Ho?geldiniz Ziyaretçi. Lütfen giri? yap?n veya kay?t olun.

Gönderen Konu: HAYAT PAYLAÅžINCA GÜZEL...  (Okunma say?s? 453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimd??? Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • ?leti: 1 839
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL...
« : 14 Ocak 2012, 11:22:30 »
Merhaba ArkadaÅŸlar,
Bugün sitemizde en çok paylaşımda bulunan arkadaşlarıma bir göz attım.
Sıralama şöyle..

1.Osman Kurt  4634 paylaşım
2.Hacı Hüseyin Kılınç  4047 paylaşım
3.Mahmut Limnili 3418

Bu arkadaşlarımız abilerimiz, hem kendi işlerini idame etmekteler.Hemde forumu hiç aksatmadan paylaşımlarına devam etmekteler.
Avcı ve köpek yetiştiren dostlarımıza faydalı olabilecek her türlü konularda araştırmalar yaparak gerektiğinde yabancı dilleri dilimize çevirerek, doğruluğundan emin olarak konuları biz forum üyelerine hiçbir menfaatleri olmadığı halde servis etmekteler Bildiklerini sonuna kadar bizlerle paylaşmaktalar.Özellikle Mahmut Usta av köpeği yetiştirilmesindeki deneyimini yılların birikimini bizlerle paylaşıyor olmasıda ayrıca takdire şayandır.Bence bu arkadaşlarımız bir alkışı hak ediyorlar.

İlaveten forumumuza üye olan tüm dostlara ayrıca teşekkürler.Ailemiz gün geçtikçe büyüyor.Büyüyen bu ailede
tüm dostların bilgilerini deneyimlerini paylaşması bizler için çok önemli.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimd??? Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
  • ?leti: 3 633
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
Ynt: HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL...
« Yan?tla #1 : 14 Ocak 2012, 12:13:21 »
Gürhanım sağolasın doğru bildiğimiz yolda doğru kararlarla yürüyoruz.
Sitemize gelince bütün bu tür sayfalar arasında ikinci sırada şu anda...!

Bu nasıl anlaşılır:
Siteyi açtığın zaman son gönderilen iletilere bakackasın. Her saat diliminde kaç ileti.
Ayrıca ONLİNE üyelerin ve ziyaretçilerin sayısına bakılacak.

Bizleri ve sitemizi karalayıp buradan gidenlerin toplandıkları sitelere bakıyorum nal topluyorlar.
Eminim zaman içerisinde sayfamıza dışarıdan bakıyorlardır.

Belkide DÜRÜST lafının manasını anllıyorlardır diyorum...!
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     http://www.deutsch-kurzhaar.de/links.htm

Çevrimd??? Ahmet VURAL

• Sabit Üye
  • ?leti: 1 522
  • Yer: ANTAKYA
« Yan?tla #2 : 14 Ocak 2012, 12:32:54 »
Hayatın paylaşınca daha güzel olduğuna sonsuz inancım var, aksini düşünmek yanlışların bence en büyüğüdür fakat hak edenlerle (insanlara, çevresine ve kendisine değer veren saygı gösterenlerle) paylaşınca güzeldir. Bu konuyu açıp bizimle paylaşan Gürhan beye sonsuz teşekkürler.
03.02.1954 TİREBOLU/İkamet HATAY

Çevrimd??? Öner PEKŞİRİN

• Teknik Admin
  • ?leti: 1 837
  • Avcı avını iyi tanıyandır...
  • Yer: ?ZM?R-Foça
« Yan?tla #3 : 14 Ocak 2012, 12:41:07 »
DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bizim gibi site göremiyorum...
Öner PEKŞİRİN - 1983 - İzmir-FOÇA   0506 587 42 87
opeksirin@hotmail.com

Çevrimd??? Osman KURT

• Administrator
  • ?leti: 5 001
  • Yer: Diyarbak?r-Eski?ehir
« Yan?tla #4 : 14 Ocak 2012, 12:53:06 »
Gürhan abim elimizden geldiğince ve bilgilerimiz doğrultusunda yardımcı olmak bize zevk verir.Eminim bizlerinde bilmediği bir çok konu var ve bunları da üyelerimizin paylaşımlarından öğreniyoruz.Benim çok beğendiğim bir söz vardır "PAYLAŞILMAYAN BİLGİ BİLGİ DEĞİLDİR"... Ayrıca böyle bir konu açarak bizleri onore ettiğiniz için teşekkür ederim...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
0 530 8843070
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimd??? Murat BAHÇECİ

• Sabit Üye
  • ?leti: 1 801
« Yan?tla #5 : 14 Ocak 2012, 13:12:53 »
Gürhan agabey sayende bende teşekkür etmek istiyorum...

Gerçek paylaşımın adeta sayfa sayfa yazılıp çizildiği ; gerektiğinde kişilere telefonla bile saatlerce yardım edildiği bu sitede olmaktan cok mutluyum.

BU siteyi adeta bir hizmet amacı güderek bizlere sunan MAHMUT LİMNİLİ gibi bir duayenle tanışıp onun yavrusunu beslemektende çok şanslı olduğumu biliyor ve kendisine çok teşekkür ediyorum... Gerektiğinde saatlecer bile telefonda bilgi vermekten çekinmediğin için teşekkür ediyorum.. Bizleri toplayan ve derleyen sensin Usta...
Tanıştığımız günden itibaren 2 uzak insan değilde adeta abi kardeş olup özel hayatımızı bile paylaştığımız KARDEŞİM OSMAN KURT'a hem yakınlığı hemde sitemiz için yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum...
Sitemizin bana göre ARAŞTIRMACI KİŞİLİĞİ olan tüm bilgileri üşenmeden aslında oldukça yoğun iş hayatına rağmen arayıp araştırıp inceledikten sonra paylaşıma sunan ağabeyim HACI HÜSEYİN KILIÇ'a...
Hiç yüz yüze gelmediğimiz halde başımda bir ağabey bildiğim ara sıra birşeyler danışıtığım ARİF ALTINYOLLAR abime çok teşekür ediyorum...

Ve sitemizde şu an aklıma gelmeyen ama bana yazmadığım içinde kırılmayacak tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.. İyiki burdayım ve iyi ki varsınız
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2012, 22:27:18 Gönderen: Murat BAHÇECİ »
Murat BAHÇECİ  / SAKARYA / 1978 

Çevrimd??? YaÅŸar KABAYEL

• Administrator
  • ?leti: 3 200
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yan?tla #6 : 14 Ocak 2012, 13:21:33 »
             Sayfamız kurulduÄŸu günden bu yana burdayım ve hemen hemen her gün online oldum, Mahmut abi sayfamızın buralara geleceÄŸine inanıyordu

ve bende elimden geldiğince hep yanında oldum ve şimdi bakıyorumda gerçekten büyük bir aileyiz. Hemen her şehirde tanıdığımız, gittiğimizde muhabbet

edip iki çay içeceğimiz bir sürü abi ve kardeşimiz olmuş, başta Mahmut abiyi, Osman ve Hacı abiyi paylaşımlarından dolayı tebrik ediyorum. Emin adımlarla

ve dürüstlük çerçevesinde yürümeye devam...
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2012, 13:22:12 Gönderen: YaÅŸar KABAYEL »
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 YENİ - msn - mail: temnonoka_35@windowslive.com - teknik destek msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimiçi Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • ?leti: 1 763
  • Yer: Akhisar/Manisa
« Yan?tla #7 : 14 Ocak 2012, 16:52:42 »
Gürhan bey ,başlığınız gercekten çok güzel bir slogan..Sanırım bu samimi ve içten paylaşımlarımız bizlerin arasındaki samimi ve dürüst dostluklarımızı percinleştiriyor..Aman nazar değmesin..Çünkü tiryakilik haline geldi..
   Bu baÅŸarının , birazda seviyeli yorumların yapılmasına , kimsede ticari bir kaygı taşımamasına,klavye canavarlarının aramızda barınmamasına baÄŸlıyorum..
   Tabiki bende öncelikle isimlerini yazdığınız arkadaÅŸlarıma ve tüm üyelerimize ayırt etmeden teÅŸekkür ediyorum.  Çok güzel bir grup ruhu yaratılmış durumda.. Durmak yok ..Paylaşıma ,büyümeye devam..
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimd??? Bülent SARAÇ

• Paylaşımcı Üye
  • ?leti: 181
  • Yer: ANKARA
« Yan?tla #8 : 14 Ocak 2012, 19:53:41 »
ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.KENDİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
Bülent SARAÇ 1977 ANKARA

Çevrimd??? Hasan MUMCUOÄžLU

• Sabit Üye
  • ?leti: 1 935
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yan?tla #9 : 14 Ocak 2012, 20:23:32 »
Emegi ve adi gecen herkese buyuk tesekkurler. Gurhan abi bu ince davranisin icin de sana ayriyetten tesekkurler.
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Çevrimd??? Nadir YILMAZ

• Sabit Üye
  • ?leti: 446
  • Avcı, doÄŸayı seven, hayvanı koruyandır.....
  • Yer: B?TL?S
« Yan?tla #10 : 14 Ocak 2012, 21:56:14 »
Böyle ustamız, böyle dostlarımız olduktan sonra tabıkı devam Allahın izniyle.
Nadir YILMAZ - 1979 - KAYSERİ

Çevrimd??? Hacı Hüseyin KILINÇ

• Administrator
  • ?leti: 4 494
  • AÅžK-I ÅžEHİR ESKİŞEHİR
« Yan?tla #11 : 14 Ocak 2012, 22:12:43 »
Gürhan paylaşım için teşekkürler...

Kendine Faydalı İnsan , Etrafına Faydalı İnsan...

Hep birlikte öğreniyoruz Burada bir çok arkadaşımız iyi niyetle paylaşımlarda bulunuyor önemli olan samimi ve içten

olmak...Sitemiz sayesinde Arada Kilometreler olmasına rağmen dostluklar kurup arkadaşlar edindik her fırsatta bir araya

gelip telefonla konuştuk O YÜZDEN DURMAK YOK YOLA DEVAM
İnsanları Hayvanları Doğayı Sevelim Sevdirelim
Hacı Hüseyin KILINÇ - 1975 - Eskişehir

Çevrimiçi Yakup ÇİFTÇİ

• Paylaşımcı Üye
  • ?leti: 293
  • atıclk öğrenmesi en kolay ustalaÅŸmsı en zor ÅŸeydir
« Yan?tla #12 : 15 Ocak 2012, 00:41:55 »
emeği geçen herkeze teşekkürler. Burda eşsiz bilgiler ve tecrübeler öğreniyoruz
Yakup ÇİFTÇİ - 1988 - BALIKESİR -  zatoichi_3327@hotmail.com                
ROBUST 222

Çevrimd??? Mehmet DoÄŸan KIVRAK

• Sabit Üye
  • ?leti: 2 250
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yan?tla #13 : 15 Ocak 2012, 17:23:17 »
tebrikler abilerim...
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimd??? Tevfik UÄŸur ÖZCAN

• Sabit Üye
  • ?leti: 452
  • Yer: ESK??EH?R
« Yan?tla #14 : 15 Ocak 2012, 21:56:37 »
Burda kurulan dostluklar menfaat gözetmeksizin tamamen arkadaşlık ve yardımlaşma,gerçek anlamda bir şeyler paylaşabilme,ortak şeyler bulabilme çabasında olunduğu içinde, daha uzun ömürlü ve her geçen gün daha da samimi olmaktadır...Bu işe daha fazla katkı sağlayan arkadaşlarımıza bende huzurlarınızda tekrar teşekkür ederim...
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2012, 23:56:02 Gönderen: Tevfik UÄŸur ÖZCAN »
Tevfik Uğur ÖZCAN - 1975 - ESKİŞEHİR

Çevrimd??? Ali Osman ÅžAHİN

• Paylaşımcı Üye
  • ?leti: 284
  • Yer: çanakkale
« Yan?tla #15 : 16 Ocak 2012, 22:51:12 »
böyle eğitici öğretici dosthane bir site olduğu için dahada büyüyecektir kendimden pay biçersek siteye hergün göz atar oldum bağımlılık yaptı sanki
1979-Çanakkale- 0544 334 21 32

Çevrimd??? Bülent SEZER

• Yeni Üye
  • *
  • ?leti: 31
  • Yer: u?ak
« Yan?tla #16 : 17 Ocak 2012, 09:03:38 »
abi gerçekten bakıyorum mutlaka her konuya osman hacı hüseyin ve mahmut bey mutlaka yazıyor birde degişik konular açıp bizleri bilgilendiriyorlar işte burda güzel olan da bu insanların bu sitede çogu birbirini tanımıyor hiçbir menfaat gözetmeksizin birbirne yardımcı oluyor umarım ailemiz daha da büyür etkinliklerimiz çogalır ve birbirlerimizi daha iyi tanırız her şey için teşekkürler arkadaşlar
1973-UÅŸak

Çevrimiçi Şükrü YAMAN

• Sabit Üye
  • ?leti: 1 743
  • 1984 B rh+ 0539 731 93 35
  • Yer: ankara aya?
« Yan?tla #17 : 17 Ocak 2012, 17:35:28 »

Emegi ve adi gecen herkese buyuk tesekkurler. Gurhan abi bu ince davranisin icin de sana ayriyetten tesekkurler
YÜZDE ISRAR ETME DOKSAN DA OLUR.. İNSAN DEDIĞINDE NOKSAN DA OLUR..SAKIN BÜYÜKLENME ELDE NELER VAR... BIR BEN VARIM DEME YOKSAN DA OLUR...''MEVLANA''

sukru-yaman@hotmail.com

Çevrimd??? Veli AKŞİT

• Sabit Üye
  • ?leti: 1 417
  • Rasgele....! www.durustavci.com
  • Yer: BURDUR
« Yan?tla #18 : 17 Ocak 2012, 17:37:23 »
Gürhan abi paylaşım için teşekkürler...
Dünyada Tedevisi Mümkün Olmayan Tek Hastalık
AVCILIKTIR...    BURDUR  1985   A rh (+)  Veli AKŞİT   

Çevrimd??? Öner PEKŞİRİN

• Teknik Admin
  • ?leti: 1 837
  • Avcı avını iyi tanıyandır...
  • Yer: ?ZM?R-Foça
« Yan?tla #19 : 17 Ocak 2012, 18:55:51 »
Kendine Faydalı İnsan , Etrafına Faydalı İnsan..
Öner PEKŞİRİN - 1983 - İzmir-FOÇA   0506 587 42 87
opeksirin@hotmail.com

Çevrimd??? Ufuk KOYUNCU

• Aktif Üye
  • **
  • ?leti: 57
« Yan?tla #20 : 17 Ocak 2012, 20:13:57 »
emegınıze elınıze saglık tebrıkler.
Ufuk Koyuncu - 1963 - Bornova Izmir

Çevrimd??? Åžakir ÜNAL

• Sabit Üye
  • ?leti: 500
  • Yer: KIRIKKALE
« Yan?tla #21 : 17 Ocak 2012, 20:30:57 »
Bugün telefonda görüştüğüm Özkan ağbimede aynı şeyi söyledim.Hemen hemen avcı sitelerinin hepsine üyeyim ama hiçbirinde Dürüst Avcı da olduğu gibi aktif değilim.Nezaman ki bu siteye üye oldum bağımlılık yaptı bunun en büyük neden ve etkenleri ise başta Özkan ağbi,Mahmut ağbi,Osman Kurt kardeşimin yaklaşımları vede bu sitedeki birbirinden değerli üyelerin karşılık ve çıkar beklemeden birbirlerine yardım etmeleri ve güzel yorumlarıdır.Bu güzel paylaşımından dolayı Gürhan abiye, bizimle bütün faydalı konuları paylaşan Osman,Hacı ağbi,Mahmut ağbi ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Şakir ÜNAL - 1979 / KIRIKKALE
A Rh(-)  0542 894 29 79

Çevrimd??? Cem MENGÜŞ

• Sabit Üye
  • ?leti: 1 298
  • Yer: istanbul
« Yan?tla #22 : 17 Ocak 2012, 21:20:56 »
Şakir kardeşim, doğru söze ne denirki...Emeği geçen herkese teşekkürler...
Cem MENGÜŞ  -1973-İstanbul

Çevrimd??? Zekai DÖNERKAN

• Yeni Üye
  • *
  • ?leti: 23
  • Yer: istanbul
« Yan?tla #23 : 17 Ocak 2012, 23:30:07 »
bu siteye emeği geçen herkeze teşekkür ederim.keşke siteye daha çok girebilsem,avcı dostlarla daha çok şeyi paylaşabilsem.ben bu siteyi bilmediklerimizi öğrenebilmek,bildiklerimizide dostlarla paylaşmak açısından,adı gibi dürüst olduğu için,zevkle takip ediyorum,emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
İstanbul-1957

Çevrimd??? Ömer KOÅžTUR

• Aktif Üye
  • **
  • ?leti: 121
  • Yer: adana
« Yan?tla #24 : 22 Ocak 2012, 09:05:47 »
gereçektende av ve avcılık konusunda amatör bir avcı olarak bu nacizane sitedeki arkadaşlardan çok şeyler öğrendim.Hele köpek eğitimi konusunda sayın mahmut hocamızın bilgi ve görsel anlatımları inanılmaz derecede güzel inanın her fırsatta siteyi incelemeye devam ediyorum artık bu bende bir hobi oldu eşimin 2 aydır akciğer kanseri oluşu beni son derece sarstı inanın dostlarım bu siteye girince rahatlıyorum gercektende hayat paylaşınca güzel oluyor hiç bir canlı öbür tarafa birşey ğötüremiyor onun için kimse birbirini kırmadan inçitmeden hayatı paylaşıp dürüst kalalım saygı ve sevgilerimle
Ömer KOŞTUR - Adana - 1961

Çevrimd??? Ümüt SALBUR

• Yeni Üye
  • *
  • ?leti: 39
  • Yer: konya
« Yan?tla #25 : 31 Ocak 2012, 11:17:56 »
mahmut abi bu site böyle devam ettiği müddetçe değil türkiye dünya çapında dereceye oynar kesinlikle.çünkü ben burdaki kadar sıcak ortamı facede bile görmedim açıkcası
Konya-1974

Çevrimd??? HasanGÜZEL

• Aktif Üye
  • **
  • ?leti: 133
  • Yer: k mara?
« Yan?tla #26 : 02 Åžubat 2012, 17:21:45 »
burada birşeyler paylaşmak çok güzel en güzeli de değerli ustaların paylaşımlar konusunda kısa da olsa bir yorum yapmasıdır gerçektende en çok beni mutlu eden paylaştıklarımızın gerçekten de paylaşılmasını görmektir. Diğer sitelerde de paylaşımlarımız oldu ama orada gösterim 250 civarında ( bunu rasgele yazıyorum) yorun 1 ya da 2 tane burada durum bambaşka yazılan yorum sayısı fazla olunca daha etkili oluyor buradan bende hem site kurucusuna hem de site yönetimine ve tüm üyelere teşekkür ediyorum
KahramanmaraÅŸ-1980
Arkandan konuşanlardan her daim bir adım öndesindir...
0505 745 2917

Seo4Smf Tagleri: gÜzel hayat PAYLAÅžINCA 

Avcýlýk