0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tayfuncum cok guzel bır konuya deginmişsin teşekkür ederim.Konuları sadece okumak değil bir yorumda yazmamız cok önemli aslında
Evet. Bir İnsanın Yazısına, Paylaşımına vs. Teşekkür Edildiğinde O Kişi Emeğinin Karsılıgını Gördüğü İçin Daha Fazla Paylasımda Bulunacaktır. Eğer O Kişiye Emeği Karsılıgında Teşekkür Etmessek. Hiç Bir Şekilde Paylasım Yapmaz girer Okur okur cıkar.
Tüm emek harcayan avcı dostlara tekrardan büyük bir teşekkürrrr...
Sanırım 99 yılı Haziran ayı falandı.O günlerde canım ülkem henüz ADSL ile tanışmamıştı.Meslek icabı PTTnin 145 servisinden telefon modeminden internete bağlanıyorduk.Çılgın faturalar ödüyorduk.Birçok yurt dışı forumuna üyeydim.Yeni yeni TR forumlarda açılmaya başlamıştı.Özellikle uydu receiverlarına şifre çözme işleri patlamıştı.Birçok forumda vip yada modluk yapıyordum.Eklediğim dosyanın,açıkladığım programın,çözdüğüm arıza detayının haddi hesabı yoktur.Ben gsm sektöründe ekmek yerken şimdi telefoncuyum diyenler o günlerde henüz ekmeğe mamma diyorlardı. Ne kadir bilen oldu nede kıymet.Bu yetmez gibi birde adam utanmasa fırça atıcak,verdiğim link açılmıyor,yada arızayı kendi çözemedi diye. Sanırım 5 yıldır GSM forumlarında fazlaca etkin davranmıyorum.Sadece tanıdığım dostlara MSN yada telefondan yardım ediyorum.2-3 yıl öncesine kadar silah forumlarda bolca mesajım olmuştu.Cebimden ödemeler yapıp fişek dolumu,barut ayarı vs. gibi konularda bol bol foto ve video ekledim.Kutularca fişek sıktım ayar tutsun diye.Özellikle Safir T14 modeli için.Yine aynı sonuçlarla karşılaştım.Son 5 yıldır Uzun süre üye kalıp,üyeleriyle telefon iletişimini kesmediğim,sayfalarına göz atmaktan vazgeçmediğim inanın tek forum burası.Sebebi şu yada bu.Sebepleri aslında hepimiz biliyoruz tekrara gerek yok sanırım.Yeterki bize gelen arkadaş iyi niyetli olsun,niyet üzüm yemekse bağın hepsi onun olsun.Yok niyet bağcı dövmekse elimden kimse onu alamaz haberi olsun.