DÜRÜST AVCI FORUMU - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: DÜRÜST AVCI FORUMU  (Okunma sayısı 3035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Mustafa BÜYÜKKARDEŞ

• Sabit Üye
  • Kurzhaar ile avlanmak ayrıcalıktır
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
  • Yer: BURSA
DÜRÜST AVCI FORUMU
« : 26 Mart 2010, 01:49:07 »
arkadaşlar, aklıma geldide paylaşayım dedim
farkındamısınız, her fırsatta bu siteye girmeden duramıyoruz, ben öyleyim de
gece gündüz farketmiyor, şu anda gece saat 1.20
ama bir bakmadan geçemiyorum,
ve birbirimizi tanır olduk, belkide görmesekte bile
kimbilir bir gün toplanma ve tanışma fırsatımız da olur
saygılar, sevgiler
Fenci Mustafa hoca-1958-Bursa- 0536 361 71 81  mbklar@hotmail.com
Asalet; Boyda değil, soyda.. incelik; belde değil, dilde.. doğruluk; sözde değil, özde.. güzellik; yüzde değil, yürekte olur..![Hz Mevlana]

Çevrimdışı Gazi SUBARİ

• Moderator
  • Mekanın Cennet Olsun
Ynt: DÜRÜST AVCI FORUMU
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2010, 02:03:53 »
Mustafa Ağabey bu forum insanda bağışıklık yapıyor daha evvelde yazmıştım bu bağışıklığın sebebi herkesin özgürce fikirlerini söylemesinden ve buradaki kişilerin kalitesinden kaynaklanıyor.
Saygılarımla
AV BAHANE SPORU ŞAHANE Gazi SUBARİ - 1969 -İSTANBUL

[[ AKLIMIZIN VE KALBİMİZİN BİR KENARINDA BİZ YAŞADIKÇA YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİN ]]

Çevrimdışı Kenan PAZARLI

• Sabit Üye
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2010, 10:53:39 »
dostluk , arkadaşlık ve kardeşlik olan her yer böyle bağımlılık yapar...
Kenan PAZARLI  1967 - İstanbul - b.çekmece

Çevrimdışı Emin KARS

• Sabit Üye
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2010, 11:44:18 »
seviyeli ve artniyetsiz  sohbetlerin yapıldıgı sanalda olsa gerçek dostlukların kuruldugu,egitici ögretici ve dürüst paylaşımların yeri burası.
diğer yerlere bakıyorumda küfür,hakaret,aşşagılama,horgörme vs vs vs.
 iyikide bu site var.bu platformu oluÅŸturan baÅŸta mahmut abiye ve emegi geçen herkese teÅŸekkürler.

Emin KARS -1967 - Ankara

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2010, 12:32:44 »
seviyeli ve artniyetsiz  sohbetlerin yapıldıgı sanalda olsa gerçek dostlukların kuruldugu,egitici ögretici ve dürüst paylaşımların yeri burası.
diğer yerlere bakıyorumda küfür,hakaret,aşşagılama,horgörme vs vs vs.
 iyikide bu site var.bu platformu oluÅŸturan baÅŸta mahmut abiye ve emegi geçen herkese teÅŸekkürler.

Emin arkadaşım doÄŸru söylemiÅŸ.Bende bazı sitelerde yazdım çizdim zamanında.Nerdeyse iÅŸime gücüme bakamaz hale
    gelmiÅŸtim.
    Bir ÅŸey yazıyordum adamlar hemen altında bir bit yeniÄŸi arıyordu,sataşıyordu,ince hakaretler oluyordu ve merak edip
    gece gündüz takip etmek zorunda kalıyordum.
    Burada da gece gündüz bakıyorum takip ediyorum ancak yüreÄŸim ferah.Kim ne hakaret edecek acaba diye bir kaygım yok.
    GeliÅŸ ve giriÅŸlerimin baÅŸlıca nedeni,acaba birileri bir ÅŸey sormuÅŸ veya koymuÅŸmu diye oluyor.
    YANİ HUZURLA GİREBİLİYORUM ANLATABİLDİMMİ.ACABA KİMİNLE KAVGA EDERİM BUGÜN DİYE SIKILMADAN, DÜŞÜNMEDEN...!

iÅŸte bu nedenden dolayıda baÅŸka sitelerin sadece bu konularla ilgili kısımlarının hasılatını 10 a katladık emin olun istatistikler bunu diyor....
« Son Düzenleme: 26 Mart 2010, 12:37:35 Gönderen: mahmut limnili »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Ahmet ÜNLÜ

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2010, 12:37:02 »
samimimiyet ve artniyet olmadığı için bagımlılık yaptı inşallah üyeler çogalıp kalabalıklasıncada aynı seviyede olur samimiyetimiz
Ahmet ÜNLÜ
1988 / ANKARA
0 Rh(+)
0507 280 86 77

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2010, 12:41:41 »
samimimiyet ve artniyet olmadığı için bagımlılık yaptı inşallah üyeler çogalıp kalabalıklasıncada aynı seviyede olur samimiyetimiz

Temel saÄŸlam atıldımı aynen devam eder arkadaşım.KiÅŸiler biri birilerinden görmek suretiyle yozlaşıyorlar.
     Biz buna burada müsade etmediÄŸimiz sürece asla aynı duruma düşmeyiz...
     Bu forum iÅŸlerinde daha baÅŸka oyunlarda varda biz onları yemeyiz..
     Ayrıca çok kalbalık olmaz benim kanım biraz acıdır,tanıyanlar, kıskançlık duymuyanlar geliyor benim olduÄŸum yere.Sen merak etme..
« Son Düzenleme: 26 Mart 2010, 12:46:00 Gönderen: mahmut limnili »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    

Çevrimdışı Coşkun OKUMUŞ

• Sabit Üye
  • Yer: RİZE
« Yanıtla #7 : 26 Mart 2010, 13:03:22 »
« Son Düzenleme: 26 Mart 2010, 13:12:12 Gönderen: coÅŸkun okumuÅŸ »
CoÅŸkun OkumuÅŸ -1979 - RİZE   coskunokumus@hotmail.com

Çevrimdışı Ahmet ÜNLÜ

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2010, 13:56:54 »

Temel saÄŸlam atıldımı aynen devam eder arkadaşım.KiÅŸiler biri birilerinden görmek suretiyle yozlaşıyorlar.
     Biz buna burada müsade etmediÄŸimiz sürece asla aynı duruma düşmeyiz...
     Bu forum iÅŸlerinde daha baÅŸka oyunlarda varda biz onları yemeyiz..
     Ayrıca çok kalbalık olmaz benim kanım biraz acıdır,tanıyanlar, kıskançlık duymuyanlar geliyor benim olduÄŸum yere.Sen merak etme..

az olsun öz olsun abi biz bize yeteriz :D
Ahmet ÜNLÜ
1988 / ANKARA
0 Rh(+)
0507 280 86 77

Çevrimdışı Gazi SUBARİ

• Moderator
  • Mekanın Cennet Olsun
« Yanıtla #9 : 26 Mart 2010, 16:16:25 »
Çok kısa bir anektodla neden bağımlılık yaptığını kendimin yaşadığı bir olayı anlatmak istiyorum.Yacaklarım kişileri burada tanıdım.Daha evvel hiçbiryerde görmedim.
1-Hatırlarsınız KURU MAMA diye bir başlık atılmıştı halada duruyor konu olarak.İbrahim ŞENOCAK kerdeşimi daha evvel tanışma fırsatımızolmadı.Telefonla arayarak söylediği kuru mamayı nereden temin ettiğini sordum.Herşeyi anlattı ve mama gelince beni haberdar edeceğini söyledi.Ve bunu yaptı.İnanın sanki yıllardır tanışyormuşuz gibi muhabbetimiz oldu.Bu beni gerçekten etkiledi.Başka sitelerde bende yazdım.Dostluk var değil ama egoist insanlar da vardı.Ama burası başka.İbrahim kardeşimle hala konuşuyoruz ve ölene kadar da konuşacağız.
2-Bir dişi kurzhaar damızlık için alacaktım Ustaya telefon ettim şansıma usta internetteydi.Durumu anlattım ve fotoğrafları gösterdim.Bana her sorduğum soruya cevap verdi.Yanlış anlamasın kimse soruyorum hangi üretici bu bilgiyi verir?Ama Usta verdi.Bunun özerine yine sitemizden Coşkun OKUMUŞ kardeşimi aradım telefonla.Çünkü köpeğe en yakın ilden olduğu için.İnanın arkadaşlar yine sanki 40 yıllık dostmuşuz gibi sohbet etmeye başladık.Coslun kardeşim sanki köpeği kendisine alacak gibi kendi arkadaşlarını devreye soktu ve köpeğin bize hiç söylenilmeyen yanlış tavırlarını Coşkun Kardeşimin sayesinde öğrendim.Bu beni çok ama çok etkiledi.
3-Osman KURT-Serkan KESKİN-Mehmet Mustafa ÖZBİLGİN Kardeşlerimede bazı konularda alışveriş yaptık.Herkes o kadar samimiydi ki anlatamam.
Huzurunuzda yukarda ismi geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Böyle bir site ve gerçek arkadaşlık nerede var?Ben görmedim.Gören varsa lütfen söylesin.
BİZİM DOSTLUĞUMUZ İŞİMİZ BİTENE KADAR DEĞİL MEZARA KADARDIR.
Saygılarımla

[[ AKLIMIZIN VE KALBİMİZİN BİR KENARINDA BİZ YAŞADIKÇA YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİN ]]

Çevrimdışı Uğur KEKLİK

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #10 : 26 Mart 2010, 16:41:44 »
'98 yılında kendi işyerimi açtım.Sanırım '99 şubattı,işyerime ilk bilgisayarımı aldım.O zamanlar ADSL falan yoktu,56K modem ile telefon hattından internete bağlanıyorduk.o günden beri internet bağlantım iş icabı hiç kesilmedi.Yüzlerce foruma üye oldum,mod oldum,admin yard. oldum.Birçok GSM ve elektronik sitesinde modluğum devam etmekte,mod olamadığım yerlerde de sağolsunlar Vİp üye yaptılar.

Lafı uzatmadan diyeceğim şu ki; bir çok üyeliğin içinde en çok zevk aldığım belli başlı sitelerden biri burası.
Tamam Mahmut abi yavru satışı yapıyor,kendine reklam olması açısından birde forum açmış sitesine.Ama eminimki ilk başta kendiside bu kadar bir ilgi ve muhabbet beklemiyormuştur.Öyle değilmi Mahmut abi??

Sebebi aslında çok basit,aslında birçoğumuz sebebini iyi biliyor.
Burada üye arkadaşların bazıları Mahmut abiden yavru almıştır,alacaktır.Satışı yapılan bir ürünün teknik desteğine benzer bir şekilde siteden faydalanıyor.Peki ya köpeğini bu site aracılığı olmadan alan arkadaşlar,onlar neden burada?? Dostluk,ard niyetsiz yaklaşım bizleri burada tutuyor.Zaten bozuk adam da burada barınamaz.Kaypaklarla işimiz olmaz.Gelene hoşgeldin,gidene güle güle...
Uğur Keklik-1973 Ödemiş/İZMİR 0 532 521 96 91

Çevrimdışı Coşkun OKUMUŞ

• Sabit Üye
  • Yer: RİZE
« Yanıtla #11 : 26 Mart 2010, 16:55:54 »
Gazi abi düsüncelerin için teşekkürler sagol varol,inanıyorumki benim yerimde baska bir arkadasta olsa aynısını yapardı.benim üzüntüm köpegi sana alamaktı hayırlısı böyleymis ama yeterki iş görebilelim kimin işi düsürse seve seve yapmaya hazırım.
saygılarımı sunuyorum
CoÅŸkun OkumuÅŸ -1979 - RİZE   coskunokumus@hotmail.com

Çevrimdışı Gazi SUBARİ

• Moderator
  • Mekanın Cennet Olsun
« Yanıtla #12 : 26 Mart 2010, 18:12:13 »
Tekrar teşekkür ederim dostum.

Çevrimdışı Ali GÜN

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2010, 21:21:08 »
Sitemizde kimse kimsenin hakkında aleyhinde konuşmuyor arkasından konuşmuyor.neyse herkes dobra dobra anlatıyor öküz altında buzağı aramıyoruz.arkadaşlığa gelince burda herkes kalite kalitesi olmayanda alır cevabını yoluna bakar.ben YAŞAR ı burda tanıdım sezon açılışını onla yaptık üveyikte.Tarık TOKATLI abiyi burda tanıdım KEKLİK merasını ondan öğrendim ;D daha dün akşam DORAYA bakmaya hemde çayını içmeye ona gittim.kısaca biz bir aileyiz FORUM sayfamızda EVİMİZ buluşma yerimiz
ali gün KARÅžIYAKA 1976   ali_gun76@hotmail.com    ESKİŞEHİR   0506 905 18 95

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2010, 21:28:22 »
  Åžimdi isimlerinizi tek tek yazsam sayfa yetmez,üye listemize bakın neredeyse yarısıyla ya telefonla konuÅŸtum, ya mesajlaÅŸtım yada yüzyüze görüştüm...Åžimdi baÅŸka sitelere biÅŸey deyip polemiÄŸe girmeyeceÄŸim ama ÅŸunu çok rahat söyleyebiliyorum SİZLER GİBİ SAMİMİ VE ARTNİYETSİZ BİR ORTAMDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM...

Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2010, 23:05:10 »

Sevgili UÄŸur ve arkadaÅŸlar,öncelikle böğle bir sayfayı neden düşündüm açıkça yazayım.
     Bu yaptığım iÅŸle yılardır uÄŸraşırım.T.C de İlk Kurzhaar web sayfası bana aittir ancak ben yapmadım yani birine yaptırttım.
     Bir zamanlar bilgisyar iÅŸinden hiç anlamazdım.Yani sitemi açar kapatırdım.FotoÄŸraf veya duyuruları birine yaptırtmak zorunda
     kalıyordum.Zira diÄŸer sayfama hala fotoÄŸraf koyamıyorum zor bir sistem.
     Sonra baktım bu tür sayfalara bir dakikada foto koyuyorsun.Ya dedim bu ÅŸekil bir ÅŸey yapayım anında çeker koyarım.
     Ayrıcada dedim kiÅŸiler yani yavru verdiÄŸim kiÅŸiler bir ÅŸekilde soruyorlar tel ile v.s hiç olmazsa burada bildiklerimi tecrübelerimide
     anlatırım.Derimki dedim aç ÅŸu sayfayı oku arkadaşım,sana anlatacaklarım orada yazılıdır.
     İşte sonrasında da bu ÅŸekli aldık.Sadelik istedim ve öğlede oldu.
     İnanın yavru satmak için çok gerekli deÄŸil.Zira bütün T.C öğrendi beni artık duydu.İnternetle hiç iÅŸim olmasa bile yine bu günkü gibi
     yavru yetiÅŸtiremezdim avcılara.Forum sayfamız yokkende doÄŸmadan 30 yavru satma rekorum vardır.
     Bu iÅŸte kimseyi kıskanmadım yıllarca herkese anlattım öğrettim.Taktir edende oldu etmeyen ,nankörlük yapanda çıktı.

Hepiniz bana usta,ustad diye seslendiniz inandınız ve buradasınız SAÄžOLASINIZ.Zaten içinde fesatlık olan çekemiyen gelmesin buraya istemiyoruz.
     Zaten cingar o zaman çıkıyor.Tatsızlıklar o zaman oluyor.Ben burada elimden geldiÄŸince bildiÄŸim ve denediÄŸim konularda yardımcı olmaya
     gayret ediyorum.
     Son olarak insanın Türkiyenin her yerinden bir dostu olması güzel bir olay...! Nice yeni dostluklara...
     BİR GÜN İŞİM BU DEĞİLSE DE YİNE BURADAYIM YİNE YARDIMA HAZIRIM.

SON OLARAK ÇOK ÖNEMLİ BİR HUSUS.BÜTÜN ÜYELERİMİZ KÖPEKLERİNİN, HAYATLARININ, AVCILIKLARININ ,VİDEO VE FOTOLARINI,HİÇ
     ÇEKİNMEDEN BURADA PAYLAÅžSINLAR.BİZLER BURADA DOSTÇA ELEÅžTİREBİLİR YADA ÖVERİZ...!

« Son Düzenleme: 26 Mart 2010, 23:16:24 Gönderen: mahmut limnili »

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2010, 23:15:40 »
  Usta zaten iÅŸte olay tamamen bu, kimin nereden ve nasıl köpek aldığı deÄŸil ülkem avcılığına ve köpekçiliÄŸine neler katabilirim diyebilmekte...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2010, 23:24:03 »
 Usta zaten iÅŸte olay tamamen bu, kimin nereden ve nasıl köpek aldığı deÄŸil ülkem avcılığına ve köpekçiliÄŸine neler katabilirim diyebilmekte...

Osman ben ülkemin dar gelirli avcısına para kazanmasam bile dünya çapında köpeklerin torunlarıyla tanışma fırsatını
     küçük bedeller karşılığında verececeÄŸim.
     Hatırlarmısın geçen seneki dedi koduyu.Limnili sezona yetiÅŸmiyor diye 200 e veriyor yavruları diyorlardı.
     Åžimdi bu senekinler nereye yetiÅŸiyor verdik hep...
     Ölmek var dönmek yok.Burada bizlerle olanlar hep karlı çıkacak kazanacak söz.Temmuzda ÇEKİLİŞ var onuda unutmadım..!
« Son Düzenleme: 26 Mart 2010, 23:25:12 Gönderen: mahmut limnili »

Çevrimdışı Erhan KARAAĞAÇ

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2010, 00:06:04 »
valla abicim bağımlılık yapıyor ama iyi yönden tabiki. Ben bu aralar avcılık kursu ve iÅŸ sebebiyle giriÅŸ yapamıyorum tabiki meraktanda çatlıyorum neler yazılıyo diye şöyle bir baktım baya bi geri kalmışım çok konu olmuÅŸ okuyamadığım burdaki samimiyet ten olsa gerek  ben  bilgisayar ın başına geçtigimde buradaki insanlar av arkadaşım mış gibi geliyor sanki herkezle tanışıp konuÅŸmuÅŸum gibi tabi buda sitede kimsenin kimseyi havkalamamasından kaynaklanıyor,abi kardeÅŸ muhabbetleri olduÄŸundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum inÅŸaallah gün geçtikçe daha da doyumsuz bir site olacaktır.
ERHAN KARAAĞAÇ - 1985 - ESKİŞEHİR
erhankaraagac26@hotmail.com

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
« Yanıtla #19 : 27 Mart 2010, 00:10:50 »

Derleeerrr derler...Ben şuna inanırım "değer verdiğin insanların lafını kafaya takacaksın yoksa kafayı yedirtirler adama"..Bu sitedeki söylediklerini her zaman değerlendirmeye alırım...GERİSİ TEFERRUAT....

Osman ben ülkemin dar gelirli avcısına para kazanmasam bile dünya çapında köpeklerin torunlarıyla tanışma fırsatını
     küçük bedeller karşılığında verececeÄŸim.
     Hatırlarmısın geçen seneki dedi koduyu.Limnili sezona yetiÅŸmiyor diye 200 e veriyor yavruları diyorlardı.
     Åžimdi bu senekinler nereye yetiÅŸiyor verdik hep...
     Ã–lmek var dönmek yok.Burada bizlerle olanlar hep karlı çıkacak kazanacak söz.Temmuzda ÇEKİLİŞ var onuda unutmadım..!

Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

• Sabit Üye
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2010, 01:18:29 »
evet arkadaşlar, herkez ne kadar güzel hislerini, düşüncelerini anlatmış
insan sevdikleri ile beraberse mutlu oluyor,
buda karşılıklı anlayışdan, dürüstlükten geçiyor
başta Mahmut lİmnili kardeşimiz olmak üzere
burada dostluÄŸu, kardeÅŸliÄŸi buluyoruz
her sorunumuzda tecrübeleriyle ustadan yanıt buluyoruz, tüm arkadaşlarda ilgi gösteriyor
burada hiç tanımadığımız halde,  pek çok arkadaşımızla dostça görüşmelerimiz oluyor
yukarıda da yazıldığı gibi, sanki beraber ava çıkıyormuşuz gibi, bir avcı grubu oluşturduk burada
ben bu konumumuzdan çok memnuniyet duyuyorum
inşallah daha öncede dediğim gibi yüzyüze görüşme, tanışma fırsatımızda olur
saygılar sevgiler dostlar
Asalet; Boyda değil, soyda.. incelik; belde değil, dilde.. doğruluk; sözde değil, özde.. güzellik; yüzde değil, yürekte olur..![Hz Mevlana]

Çevrimdışı Mehmet DEREBAĞ

• Paylaşımcı Üye
    • www.kurzhaar-von-konya.com
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2010, 10:09:30 »

Sevgili UÄŸur ve arkadaÅŸlar,öncelikle böğle bir sayfayı neden düşündüm açıkça yazayım.
     Bu yaptığım iÅŸle yılardır uÄŸraşırım.T.C de İlk Kurzhaar web sayfası bana aittir ancak ben yapmadım yani birine yaptırttım.
     Bir zamanlar bilgisyar iÅŸinden hiç anlamazdım.Yani sitemi açar kapatırdım.FotoÄŸraf veya duyuruları birine yaptırtmak zorunda
     kalıyordum.Zira diÄŸer sayfama hala fotoÄŸraf koyamıyorum zor bir sistem.
     Sonra baktım bu tür sayfalara bir dakikada foto koyuyorsun.Ya dedim bu ÅŸekil bir ÅŸey yapayım anında çeker koyarım.
     Ayrıcada dedim kiÅŸiler yani yavru verdiÄŸim kiÅŸiler bir ÅŸekilde soruyorlar tel ile v.s hiç olmazsa burada bildiklerimi tecrübelerimide
     anlatırım.Derimki dedim aç ÅŸu sayfayı oku arkadaşım,sana anlatacaklarım orada yazılıdır.
     Ä°ÅŸte sonrasında da bu ÅŸekli aldık.Sadelik istedim ve öğlede oldu.
     Ä°nanın yavru satmak için çok gerekli deÄŸil.Zira bütün T.C öğrendi beni artık duydu.İnternetle hiç iÅŸim olmasa bile yine bu günkü gibi
     yavru yetiÅŸtiremezdim avcılara.Forum sayfamız yokkende doÄŸmadan 30 yavru satma rekorum vardır.
     Bu iÅŸte kimseyi kıskanmadım yıllarca herkese anlattım öğrettim.Taktir edende oldu etmeyen ,nankörlük yapanda çıktı.

Hepiniz bana usta,ustad diye seslendiniz inandınız ve buradasınız SAÄžOLASINIZ.Zaten içinde fesatlık olan çekemiyen gelmesin buraya istemiyoruz.
     Zaten cingar o zaman çıkıyor.Tatsızlıklar o zaman oluyor.Ben burada elimden geldiÄŸince bildiÄŸim ve denediÄŸim konularda yardımcı olmaya
     gayret ediyorum.
     Son olarak insanın Türkiyenin her yerinden bir dostu olması güzel bir olay...! Nice yeni dostluklara...
     BİR GÜN İŞİM BU DEĞİLSE DE YİNE BURADAYIM YİNE YARDIMA HAZIRIM.

SON OLARAK ÇOK ÖNEMLİ BİR HUSUS.BÜTÜN ÜYELERİMİZ KÖPEKLERİNİN, HAYATLARININ, AVCILIKLARININ ,VİDEO VE FOTOLARINI,HİÇ
     Ã‡EKİNMEDEN BURADA PAYLAÅžSINLAR.BİZLER BURADA DOSTÇA ELEÅžTİREBİLİR YADA ÖVERİZ...!

UZUN LAFIN KISASI : SAMİMİYET VE YİNE SAMİMİYET  İŞTE ONDAN HEPİMİZ BURADAYIZ, İNÅžALLAH
DAHA NİCE YILLARA HEP BİRLİKTE DOSTCA VE KARDEŞCE.

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet DerebaÄŸ
MEHMET DEREBAÄž  1967
www.mdtestere.com
www.kurzhaar-von-konya.com
KONYA

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22 : 12 Haziran 2010, 12:56:47 »
                      Mayıs ayında bir av köpeÄŸi almaya karar verdiÄŸimde internetten yaptığım kısa bir araÅŸtırmadan sonra ve ilanların takibinde kafam allak bullak olmuÅŸtu.Yok Kıf yok secere yüzlerce eurlar tl ler.200 tl yede köpek var 3000€ yada..Sonra bu forumu keÅŸfettim 2 saat ziyaretçi olarak gezdim sonra hemen üye oldum.Çünkü dikkat ettiÄŸim birinci ÅŸey samimiyet 2.cisi ise bilgi idi.Her konuda gizlemeden saklamadan bilgiler ortaya dökülmüştü.Bu durum çok normal bir durum deÄŸil.Gerçi site sahibide öyle  ;D
Çok hoşuma gitti.Hemen Mahmut abiyi aradım.Biraz sohbet ve birazbilgi aldım.Samimiyeti ve verdiği bilgiler de o kadar dürüst idi ki ,Ogün bugün bağımlı halde forumdayım.Baktım ki samimiyet dostluk Sadece Mahmut abiye has değil, herkes aynı şekilde, paylaşımcı,yardımsever, hırdan gürden uzak bir ortam.
                      BaÅŸta Usta olmak üzere bu ortamı saÄŸlayan tüm dürüst avcılara teÅŸekkür ederim.Sizlerin sayesinde burdayım.Sizlerin sayesinde av köpeÄŸi almayı planlayan herkes bilgileniyor ve bilinçleniyor.Bunun çok güzel bir hizmet olduÄŸunu düşünüyor ve devamını saÄŸlamak ve dahada büyük bir kitleye hitap edebilmenizi saÄŸlamak için site tanıtımına yardımcı olmaya çalışıyor ve bundanda büyük keyif alıyorum.
                      DostluÄŸunuzun ve yardımseverliÄŸinizi baki olması dileklerimle..

Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 13:00:24 Gönderen: Gurhan ZOR »
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Arif ALTINYOLLAR

• Moderator
  • ANKARA
« Yanıtla #23 : 12 Haziran 2010, 13:26:42 »
Allah(cc) nazarlardan saklasın....41 buçuk maşallah...
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 13:28:06 Gönderen: Arif ALTINYOLLAR »
Arif ALTINYOLLAR - 1972 - ANKARA 0533 346 03 60
Aslanlar kendi hikayelerini yazmadıkça avcı hikayelerine inanmak zorundasınız.

Çevrimdışı Hacı Hüseyin KILINÇ

• Administrator
  • AÅžK-I ÅžEHİR ESKİŞEHİR
« Yanıtla #24 : 12 Haziran 2010, 20:18:47 »
HERZAMAN SÖYLERİM ETRAFINA FAYDALI İNSAN KENDİNE FAYDALI İNSANDIR
BURADAKİ ARKADAŞLARIMIN HEPSİDE AYNI DÜŞÜNCE İÇERSİNDE HEM KENDİNE HEM ETRAFINA FAYDALI OLMAK İÇİN DOSTÇA KARDEŞÇE UĞRAŞIP EMEK HARCIYOR
MEVKİ MERTEBE DÜŞÜNMEDEN NASIL FAYDALI OLURUM DİYE UĞRAŞIYOR HEPSİNE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR
İnsanları Hayvanları Doğayı Sevelim Sevdirelim
Hacı Hüseyin KILINÇ - 1975 - Eskişehir

Çevrimdışı Murat ÇAYIRCI

• Aktif Üye
  • **
  • 05542053002
  • Yer: izmir
« Yanıtla #25 : 26 Kasım 2010, 07:50:39 »
mustafa abi çok doğru söylüyorsun bende sabahın 7:00'sinde bu siteye girme ihtiyacı hissediyorum gerçekten seviyeli ve anlayışlı bir platforum isim vereceğim ama kimse yanlış anlamasın AVLAK FORUM'da birbirlerini aşşalamalar fiyatı düşüren bir kişi çıktığında söylenmedik bir laf bırakmamalar mahmut abimin dediği gibi yok şampiyonun torunu yok çok yüksek av kanı ben böyle söylenen köpekleri çok iyi biliyorum dağın toprağına ayak basmamış gerçek av hayvanının tüyü,kanı ağzına bulaşmamış ve onlardan alınmış yavrularda benim bir çok arkadaşımdan biliyorum ya tüfekten korkar yada dağda çalı girmez şov köpekleri gibi biblo gibi kalır kusura bakmayın bu konularda biraz doluydum bu site sayesinde biraz kendime geleyim
Murat ÇAYIRCI - 1982 - İZMİR

• Sabit Üye
« Yanıtla #26 : 15 Ocak 2011, 00:38:41 »
Tüm arkadaşlarım duygularını nede güzel dile getirmişler,
bu konuyu açmakla iyi yapmışım diyorum, tüm yazılanları tekrar okudum, rahmetlik sevgili kardeşimiz Gazi nin satırlarıda hatıra kaldı, ruhu şad olsun
bir iyilik ve güzellikler unutulmazmış, birde düşmanlık
yaşasın dostluk, kardeşlik.

Çevrimdışı Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #27 : 15 Ocak 2011, 00:56:10 »
                               Tüm yorumları okudum ve hepside iyi dilekler içeren güzel yazılar, ustam iyiki düşünüp bu sayfayı yaptın...
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Hasan MUMCUOĞLU

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yanıtla #28 : 15 Ocak 2011, 09:04:18 »
USTA HERŞEY İÇİN SAOL, BUGÜN BİRŞEYLER,İ PAYLAŞABİLİYOR İSEK SAYENDE.
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Çevrimdışı Ömer KOŞTUR

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: adana
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2011, 20:15:32 »
degerli arkadaÅŸlar ben mahmut limnili ustayı İ .F.R.S. sistemine benzetiyorum.Malum coÄŸunuz bu sistem ne acabaİLGİYİ ÇEK  FAYDAYI KANITLA  RECETE İSTE  SATIÅžI YAP belki bu pazarlama sistemi bir çoÄŸumuzun iÅŸine yarayabilir düşüncesiyle yazdım.örnek verecek olursak mahmut üstat dürüst avcı sitesini kurmakla ve siz degerli avcılara kaliteli av köpekleri yetiÅŸtirmekle İLGİ çekti bu siteninnekadar FAYDAsaÄŸladıgını hepimiz görüyoruzherez düşüncelerini birbirini inciltmedenRECETESİNEyazıpbu siteye sunuyorgeriyedemahmut beyi cekemeyenlerin neden ucuzyavrular veriyor diyeSATIÅžI kalıyor saygılar adanadan ömerkoÅŸtur.
Ömer KOŞTUR - Adana - 1961

Seo4Smf Tagleri: avci dÜrÜst forumu 

Avcýlýk