Evde evin içinde köpek bakımı zormudur.. - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Evde evin içinde köpek bakımı zormudur..  (Okunma sayısı 895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
Evde evin içinde köpek bakımı zormudur..
« : 14 Åžubat 2012, 20:54:49 »
Evet arkadaşlar böyle bir konu açmak istedim. Zira çok arkadaşımız tarafından sorulmaktadır.

İçinizden Avrupayı gezenler bilirler ve aşağı yukarı her evde bir hayvan türü beslenir.
Oysaki bizim toplumumuzda ve kültürümüzde henüz pek yaygın değildir.

Evde canlı büyütmek özelliklede iri bir köpekse haliyle biraz zor olmakta.
İlk başlarında tuvalet ihtiyacı açısından zorlandığınız köpeğiniz günler ilerledikçe insan gibi oluyor.
Hatta tuvaletini bile söylüyor ve kolunuzdan çekiyor...!
Durum bu oluncada kendisini evinizde bakmanın zevkini yaşıyorsunuz.
Yeri geliyor evde tam bir bekçi oluyor ve yabancı kimse kapının pencerenin önüne yaklaşamıyor.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz soruları bu bölümde yanıtlayabilirim...

Videolarda kara kızım  Ebby  von der Broklands-Au  ikinci ismi TİNA görülmektedir..

Evde Kurzhaar köpek bakımı.

Danza Kuduro ve Zenci Kurzhaar Ebby

« Son Düzenleme: 14 Åžubat 2012, 20:57:35 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Mahmut KAPLAN

• Sabit Üye
  • Avcılık Bir Tutkudur..
  • Yer: Edirne
Ynt: Evde evin içinde köpek bakımı zormudur..
« Yanıtla #1 : 14 Åžubat 2012, 21:07:11 »
Valla Mahmut abi zevkle izledim hepsi birer evladın olmuş tebrik ederim...

Mahmut KAPLAN - 1982 - EDİRNE

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2 : 14 Åžubat 2012, 21:10:31 »
Usta çok güzel bir video.Aynı enstantaneler bizim evdede geçerli.DediÄŸin gibi ilk baÅŸlarda çiÅŸini kakasını öğrenene kadar biraz sıkıntı oluyor ama kısa bir sürede öğreniyorlar.Yanlız senin evdeki kara bi kız.Bizim evdeki kara bir oÄŸlan.Arada ciddi fark var.Bu kara oÄŸlan la bizim oÄŸlan akÅŸamları birbirlerine giriyorlar.Bunu bir video haline getirip paylaÅŸacağım.Ne demek istediÄŸimi iÅŸte o zaman anlayacaksın.   :)
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Öner PEKŞİRİN

• Teknik Admin
  • Avcı avını iyi tanıyandır...
  • Yer: İZMİR-Foça
« Yanıtla #3 : 14 Åžubat 2012, 21:11:15 »
Abi gerçekten çok güzel biz geldiğimiz zaman da görüyoruz...Kara kız Tina 1 Numara valla MAŞALLAH...

Ben de Eşim ve Tina nın bir resmini yükleyeyim dedim.
« Son Düzenleme: 14 Åžubat 2012, 21:42:57 Gönderen: Öner PEKŞİRİN »
Öner PEKŞİRİN - 1983 - İzmir-FOÇA   0506 587 42 87
opeksirin@hotmail.com

Çevrimdışı Tarık TOKATLI

• Moderator
« Yanıtla #4 : 14 Åžubat 2012, 21:34:20 »
Bir öğretmediğin bu kalmıştı ustaa..Haydi bakalım arkadaşlar tenefüs zili çaldı molaaaa.
16/10/1973 Güzelbahçe-Yelki/İZMİR İkamet:Karşıyaka/İZMİR Tel:0536 8614009

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #5 : 14 Åžubat 2012, 21:42:39 »
Ben ustanın evinde bir çok kez bulundum ve her seferinde Ebby ile birlikte oturduk,bir muhabbet etmediği kalıyor çok akıllı maşallah.Herkes evinde besleyebilir ama en önemli konu, sabır ve sevgi göstermek...Akıllı hayvanlar olduğundan kısa sürede onlarda evde nasıl davranacağını ve neler yapması gerektiğini öğreniyor.

İzmir'den ayrılmadan önce ustaya veda ziyaretimde Öner kardeşimde gelmişti ve tabi ki Ebby yanımda ;)

Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Mustafa GÜR

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: Bornova/Izmir
« Yanıtla #6 : 14 Åžubat 2012, 21:44:19 »
Hanfendinin keyfine bak , yeleği de dikiliyor , ohh beyaw , sefası olsun :)

Şaka bir yana , Tina gerçekten inanılmaz akıllı ve güzel bir köpek.Ağzını açtıüğında 30 cm'e yakın bir çene görüyorsunuz , iri yarı bişi , aman Allah'ım bu ne oluyorsunuz , ama o kadar uysal ve zeki mi olur bir köpek...Bekçi , arkadaş, avcı , evin bireyi ....

Bravo Usta , paylaşım için teşekkürler.Allah nazardan saklasın , maşallah demeyi unutmayalım...
Mustafa GüR - 1974 - İzmir

Çevrimdışı Ömer ALBAYRAK

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: AFYONKARAH?SAR
« Yanıtla #7 : 14 Åžubat 2012, 21:47:32 »
güzel bir video paylaşım için teşekkürler usta .
Afyonkarahisar-1977

Çevrimdışı Ali Osman ŞAHİN

• Sabit Üye
  • avcılık ve vicdan ikisi birlikte olsun
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #8 : 14 Åžubat 2012, 22:04:47 »
usta sen bu işi layığıyla yapan ve öğreten ve insanlara hayvan sevgisininde ne kadar güzel nekar harika olduğunu gösteriyorsun. Evde hayvan beslemek gerçekten zor iş ele birde büyük cins hayvanlar dahada zor olsa gerek ama sen bu işin tadını almışsın eline sağlık usta
1979-Çanakkale

Çevrimdışı Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #9 : 14 Åžubat 2012, 22:07:49 »
         MaÅŸallah kızıma, usta bu kızın hayranı olduÄŸumu zaten biliyorsun :) geldiÄŸimde kucağımdan düşmüyor kara kızım...Canan ablamladane kadar iyi anlaÅŸtğını söylememe bile gerek kalmamış zaten :)

Ebby ile bisküvi yerken :)

Uploaded with ImageShack.us
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Ufuk KOYUNCU

• Aktif Üye
  • **
« Yanıtla #10 : 14 Åžubat 2012, 22:47:58 »
MAŞALLAH 41 kere. sevince ilgilenince oluyo.Tina başka bişey. Tekrar maşallah.İnsan imreniyor .
Ufuk Koyuncu - 1963 - Bornova Izmir

Çevrimdışı Şükrü YAMAN

• Sabit Üye
  • Yer: ankara ayaÅŸ
« Yanıtla #11 : 14 Åžubat 2012, 23:19:15 »
mahmut abi video harika tina zaten artık insan olmuş evde ilk gördüğümde bile hayran olmuştum zekasına maşşallah
evde bakılan köpek daha farklı insan içinde büyüdüğünden ve sürekli birlikte olunduğundan hayvan artık leb demeden leblebiyi anlar hale geliyor
gürhan abimin kuntada evde bakıldığından ve sürekli insanlarla iç içe olduğundan her hareketten ve komuttan fazlası ile tekrar edilmiş oluyor ve artık türkçeyi konuşamasada anlar hale geliyor
bizim rex evde iki gün geçirdi kışın soğuk hastalanır felan diye iki gün evde durdu koltuk sizlere ömür yırtmış parçalamış resmen biz uyurken
küçüklüğünden alışkın olmadığından herhalde dedim kulubesine götürdüm şimdi evin kapısı açılır açılmaz dalıyor içeri seri bir tur atıyor odadan odaya sonra koşarak dışarı kaçıyor

Yüzde ısrar etme doksanda olur.. İnsan dediğinde noksanda olur.. Sakın büyüklenme elde neler var.. Bir ben varım deme yoksanda olur… ’’MEVLANA’’
1984-ayaÅŸ ANK 0539 731 9335

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: AkhisAr- mAnisA
« Yanıtla #12 : 14 Åžubat 2012, 23:26:49 »
massaallah tınaya dans etmeyi bile ogrenmıs   Ä±mrenek ızledım mahmut abi
Akhisar/Manisa-1982

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #13 : 14 Åžubat 2012, 23:27:22 »
mahmut abi video harika tina zaten artık insan olmuş evde ilk gördüğümde bile hayran olmuştum zekasına maşşallah
evde bakılan köpek daha farklı insan içinde büyüdüğünden ve sürekli birlikte olunduğundan hayvan artık leb demeden leblebiyi anlar hale geliyor
gürhan abimin kuntada evde bakıldığından ve sürekli insanlarla iç içe olduğundan her hareketten ve komuttan fazlası ile tekrar edilmiş oluyor ve artık türkçeyi konuşamasada anlar hale geliyor
bizim rex evde iki gün geçirdi kışın soğuk hastalanır felan diye iki gün evde durdu koltuk sizlere ömür yırtmış parçalamış resmen biz uyurken
küçüklüğünden alışkın olmadığından herhalde dedim kulubesine götürdüm şimdi evin kapısı açılır açılmaz dalıyor içeri seri bir tur atıyor odadan odaya sonra koşarak dışarı kaçıyor

Öyle yaramazlıklar olmuyor değil Şüküm.Bazen eve geç kaldığımızda siz nerde kaldınız gibi cezalar çıkabiliyor.Mesela geçen hafta takım elbisemin pantolonunu salonun ortasında buldum ve kemerimde biraz dişlenmiş.Onu yapmaması gerektiğini biliyor ama oda can sıkılıyor yanlız evde.Elbeette cezasız kalmıyor.Kemeri alıp geliyorum ve dişlenen kısmı kendisine gösterip hayır diyeceğim.Ama zarar verdiği nesneye kesinlikle bakmıyor. :D
Ne yapacağımı biliyor namussuz. :D :D
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
« Yanıtla #14 : 15 Åžubat 2012, 01:32:29 »
Harika bir paylaşım için öncelikle teşekkürler...

Evin içinde köpek bakımı zormudur ?  (kimse alınmasın içimden geçeni kısaca yazıcam)   Evet.. Zordur..
   Yürek ister..sevgi ister..vakit ister.. ve bu iÅŸ kalpte biter...  yapabilenlere de tebrikler...
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Şükrü YAMAN

• Sabit Üye
  • Yer: ankara ayaÅŸ
« Yanıtla #15 : 15 Åžubat 2012, 01:40:16 »
Öyle yaramazlıklar olmuyor değil Şüküm.Bazen eve geç kaldığımızda siz nerde kaldınız gibi cezalar çıkabiliyor.Mesela geçen hafta takım elbisemin pantolonunu salonun ortasında buldum ve kemerimde biraz dişlenmiş.Onu yapmaması gerektiğini biliyor ama oda can sıkılıyor yanlız evde.Elbeette cezasız kalmıyor.Kemeri alıp geliyorum ve dişlenen kısmı kendisine gösterip hayır diyeceğim.Ama zarar verdiği nesneye kesinlikle bakmıyor. :D
Ne yapacağımı biliyor namussuz. :D :D

yaramazlık yapmıyor değiller gürhan abi hoş görmek lazım deri kemer köpek için güzel oyuncak
köpek sahibi olmak benim gibi bekar evi otel odası gibi kullanan kafasına göre takılan evden çıktımı ne zaman geleceği ve nereye gittiği belli olmayan biri için pek iyi bişey değil sonuçta büyük bir sorumluluk altına giriyorum annem sabaha kadar eve gelmezsen köpeğe yem vermem diyince mecbur kalıyorum sabah eve gelip köpeğime bakıyorum 6 aydır sadece iki gün şehir dışına çıktım aklım köpekte kalıyor mamasını suyunu verdilermi çıkarıp gezdirdilermi diye
 ama ÅŸunu söyleye bilirim kendi çocuÄŸum olsa bu kadar olur herhalde :) hiç kızamıyorum kerataya o yüzden şımarık biraz mehmet ali yaÅŸar abim gördü avda felan oturduÄŸumuzda kucağımıza çıkmaya çalışıyor yaramaz hele araba kullanırken eÄŸer direksiyonda ben varsam mutlaka ya ön patisi ya kafası bana dokunacak yoksa mümkün deÄŸil rahat durmuyor eÄŸer ben yolcu tarafında veya arka taraftaysam sorun yok yanımda veya yerde paspasın üstünde kıvrılıp gidiyor
 avda felan ben bir arkadaşın yanına bırakıp siz avlanın biz arabayla bakkala veya bi yere gidip gelelim diye gittiÄŸimizde baÅŸlıyormuÅŸ beni aramaya oturup aÄŸlamaya ahmet abim görmüş
 sen gittin köpek yattı kalkmadı havlayıp durdu dedi
gerçekten çok akıllı ve bir okadar insancıl hayvanlar
Yüzde ısrar etme doksanda olur.. İnsan dediğinde noksanda olur.. Sakın büyüklenme elde neler var.. Bir ben varım deme yoksanda olur… ’’MEVLANA’’
1984-ayaÅŸ ANK 0539 731 9335

Çevrimdışı Muzaffer AĞLUÇ

• Sabit Üye
  • Yer: FOÇA-İZMİR
« Yanıtla #16 : 15 Åžubat 2012, 09:01:33 »
Arkadaşlar EBBY ile ilgili bir anımı anlatayım.
Biliyorsunuz bende Foça'da yaşıyorum ve her zaman usta ile görüşürüz ve evine gider EBBY yanıma gelir oturur sizin anlayacağınız beni iyi tanır.
Bir gün ustayı aradım ona birşey bırakacaktım. Evde olmadığını kapının açık olduğunu masanın üzerine bırakmamı söyledi.
Eve gittim kapıyı açtım fakat içeriye girmek ne mümkün EBBY tehdit edici bir şekilde dişlerini çıkarıyor ve havlıyor .
Yumuşak bir ses tonu ile EBBY kızm falan fakat içeriye girmek ne mümkün kapının aralığından attım ve gittim.
Muzaffer AÄžLUÇ  1967

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
  • Yer: ANTAKYA
« Yanıtla #17 : 15 Åžubat 2012, 09:14:18 »
Özkan bey gerçekleri yazmış, paylaşım için teşekkürler.

Çevrimdışı Mehmet Doğan KIVRAK

• Moderator
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yanıtla #18 : 15 Åžubat 2012, 10:48:53 »
usta cok güzel bir ortam bu sekılde köpek olsun gelsin koynumda yatsın...masallah...
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimdışı Hayri PAZIOĞLU

• Aktif Üye
  • **
« Yanıtla #19 : 15 Åžubat 2012, 11:55:19 »
Ben bu goruntuler karsısında ne yazabılırım sadece sarkı sozu yazarım kara kıza HADI GARI YETDI GARI YAVRULA GARI GARIDE GARI
Hayri PAZIOÄžLU -1981 - ANTALYA

Çevrimdışı Ahmet ALKIM

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: k?br?s
« Yanıtla #20 : 15 Åžubat 2012, 12:40:23 »
harika bir konu ve harika bir paylaşım teşekkürler.
Kıbrıs-1975

Çevrimdışı Mehmet DEREBAĞ

• Paylaşımcı Üye
    • www.kurzhaar-von-konya.com
« Yanıtla #21 : 15 Åžubat 2012, 12:54:46 »
Bende Özkan Hocama katılıyorum.
Bu iş gerçekten sevgi ister sadece lafta değil özde sevgi ister.
İşte o zaman zorlukları değil zevkler paylaşılır.
Bende uzun yıllar yurt dışında yaşadım ve hala çok sık aralıklarla gidip geliyorum
tabi bir çok ülkeye gitme fırsatım oldu ama ben size en fazla yaşadığım Almanya'dan söz edeyim çok kısa.
Almanya'da nerdeyse her evde bir veya daha çok ev hayvanı vardır bunların başında köpek gelir irili ufaklı irili deyince yani baya büyük  bizim Kurzhaarların 2 veya 3 misli büyüklükte olamkla küçük kucakta dolaÅŸan köpeklere varıncaya kadar  EV İÇERİSİNDE bakılır.
Oralarda sokak köpeği diye birşey yoktur, başı boş köpek görmeniz mümkün değildir.
Tabi özel bakım ve eğitim ister.
Ben ÅŸahsen köpeÄŸim olmadan önce bunlara karşıydım, Almanları kınıyordum yani ön yargılıydım,ama kendi köpeklerim olunca olay tamamen deÄŸiÅŸti ve  onlarda benim yaÅŸam ortamımda  ve etrafımda genelikle bulunuyorlar  hayatımın bir paraçası oldular ve bende, onlarda bu durumdan gayet memnunuz .

Bu Kara OÄŸlanda benim yavrularımdan  ALEX VON KONYA Almanya'daki sahibiyle yaÅŸadığı ortam.

image upload

image upload

free image hosting

image hosting jpeg

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet DerebaÄŸ
« Son Düzenleme: 15 Åžubat 2012, 13:28:59 Gönderen: Mehmet DEREBAÄž »
MEHMET DEREBAÄž  1967
www.mdtestere.com
www.kurzhaar-von-konya.com
KONYA

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #22 : 15 Åžubat 2012, 14:01:13 »
Arkadaşlar teşekkürler.

Sevgili Mehmet Derebağ arkadaşım.

Sen şimdi son günlerin dedikodusunu bilmiyorsun.

Bir çoban ismi lazım değil çıkıyor ve diyorki kara kız Ebbyi Limnili ye ben alıvedim .

Öncesinde Alman üreticilerle Foçada arkadaş olduk.

Sonrasında ise seden Allah razı olsun kardeşini buradan Almanya ya benim için özel gönderip Ebbyi evinden aldırdın doğrumu..

« Son Düzenleme: 15 Åžubat 2012, 14:04:05 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #23 : 15 Åžubat 2012, 16:09:36 »
Arkadaşlar teşekkürler.

Sevgili Mehmet Derebağ arkadaşım.

Sen şimdi son günlerin dedikodusunu bilmiyorsun.

Bir çoban ismi lazım değil çıkıyor ve diyorki kara kız Ebbyi Limnili ye ben alıvedim .

Öncesinde Alman üreticilerle Foçada arkadaş olduk.

Sonrasında ise seden Allah razı olsun kardeşini buradan Almanya ya benim için özel gönderip Ebbyi evinden aldırdın doğrumu..

Mahmut abi,kimin ne dediÄŸini bilmem niye dediÄŸininide bilmem
ama senin Kara kız EBBY von der Broklands-Au  ben ufakta olsa katkılarmla öncelikle sana sonrası bu camiyaya kazandırdığım için çok mutlu ve gururluyum. Zira bu güzel kız bana göre TÜRKİYE'de bulunan en güzel düz rekli diÅŸi KÖpek.
 Ebby yi Bizzat Kendim ilgilenerek ve kardeÅŸimi Özellikle Türkiye'den Almanya'ya göndererek biz senin adına getirdik.

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet DerebaÄŸ
MEHMET DEREBAÄž  1967
www.mdtestere.com
KONYA

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #24 : 15 Åžubat 2012, 16:15:21 »
Mehmetcim alttaki bu köpekler hangileri ve nereden kim aldı lütfen yazarmısın...

« Son Düzenleme: 15 Åžubat 2012, 18:56:48 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #25 : 15 Åžubat 2012, 19:53:17 »
Mehmetcim alttaki bu köpekler hangileri ve nereden kim aldı lütfen yazarmısın...

Ben tahmin edeyim soldaki Türkiye'de Kurzhaar Verband'dan üretim iznini almış ilk kiÅŸi olan Sayın Mehmet DEREBAÄž abimin damızlığı Caak Von Bockhöft ve saÄŸdaki de aynı batın kardeÅŸi Türkiye'de neredeyse her kurzhaarcının bildiÄŸi ve ülkemizin en eski üreticisi Mahmut LİMNİLİ'nin damızlığı Cliff Von Bockhöft...
 Gerçek kurzhaar seven ve bu ırk için kıskanmadan, kimseye çamur atmadan, elinden gelenin en iyisini yaparak her zaman daha iyisine ulaÅŸmak için uÄŸraÅŸan iki büyük üstadı aynı karede ve her zaman omuz omuza görmek beni çok mutlu ediyor.Her ikinizde ülkemiz kurzhaarcılığı için iyi ki varsınız...
« Son Düzenleme: 15 Åžubat 2012, 19:54:24 Gönderen: Osman KURT »
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #26 : 15 Åžubat 2012, 21:34:28 »

Mahmut abi,
yukardaki resim karesinde sorduğun köpekler sevgli Osaman kardeşimizin dediği gibi
biri Sendeki Cliff diğeri ise bendeki Caak von Bockhöft.
İkimiz o gün daha yavru olan Cliff ve Caak  ile Konya'da benim ofisimde çekilmiÅŸtik.
Yanlış hatırlamıyorsam bizim yavruları Almanya'dan getirdiğimiz gün sen ve Canan abla onları önce
Antalya havalimanında karşıladınız ve sonrası Konya üzeri Cliif ile birlikte İzmire yola çıktınız.

Selamlar
Mehmet DerebaÄŸ
« Son Düzenleme: 15 Åžubat 2012, 22:08:55 Gönderen: Osman KURT »
MEHMET DEREBAÄž  1967
www.mdtestere.com
KONYA

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
« Yanıtla #27 : 15 Åžubat 2012, 21:46:16 »
Mehmetcim en çok sevdiğim köpeklerden biri olan Cliff von Bockhöft ü Almanyadan getirip
bana kazandırdığın için tekrardan çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı Onur UYSAL

• Moderator
    • Flash Tasarım
  • Yer: izmir/selcuk
« Yanıtla #28 : 15 Åžubat 2012, 21:57:47 »
evt zor evde kopek bakmak zor ama bi o kadar da tatlı bela diyebilirim . . .
bu Irk o kadar guzel bir Irkı , yeterince sevgi verdiginiz takdirde kurzhaar ile imkansız diye bir sey yok !

sahsen benim Dostum kopegimden ziyade resmen ODA ARKADASIM oldu :D
« Son Düzenleme: 15 Åžubat 2012, 21:59:35 Gönderen: Onur UYSAL »
Onur UYSAL
1986
İzmir/Selcuk
0 rh (+)

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
« Yanıtla #29 : 16 Åžubat 2012, 00:25:34 »
Sayın Limnili  ve sayın DerebaÄŸ  Paylaşımlar harika.. Sizler Ülkemizde ilkleri baÅŸaranlarsınız, bunu biliyoruz.
  Kulvarlar farklıda olsa , centilmenlik ön planda olmalı,  ne kadar güzel dostluklarımız var daim olsun..
   Bence gerisi  teferruat...
    (usta  kızmışsın yine bir konuya .. ayrıntılara takılma..her lafa bakma.. saÄŸlığından olma...)
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Seo4Smf Tagleri: bakımı içinde Evde zormudur evin 

Avcýlýk