Beyler,
Çocuğunuzla nasıl ilgileniyorsanız, gerçekten hayvan severseniz köpeğinizlede o şekilde ilgilenmelisiniz.Ben Bursada mudanyaya bağlı bademli semtinde oturuyorum.Burda evlerin tamamı müstakil,insanlar bahçemiz var diye bir anlık hevesle veya çocuklarının isteğiyle binlerce $ verip köpek alıyorlar.Bir süre problem yok gezmeler,oyunlar her şey mükemmel daha sonra gezintiler hizmetliler tarafından yapılmaya başlanıyor çocuklar hayvandan sıkılıyor,hizmetliler köpeğe duyarlı değilse o da sadece yemeğini veriyor.Bir süre sonra köpeği sokakta başı boş dolaşırken görüyorsunuz.İnanın sokaklarda onlarca cins köpek dolaşıyor ve hiç birinin sahibi belli değil.
Burda iki konu öne çıkıyor,hayvanın cinsi önemli değil kedi,köpek bunlarda bizim gibi canlılar eğer bunların ihtiyaçlarını karşılayamayacaksanız lütfen almayın.Daha sonra çok büyük günaha giriyorsunuz.Bu hayvanlar sokakta yaşamaya alışık olmadıkları için telef oluyorlar.
İkinci konu hayvanlarını bakamayıp sokağa bırakan bu insanlar belediyeyi arayıp sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını söylüyorlar.
Hayvan severlik buysa ben hayvansever olmadığımdan eminim.
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI