eşleşen köpekte kanama olması - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: eÅŸleÅŸen köpekte kanama olması  (Okunma sayısı 424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HasanGÜZEL

• Sabit Üye
  • Yer: k mara?
eşleşen köpekte kanama olması
« : 21 Ocak 2012, 17:14:22 »
merhaba değerli dostlar arkadaşımızın seter köpeğini çifleştirdik çifleşme öncesi kanama durmuştu köpekleri bıraktık kendiliğinden çifleştiler ama iki gün sonra dişide hafif kanama başladı şimdi 4-5 gün oldu hala hafif kırmızımsı akıntı varmış bu sizce neden olmuş olabilir.
KahramanmaraÅŸ-1980
Arkandan konuşanlardan her daim bir adım öndesindir...
0505 745 2917

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
Ynt: eşleşen köpekte kanama olması
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2012, 17:17:22 »
merhaba değerli dostlar arkadaşımızın seter köpeğini çifleştirdik çifleşme öncesi kanama durmuştu köpekleri bıraktık kendiliğinden çifleştiler ama iki gün sonra dişide hafif kanama başladı şimdi 4-5 gün oldu hala hafif kırmızımsı akıntı varmış bu sizce neden olmuş olabilir.

Hasan köpeğin ilk çiftleşmesimiydi?
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı HasanGÜZEL

• Sabit Üye
  • Yer: k mara?
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2012, 09:19:59 »
KardeÅŸ köpeÄŸin kaçıncı çifleÅŸmesi bilmiyorum. Benim kurzharr da kızgın ilk defa çifleÅŸtireceÄŸim  yaklaşık 7 -8  gündür kanaması var acaba neye dikkat etmeliyim daha önce köpek çifleÅŸtirip yavru sahibi olmadım. En iyisi bir konu mu açsam ...
KahramanmaraÅŸ-1980
Arkandan konuşanlardan her daim bir adım öndesindir...
0505 745 2917

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2012, 10:10:06 »
KardeÅŸ köpeÄŸin kaçıncı çifleÅŸmesi bilmiyorum. Benim kurzharr da kızgın ilk defa çifleÅŸtireceÄŸim  yaklaşık 7 -8  gündür kanaması var acaba neye dikkat etmeliyim daha önce köpek çifleÅŸtirip yavru sahibi olmadım. En iyisi bir konu mu açsam ...

Kanama başladıktan sonra 9'la 13'üncü günler arası köpeğin en kızgın olduğu dönemdir.Bu süre bazen değişebilir kanama bittikten sonra erkek köpekle bir araya getirilip çiftleşme isteğine bakılarak bunu kesinleştirebilirsin.Çiftleşme süreci 24 saat içinde 2-3 defa olursa hem yavruların irili ufaklı olmasını önlemiş olur hemde yavru olma yüzdesini artırmış olursun.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2012, 18:14:36 Gönderen: Tarık TOKATLI »
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Bülent SARAÇ

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2012, 11:46:39 »
USTALAR GEREKENİ SÖYLEMİŞ.
Bülent SARAÇ 1977 ANKARA

Çevrimdışı Tarık TOKATLI

• Moderator
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2012, 18:13:22 »
Hasan'cım bazen olabiliyor bu tip durumlar.Sana kesin tavsiyem(tamamen Mahmut abiden yani ustadan öğrendiğim gibi aynen yazıyorum)eşleşme 24 saat içinde 2 kez olmalıdır zira nedenleri var burada uzun uzun yazmak baya bir zaman alır.Öğrenmek istediğin konuları tel.den daha detaylı aktarabilirim
16/10/1973 Güzelbahçe-Yelki/İZMİR İkamet:Karşıyaka/İZMİR Tel:0536 8614009

Çevrimdışı Birol DALAK

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: Çorlu
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2012, 22:42:43 »
benimde pointerimayın 13 ünde kanamaya başladı 22 sindede bir kez eşleştirmiştim.köpekte bugün biraz açıkrenk kanama olmuş. ama hala döneminde ve ilk eşleşmesi bu neden olmuştur bir daha eşleştireyimmi ilk eşleltirmeden yavru olurmu?

(foruma yazman için bakıyordum bir baktım konu karşımda bende kalabalık olmasın diye buraya yazıyor ve formun ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha görüyorum teşekkürler dürüst avcı )
Birol DALAK-Çorlu/Tekirdağ-1980

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2012, 21:13:23 »
Arkadaşlar yazmış gereğini.. hafif ve devamlılık yoksa kanamada ,bir sakınca yok.(ilk çiftleşme olduğunu bilseniz daha rahat olurdu yorumlar)
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Seo4Smf Tagleri: olması kanama köpekte eÅŸleÅŸen 

Avcýlýk