'98 yılında kendi işyerimi açtım.Sanırım '99 şubattı,işyerime ilk bilgisayarımı aldım.O zamanlar ADSL falan yoktu,56K modem ile telefon hattından internete bağlanıyorduk.o günden beri internet bağlantım iş icabı hiç kesilmedi.Yüzlerce foruma üye oldum,mod oldum,admin yard. oldum.Birçok GSM ve elektronik sitesinde modluğum devam etmekte,mod olamadığım yerlerde de sağolsunlar Vİp üye yaptılar.
Lafı uzatmadan diyeceğim şu ki; bir çok üyeliğin içinde en çok zevk aldığım belli başlı sitelerden biri burası.
Tamam Mahmut abi yavru satışı yapıyor,kendine reklam olması açısından birde forum açmış sitesine.Ama eminimki ilk başta kendiside bu kadar bir ilgi ve muhabbet beklemiyormuştur.Öyle değilmi Mahmut abi??
Sebebi aslında çok basit,aslında birçoğumuz sebebini iyi biliyor.
Burada üye arkadaşların bazıları Mahmut abiden yavru almıştır,alacaktır.Satışı yapılan bir ürünün teknik desteğine benzer bir şekilde siteden faydalanıyor.Peki ya köpeğini bu site aracılığı olmadan alan arkadaşlar,onlar neden burada?? Dostluk,ard niyetsiz yaklaşım bizleri burada tutuyor.Zaten bozuk adam da burada barınamaz.Kaypaklarla işimiz olmaz.Gelene hoşgeldin,gidene güle güle...