cani gönülden kutluyorum.
İsmail GÜMÜŞ
BEYŞEHİR - 1984
Beden eğitimi öğretmen adayı
05062776039

Çevrimdışı Mustafa ESER

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: konya
« Yanıtla #46 : 06 Åžubat 2011, 23:02:07 »
merhaba
baÅŸta mahmut kardeÅŸ ve diÄŸer site yöneticisi arkadaÅŸlara ve tüm bu sitenin müdavimi arkadaÅŸlara ilkeli ve seviyeli bir ortam oluÅŸturup samimi dostlukların kurulmasına katkılarından dolayı çok tÅŸk ederim. sitede ciddiyet ve sevgi var ki ÅŸahsen ben buradayım. bu sitede bulunan tüm arkadaÅŸlarında bulunma sebebi de bence budur. diger site ve guruplardan eleÅŸtiriler ve art niyetli yaklaşımlar olabilir. bu durum normaldir. kiÅŸi kendi karakterinin gereÄŸini yapar. bu tip karalama ve eleÅŸtiriler bizleri dürüstlük ve samimiyet çizgisinden hiç bir zaman ayıramaz.  dostluklarımızın daiim, buluÅŸtuÄŸumuz bu sitenin kaaim olması dileÄŸiyle. emegi geçen geçen tüm arkadaÅŸlara tÅŸk ederim.

Mustafa ESER - 1965 - KONYA

Çevrimdışı Hakan KARAŞAHİN

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: Mu?la
« Yanıtla #47 : 15 Åžubat 2011, 17:12:08 »
durmak yok yola devam......:D :D :D

sitenın baslıgından bellı fazla söze gerk yokkkk...
Hakan KaraÅŸahin
MUÄžLA-1982

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #48 : 15 Mayıs 2011, 23:39:27 »

Sevgili üyelerimiz ve ziyaretçi dostar.

Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere,tüm bu avcı sayfaları içerisinde aşağıda yazacağım çok önemli bir kaç husustan ötürü en öndeyiz..!

Öncelikle yaşadığımız bir olay biz yönetimin bu açıklamayı yapmasını mecbur kılmıştır.

Sayfamızın başta gelen en büyük özelliği hepinizinde bildiği üzere DOSTLUK,YARDIMLAŞMA ve SAYGI hususlarıdır.

Diğer bir çok önemli niteliğimiz de ÜYELERİMİZİN SAHİP OLDUĞU HAKLARIDIR.

Bu hakların en başında alta yazacağım gelmektedir.

Burada bir üyemiz açtığı konuyu, gönderdiÄŸi bir iletiyi veya üyeliÄŸini dilediÄŸi zaman DEĞİŞTİREBİLİR  ve SİLEBİLİR...!

Oysaki bu durum hemen,hemen her FORUM sayfasında bu şekilde değildir ve yani bir nevi köleliktir de denebilir.

Belkide kuralın doğrusu bu olabilir ancak bizim sayfamızın YÖNETİM anlayışı bu duruma karşıdır.

Sonuç olarak ise;  BelirtiÄŸimiz üzere bir üyemiz ÅŸayet  AÇTIÄžI BİR KONUYU silme ihtiyacı duyarsa yönetimden bir arkadaşımıza
etik olarak bildirmesi doğrudur. Yönetim ise gereğini bu istek doğrultusunda değerlendirip yapacaktır.
Aksi taktirde bu durum tarafımızdan saygısızlık olarak tanınacaktır...!

Biz yönetimin FORUM sayfası üzerinde bir çok yasak ayarlarını yapmamız gayet kolaydır. Ancak bu şekilde davranırsak bu sayfanın
ismi DÜRÜT AVCILARIN SAYFASI olmaktan çıkar.

Dürüst avcı yönetimi adına alınan ortak karar ile tarafımdan yazılmıştır.  Saygılar...!

Çevrimdışı Kemal KIRCI

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: TRABZON
« Yanıtla #49 : 15 Mayıs 2011, 23:47:35 »
canım abicim bize yazacak birşey bırakmadın herzamanki gibi doğru şeyleri söyledin.Saygı ve svgiden anlaman kişilerin bizim sitede yeri yok be abicim iyiki varsın
Trabzon-1981

Tel: 0538 568 58 71

Çevrimdışı Ali KALEMCİ

• Sabit Üye
  • kurzhaarı olan avcının tüfeye ihtiyacı yoktur
  • Yer: R?ZE
« Yanıtla #50 : 16 Mayıs 2011, 01:13:12 »
canım abicim bize yazacak birşey bırakmadın herzamanki gibi doğru şeyleri söyledin.Saygı ve svgiden anlaman kişilerin bizim sitede yeri yok be abicim iyiki varsın
Ali KALEMCİ 1985 Çağlayan vadisi viçe Fındıklı/RİZE 0506 244 69 37 alidurmaz_53@hotmail.com

Çevrimdışı Cem BAYRAM

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: izmir
« Yanıtla #51 : 08 Åžubat 2012, 22:57:53 »
slm mahmut abim ustam 22 yasindaim ve izmir tireliyim  senin siteni 2-3 yildan beri takip ediyorum senin sayende cok  bilgi edindm ama bir türlü snden köpek almak nasip olmadi mashallah cok guzel kurzhaarlarin var ve egitim videolarini ve tecrubelerini paylastigin icin cok tesekkur ederm basarilarin devamini dilerim
İzmir-1989

Çevrimdışı Mustafa GÜR

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: Bornova/Izmir
« Yanıtla #52 : 08 Åžubat 2012, 23:48:46 »
Güzel paylaşımlar ve destekler için teşekkürler Usta.
Site daha da büyüyor ve sağlam olarak yere basıyor , önemli olan bu.
Ne avcılığa ne insanlığa sığmayan bir hareketle "Sık kafasına " diyenlerın burda işi yok ...Olmamalı da...Bu yüzden Dürsüt Avcı sitesi iyi ki var...
Mustafa GüR - 1974 - İzmir

Çevrimdışı Seyhun KARABULUT

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #53 : 09 Åžubat 2012, 18:22:39 »
bilgilendirme için teşekkürler.
Seyhun KARABULUT -Karşıyaka-1950   0 RH+

Seo4Smf Tagleri: avci dÜrÜst DEMOKRATİK SAYFASI 

Avcýlýk