Emeğe Saygı Bir Teşekkürü Çok Görme - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: EmeÄŸe Saygı Bir TeÅŸekkürü Çok Görme  (Okunma sayısı 1094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tayfun AKÇASOY

• Paylaşımcı Üye
  • EmeÄŸe Saygı - Bir TeÅŸekkürü Çok Görme

...Biz Bu Sitede Paylaşımda Bulunuyoruz...
                                                                ...Ve Biz Bu Paylaşımı Size Tanıtıyoruz...
                                                             ...EÄŸer Sizin HoÅŸunuza Giderse Konu İçeriÄŸi...
                           ...Konudan Faydalanmak İsterseniz de EmeÄŸimize Bir TeÅŸekkür İcabı Cevap Yazıyorsunuz...
                                                                           ...Lütfen Yanlış Anlamayın...                                                 
                                                ...Çünkü Biz Konuları Açmak için Bir Zaman ve Emek Harcıyoruz...
                               ...Biz Bu Hizmeti Size SaÄŸlarken Siz Sadece Bir Cevap Yazmaktan mı Üşeniyorsunuz?...
                                                              ...Saygılarımla Bütün Dürüst Avcı Üyelerine!...
Tayfun AKÇASOY 
Tekirdağ - Çorlu
1991 - B Rh (+)
Tel: 0 537 357 78 93
ak_tayfun_gs@hotmail.com
www.durustavci.com

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
Ynt: Emeğe Saygı Bir Teşekkürü Çok Görme
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2010, 17:30:22 »
Tayfun'um kesinlikle haklısın...Bu sayede üyelerimiz birbiriyle daha samimi olabiliyorlar...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Hacı Hüseyin KILINÇ

• Administrator
  • AÅžK-I ÅžEHİR ESKİŞEHİR
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2010, 19:47:00 »
TEŞEKKÜR EDENDE ETMEYENDE SAĞOLSUN
YAZILARI OKUYAN KİŞİLER YAZILARI OKUDUĞUNDA BELKİ O AN İÇİN UMURSAMAMIŞ BELKİDE ÜŞENDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETMEMİŞ OLABİLİR
FAKAT BİR GÜN BAŞINDAN GEÇEN BİR OLAYDA OKUDUĞU YAZILAR SAYESİNDE BİR SORUNU ÇÖZDÜĞÜNDE
HAY O YAZIYI YAZANDA PAYLAŞANDA SAĞOLSUN OLSUN DİYECEK TİR
O YÜZDEN BÖYLE ŞEYLERE TAKILMAYIN ARKADAŞLAR
ÖNEMLİ OLAN TAKDİR GÖRSEDE GÖRMESEDE ETRAFINDAKİLERE FAYDALI OLABİLMEK
AKSİ HALDE İNSANLIĞA FAYDALI OLAN BİRÇOK ALET EDAVAT TEKNOLOJİ YAZI HİZMET İMKAN OLANAK VS.HİZMETİMİZDE OLMAZDI

« Son Düzenleme: 17 Aralık 2010, 08:32:41 Gönderen: Hacı Hüseyin KILINÇ »
İnsanları Hayvanları Doğayı Sevelim Sevdirelim
Hacı Hüseyin KILINÇ - 1975 - Eskişehir

Çevrimdışı Murat BAHÇECİ

• Sabit Üye
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2010, 20:08:40 »
tayfuncum cok guzel bır konuya deginmişsin teşekkür ederim.
Konuları sadece okumak değil bir yorumda yazmamız cok önemli aslında
Murat BAHÇECİ  / SAKARYA / 1978 

Çevrimdışı Gazi SUBARİ

• Moderator
  • Mekanın Cennet Olsun
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2010, 10:59:33 »
tayfuncum cok guzel bır konuya deginmişsin teşekkür ederim.
Konuları sadece okumak değil bir yorumda yazmamız cok önemli aslında
AV BAHANE SPORU ŞAHANE Gazi SUBARİ - 1969 -İSTANBUL

[[ AKLIMIZIN VE KALBİMİZİN BİR KENARINDA BİZ YAŞADIKÇA YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİN ]]

Çevrimdışı Tayfun AKÇASOY

• Paylaşımcı Üye
  • EmeÄŸe Saygı - Bir TeÅŸekkürü Çok Görme
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2010, 15:39:51 »
Evet. Bir İnsanın Yazısına, Paylaşımına vs. Teşekkür Edildiğinde O Kişi Emeğinin Karsılıgını Gördüğü İçin Daha Fazla Paylasımda Bulunacaktır. Eğer O Kişiye Emeği Karsılıgında Teşekkür Etmessek. Hiç Bir Şekilde Paylasım Yapmaz girer Okur okur cıkar.
Tayfun AKÇASOY 
Tekirdağ - Çorlu
1991 - B Rh (+)
Tel: 0 537 357 78 93
ak_tayfun_gs@hotmail.com
www.durustavci.com

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2010, 19:23:59 »
Arkadaşlar bizim sayfamız emeğe saygı açısından 10 numara inanınız.. Benim eğitim videolarını başka yerlerde de paylaştım hani belki bir faydam dokunur açısından. Kişiler izliyor sayı belli çok eminim ki bilmediklerini de öğreniyorlar fakat bir teşekkür etmiyor veya edemiyorlar...!
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2010, 19:25:02 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Onur UYSAL

• Moderator
    • Flash Tasarım
  • Yer: izmir/selcuk
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2010, 20:34:30 »
Evet. Bir İnsanın Yazısına, Paylaşımına vs. Teşekkür Edildiğinde O Kişi Emeğinin Karsılıgını Gördüğü İçin Daha Fazla Paylasımda Bulunacaktır. Eğer O Kişiye Emeği Karsılıgında Teşekkür Etmessek. Hiç Bir Şekilde Paylasım Yapmaz girer Okur okur cıkar.
Onur UYSAL
1986
İzmir/Selcuk
0 rh (+)

Çevrimdışı Halil AYYILDIZ

• Sabit Üye
  • Yer: Afyonkarahisar/Dinar
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2010, 16:18:22 »
Emeğe saygısı olayanın ben samimiyetinden şüpe ederim.Sevgili dostlar günümüzün en kıymetli olan zamanını harcıyorlar ve bizlere faydalı bilgiler vermek için çaba harcıyorlar.Bize düşende bu emeğe karşı iki satır teşekkür olmalıdır.
Özellikle mahmut Beyin yayınladığı 2 video mükemmel.
Selam ve saygılarımla
Halil AYYILDIZ - 1967 - Afyonkarahisar/Dinar
05416562306

Çevrimdışı Hasan MUMCUOĞLU

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2010, 23:19:00 »
Tüm emek harcayan avcı dostlara tekrardan büyük bir teşekkürrrr...
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Çevrimdışı Süleyman YILDIZ

• Sabit Üye
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2010, 00:29:23 »
Tüm emek harcayan avcı dostlara tekrardan büyük bir teşekkürrrr...
Süleyman - YILDIZ- 1977 - MANİSA

Çevrimdışı Kenan PAZARLI

• Sabit Üye
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2010, 16:18:13 »
tayfun kardeş gerçekten çok haklısın , ama siteye her zaman giremeyenler oluyor , mesela ben bu yazdıklarını ilk defa görüyürum , şahsen ben kendi adıma kaçırdığım konular için ve cevap yazamadığım için özür dilerimmmmmm....
Kenan PAZARLI  1967 - İstanbul - b.çekmece

Çevrimdışı Uğur KEKLİK

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2010, 20:31:53 »
Sanırım 99 yılı Haziran ayı falandı.O günlerde canım ülkem henüz ADSL ile tanışmamıştı.Meslek icabı PTTnin 145 servisinden telefon modeminden internete bağlanıyorduk.Çılgın faturalar ödüyorduk.Birçok yurt dışı forumuna üyeydim.Yeni yeni TR forumlarda açılmaya başlamıştı.Özellikle uydu receiverlarına şifre çözme işleri patlamıştı.Birçok forumda vip yada modluk yapıyordum.
Eklediğim dosyanın,açıkladığım programın,çözdüğüm arıza detayının haddi hesabı yoktur.Ben gsm sektöründe ekmek yerken şimdi telefoncuyum diyenler o günlerde henüz ekmeğe mamma diyorlardı. 8)
Ne kadir bilen oldu nede kıymet.Bu yetmez gibi birde adam utanmasa fırça atıcak,verdiğim link açılmıyor,yada arızayı kendi çözemedi diye. ;D
Sanırım 5 yıldır GSM forumlarında fazlaca etkin davranmıyorum.Sadece tanıdığım dostlara MSN yada telefondan yardım ediyorum.
2-3 yıl öncesine kadar silah forumlarda bolca mesajım olmuştu.Cebimden ödemeler yapıp fişek dolumu,barut ayarı vs. gibi konularda bol bol foto ve video ekledim.Kutularca fişek sıktım ayar tutsun diye.Özellikle Safir T14 modeli için.Yine aynı sonuçlarla karşılaştım.

Son 5 yıldır Uzun süre üye kalıp,üyeleriyle telefon iletişimini kesmediğim,sayfalarına göz atmaktan vazgeçmediğim inanın tek forum burası.Sebebi şu yada bu.Sebepleri aslında hepimiz biliyoruz tekrara gerek yok sanırım.
Yeterki bize gelen arkadaş iyi niyetli olsun,niyet üzüm yemekse bağın hepsi onun olsun.Yok niyet bağcı dövmekse elimden kimse onu alamaz haberi olsun.
Uğur Keklik-1973 Ödemiş/İZMİR 0 532 521 96 91

Çevrimdışı Halil AYYILDIZ

• Sabit Üye
  • Yer: Afyonkarahisar/Dinar
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2011, 02:22:35 »
Sanırım 99 yılı Haziran ayı falandı.O günlerde canım ülkem henüz ADSL ile tanışmamıştı.Meslek icabı PTTnin 145 servisinden telefon modeminden internete bağlanıyorduk.Çılgın faturalar ödüyorduk.Birçok yurt dışı forumuna üyeydim.Yeni yeni TR forumlarda açılmaya başlamıştı.Özellikle uydu receiverlarına şifre çözme işleri patlamıştı.Birçok forumda vip yada modluk yapıyordum.
Eklediğim dosyanın,açıkladığım programın,çözdüğüm arıza detayının haddi hesabı yoktur.Ben gsm sektöründe ekmek yerken şimdi telefoncuyum diyenler o günlerde henüz ekmeğe mamma diyorlardı. 8)
Ne kadir bilen oldu nede kıymet.Bu yetmez gibi birde adam utanmasa fırça atıcak,verdiğim link açılmıyor,yada arızayı kendi çözemedi diye. ;D
Sanırım 5 yıldır GSM forumlarında fazlaca etkin davranmıyorum.Sadece tanıdığım dostlara MSN yada telefondan yardım ediyorum.
2-3 yıl öncesine kadar silah forumlarda bolca mesajım olmuştu.Cebimden ödemeler yapıp fişek dolumu,barut ayarı vs. gibi konularda bol bol foto ve video ekledim.Kutularca fişek sıktım ayar tutsun diye.Özellikle Safir T14 modeli için.Yine aynı sonuçlarla karşılaştım.

Son 5 yıldır Uzun süre üye kalıp,üyeleriyle telefon iletişimini kesmediğim,sayfalarına göz atmaktan vazgeçmediğim inanın tek forum burası.Sebebi şu yada bu.Sebepleri aslında hepimiz biliyoruz tekrara gerek yok sanırım.
Yeterki bize gelen arkadaş iyi niyetli olsun,niyet üzüm yemekse bağın hepsi onun olsun.Yok niyet bağcı dövmekse elimden kimse onu alamaz haberi olsun.

Çok güzel anlatım.Elinize sağlık
Halil AYYILDIZ - 1967 - Afyonkarahisar/Dinar
05416562306

Avcýlýk