Bende Özkan Hocama katılıyorum.
Bu iş gerçekten sevgi ister sadece lafta değil özde sevgi ister.İşte o zaman zorlukları değil zevkler paylaşılır.
Bende uzun yıllar yurt dışında yaşadım ve hala çok sık aralıklarla gidip geliyorum
tabi bir çok ülkeye gitme fırsatım oldu ama ben size en fazla yaşadığım Almanya'dan söz edeyim çok kısa.
Almanya'da nerdeyse her evde bir veya daha çok ev hayvanı vardır bunların başında köpek gelir irili ufaklı irili deyince yani baya büyük bizim Kurzhaarların 2 veya 3 misli büyüklükte olamkla küçük kucakta dolaşan köpeklere varıncaya kadar EV İÇERİSİNDE bakılır.
Oralarda sokak köpeği diye birşey yoktur, başı boş köpek görmeniz mümkün değildir.
Tabi özel bakım ve eğitim ister.
Ben şahsen köpeğim olmadan önce bunlara karşıydım, Almanları kınıyordum yani ön yargılıydım,ama kendi köpeklerim olunca olay tamamen değişti ve onlarda benim yaşam ortamımda ve etrafımda genelikle bulunuyorlar hayatımın bir paraçası oldular ve bende, onlarda bu durumdan gayet memnunuz .
Bu Kara Oğlanda benim yavrularımdan ALEX VON KONYA Almanya'daki sahibiyle yaşadığı ortam.
image upload
image upload
free image hosting
image hosting jpegSaygı ve Selamlarımla
Mehmet DerebaÄŸ