Evde evin içinde köpek bakımı zormudur.. - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Evde evin içinde köpek bakımı zormudur..  (Okunma sayısı 895 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
Ynt: Evde evin içinde köpek bakımı zormudur..
« Yanıtla #30 : 16 Åžubat 2012, 11:12:59 »

(usta  kızmışsın yine bir konuya .. ayrıntılara takılma..her lafa bakma.. saÄŸlığından olma...)

Sevgili hocam eksik olma sağlığımı bozmam. Zira bunlar fazla önemli olmayan öfkelenmeler.
Lakin ben bu densiz cahil ve Allahtan korkmayan dedikoducular içim bir formül buldum.

Arıyorum telefonla soruyorum yaptığı dedikoduyu ve aynı anda ise kayda alıyorum.
Sonrasında ise kime yapmış aynen dinletiyorum.

Şahsen bir yanlışım olsa arayabilirmiyim kayıt altına alabilirmiyim.
Bu iş karakol önünde bohça açmaya benzer...

Ancak kişi hala devam ediyorsa yaptığı densizliğe:
Bu seferde tüm Türkiye ile şahsi internet sayfamda paylaşıyorum.
Fakat izzetinefis sahibi bir kiÅŸi deÄŸilsede yapacak pek fazla da birÅŸey yok...!
« Son Düzenleme: 16 Åžubat 2012, 12:17:03 Gönderen: Mahmut LİMNİLİ »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Tayfun GÜLEN

• Sabit Üye
  • Yer: BURSA
« Yanıtla #31 : 21 Mart 2012, 17:43:49 »
Beyler,
Çocuğunuzla nasıl ilgileniyorsanız, gerçekten hayvan severseniz köpeğinizlede o şekilde ilgilenmelisiniz.Ben Bursada mudanyaya bağlı bademli semtinde oturuyorum.Burda evlerin tamamı müstakil,insanlar bahçemiz var diye bir anlık hevesle veya çocuklarının isteğiyle binlerce $ verip köpek alıyorlar.Bir süre problem yok gezmeler,oyunlar her şey mükemmel daha sonra gezintiler hizmetliler tarafından yapılmaya başlanıyor çocuklar hayvandan sıkılıyor,hizmetliler köpeğe duyarlı değilse o da sadece yemeğini veriyor.Bir süre sonra köpeği sokakta başı boş dolaşırken görüyorsunuz.İnanın sokaklarda onlarca cins köpek dolaşıyor ve hiç birinin sahibi belli değil.
Burda iki konu öne çıkıyor,hayvanın cinsi önemli değil kedi,köpek bunlarda bizim gibi canlılar eğer bunların ihtiyaçlarını karşılayamayacaksanız lütfen almayın.Daha sonra çok büyük günaha giriyorsunuz.Bu hayvanlar sokakta yaşamaya alışık olmadıkları için telef oluyorlar.
İkinci konu hayvanlarını bakamayıp sokağa bırakan bu insanlar belediyeyi arayıp sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını söylüyorlar.
Hayvan severlik buysa ben hayvansever olmadığımdan eminim.
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI
Bursa-1972
Brh +

Çevrimdışı Ali KALEMCİ

• Sabit Üye
  • kurzhaarı olan avcının tüfeye ihtiyacı yoktur
  • Yer: R?ZE
« Yanıtla #32 : 21 Mart 2012, 19:50:11 »
Sayın Limnili  ve sayın DerebaÄŸ  Paylaşımlar harika.. Sizler Ülkemizde ilkleri baÅŸaranlarsınız, bunu biliyoruz.
  Kulvarlar farklıda olsa , centilmenlik ön planda olmalı,  ne kadar güzel dostluklarımız var daim olsun..
   Bence gerisi  teferruat...
    (usta  kızmışsın yine bir konuya .. ayrıntılara takılma..her lafa bakma.. saÄŸlığından olma...)

Ali KALEMCİ 1985 Çağlayan vadisi viçe Fındıklı/RİZE 0506 244 69 37 alidurmaz_53@hotmail.com

Çevrimdışı Ali KALEMCİ

• Sabit Üye
  • kurzhaarı olan avcının tüfeye ihtiyacı yoktur
  • Yer: R?ZE
« Yanıtla #33 : 21 Mart 2012, 19:54:34 »
ustam ebyy diycek bir laf bulamıyorum zaten senin eve gelince görmüştüm kenarda sessiz sedasız yatıyodu ssenin ve canan ablamın gözünün içine bakıyodu hayran kalmıştım görüntüsü gözümün önünden dahada gitmedi
Ali KALEMCİ 1985 Çağlayan vadisi viçe Fındıklı/RİZE 0506 244 69 37 alidurmaz_53@hotmail.com

Çevrimdışı Emrah ÇAMDERE

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: manisa
« Yanıtla #34 : 10 Nisan 2012, 11:49:19 »
Bu da benim buddy..

« Son Düzenleme: 10 Nisan 2012, 12:30:49 Gönderen: Gürhan ZOR »
Emrah ÇAmdere-Salihli-1977-Cornet İnternet Cafe İşletmecisi

Çevrimdışı Bülent SARAÇ

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #35 : 14 Nisan 2012, 09:57:10 »
EVAYI EVE GETİRELİ 5 GÜN OLMUŞTU Kİ 5 GÜN İÇİNDE TUVALETİNİ GAZETENİN ÜSTÜNE YAPMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİ BİRKAÇ KEZ ISKALADI AMA OLSUN:)ÇOK AKILLI MAAŞALLAH.KANEPENİN ÜSTÜNE ÇIKIŞINI GÖRSENİZ AKILA ZARAR:)KAFAYI DUVARA YASLAYA YASLAYA DESTEK ALARAK ÇIKIYOR,ACABA İNSANMI Kİ DİYE DÜŞÜNMEDEN EDEMEDİM:)
Bülent SARAÇ 1977 ANKARA

Seo4Smf Tagleri: bakımı içinde Evde zormudur evin 

Avcýlýk