Hafta Sonu Eğitim - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Hafta Sonu EÄŸitim  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Rıza DEMİR

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: UÅŸak
Hafta Sonu EÄŸitim
« : 20 Åžubat 2012, 23:36:54 »
<a href="http://www.aylincik.org/img/rex/bildircin.swf" target="_blank" class="new_win">http://www.aylincik.org/img/rex/bildircin.swf</a>
Ali Rıza Demir - Uşak - 1971

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
Ynt: Hafta Sonu EÄŸitim
« Yanıtla #1 : 20 Åžubat 2012, 23:59:08 »
 Ali Rıza abi maÅŸallah kocaman olmuÅŸ bile,yalnız yaptığınız eÄŸitimde sıkıntılar var ve bu bir çok avcı arkadaşımızın yaptığı bir ÅŸey...

Canlı bıldırcın ile yavru köpek eğitimi yaptırılmamalı,yaptırılsa bile canlı bıldırcının köpeğin ağızlamasına izin verilmemelidir.Nedeni köpeğimiz daha yavru olduğundan ve iç güdüsel olarak kuşu ağzına aldığında bıldırcın ağzında kıpırdayacak ve yavru da kuşu ağzından kaçırmamak için biraz daha sıkacak be kuşun ölmesine neden olduğunun yanında ilerleyen zamanda ne aport ederse etsin ağzından kaçacağını zannederek AVI SIKMASINA neden olacaktır.Eğitim verirken mümkün olduğunca ölü av kuşu yada tüyleri ruloya sarılarak aport ettirilmelidir.Özellikle rulo üzerine bağlanmış kuş tüyleri ile hazırladığımız aport cismi köpeğin ağzını doldurduğundan köpeğin onu sıkamamasına ve şartlı refleks geliştirerek ilerleyen zamanda ne aport ederse etsin sıkmadan avı size getirmesini sağlayacaktır.
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Ali Rıza DEMİR

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: UÅŸak
« Yanıtla #2 : 21 Åžubat 2012, 00:06:20 »
tsk ederim Osman bey ben sadece merak ettigim için aramasına baktım agzına almasına izin vermedim zaten evet rulo ile aport çalışması yapıyoruz.Yine sizlerin bilgileri ile bunların farkındayım çok tsk ederim.saygılar...
Ali Rıza Demir - Uşak - 1971

Çevrimdışı Şükrü YAMAN

• Sabit Üye
  • Yer: ankara ayaÅŸ
« Yanıtla #3 : 21 Åžubat 2012, 00:24:30 »
maşşallah ali abi çok güzel burnunu kullanarak aradığı belli sezon açıldığında çok güzel avlar yapacak avı bol ömrü uzun olsun
Yüzde ısrar etme doksanda olur.. İnsan dediğinde noksanda olur.. Sakın büyüklenme elde neler var.. Bir ben varım deme yoksanda olur… ’’MEVLANA’’
1984-ayaÅŸ ANK 0539 731 9335

Çevrimdışı Mehmet Doğan KIVRAK

• Moderator
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yanıtla #4 : 21 Åžubat 2012, 11:22:25 »
masallah abi cok güzel....
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5 : 21 Åžubat 2012, 11:45:01 »
Maşallah çok iyi bir avcı olacağı şimdiden belli.
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Seo4Smf Tagleri: eÄŸitim hafta sonu 

Avcýlýk