Hayatta hiç bir şey için geç kalınmış değildir. - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Hayatta hiç bir ÅŸey için geç kalınmış deÄŸildir.  (Okunma sayısı 544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
  • ÖZGÜR BEKTAÅž 1975 ANKARA A RH +
  • Yer: ANKARA
Avcılığa ilk olarak ailedeki tek avcı olan dayımın yanında çantacı olarak başladım. O zamanlar yaşımız ufak tüfek verilmezdi elimize. Yaz tatilinde Irgatlık zamanı tarladan gelen dayımın ava gitmek için söz verdiği günlerde, tarlalardan gelen yolu gözetleyerek geçerdi günümüz. Akşam üstü dayım erken gelir ve önceden karton fişeklere kara barut saçma kendi doldurduğumuz dolularla yola çıkardık tek kırma tüfekle. Keklikler palaz olduğundan görmezlikten gelir ama belki bir üveyik , belki bir tahtalı mutlaka heybeye koyardık. Akşam vurulan kuşu oynamaktan yenilemez hale getirirdik :) . O günlerden bu günlere değişmeyen tek şey vurduğumuz yada vurduğum hayvanı elime aldığımda duyduğum derin vicdan azabıdır. NApalım avcı avını seven insndır :) Avcılığın cahillik dönemini çok hızlı olgunluk dönemini ağır ağır sindirerek yaşadım hayatımda. Olgunluk dönemimdeki eylemlerimim hiçbirinden pişman değilim. Hiçbir zaman sayılarla işim olmadı. Sonra büyüdük işe güce, eve barka, çoluk çocuğa karıştık. Hayatın her aşamasında arayış içinde geçti ömrüm. Hep en iyiyi arzu ettim ama nasibimi alıncada şükrettim. Diyeceksinizki bu kadar yazılı niçin yazdı bu adam :) Sitenizde yeniyim bir haftadır sohbetlerinize katılıyor bi taraftanda eski konuları karıştırıyorum çıkardığım sonuç şu keşke bir kaç yıl önce aranıza dahil olsaymışım diye geçiriyorum içimden sizinle paylaşmak istedim. Sağlıcakla kalın....
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Onur UYSAL

• Moderator
    • Flash Tasarım
  • Yer: izmir/selcuk
agzınıza saglık Özgür Hocam cok icten.

siteye uye olmaya gec kalmıs degilsiniz. forum sitemiz yeni sayılır 1 bucuk sene oldu sanırsam.

ama ava taaa ne zaman once tanısmıssınız ne guzel duygu kim bilir kendi adıma konusmak gerekirse ben daha henuz av eti yemedim birinin yanında ava gitmedim. balık avlamıslıgım bile yoktur. sırf bu Kurzhaar cinsi av kopegi beni ava baslatma arzusu yarattı. ama dediginiz gibi "Hayatta hiç bir şey için geç kalınmış değildir" :)

paylasımınız icin tesekkurler yureginize saglık . . .
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2011, 00:12:37 Gönderen: Onur UYSAL »
Onur UYSAL
1986
İzmir/Selcuk
0 rh (+)

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
Siteye uye olmaya gec kalmıs degilsiniz. Forum sitemiz yeni sayılır 1 bucuk sene oldu TEŞEKKÜRLER.
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Mehmet GÜNCÜ

• Sabit Üye
  • Yer: malatya
Siteye uye olmaya gec kalmıs degilsiniz. Forum sitemiz yeni sayılır 1 bucuk sene oldu TEŞEKKÜRLER.
Mehmet GÜNCÜ - Malatya - 1976

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
agzınıza saglık Özgür Hocam cok icten.

siteye uye olmaya gec kalmıs degilsiniz. forum sitemiz yeni sayılır 1 bucuk sene oldu sanırsam.

ama ava taaa ne zaman once tanısmıssınız ne guzel duygu kim bilir kendi adıma konusmak gerekirse ben daha henuz av eti yemedim birinin yanında ava gitmedim. balık avlamıslıgım bile yoktur. sırf bu Kurzhaar cinsi av kopegi beni ava baslatma arzusu yarattı. ama dediginiz gibi "Hayatta hiç bir şey için geç kalınmış değildir" :)

paylasımınız icin tesekkurler yureginize saglık . . .

Onur Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
 Küçük yaÅŸlardan beri ÅŸehir hayatının yanında kırsal hayatıda doya doya yaÅŸama fırsatım oldu.  DoÄŸal olarak hayvanları, avcılığı ve doÄŸal yaÅŸamı küçük yaÅŸlarda tanıma fırsatım oldu. Bu tutku öyle bir duygudurki bir kez hoÅŸlanın bırakamazsınız , tedaviside yoktur :)  Eminim sizde bundan sonra bu duyguyu uzun uzun keyif alarak yaÅŸayacaksınız. Bu arada 5 yaşında bir oÄŸlum var fırsat buldukça onuda kendi çocukluÄŸuma yakın yetiÅŸtirmek için çabalıyorum ama ava ÅŸimdiden muhalif :) . Bakalım baÅŸarılı olabilecekmiyim.
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Mahmut Bey teşekkür ederim..
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Mehmet Bey teşekkür ederim..
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
Özgür bey  bende arkadaÅŸlara katılıyorum
 Emekli bir eÄŸitimci olarak,   Ã–ÄŸrenmenin yaşı yoktur diyorum..  Hayatta hiçbir ÅŸeye geç kalınmış deÄŸildir..
  Av ve DoÄŸa  paylaşınca güzeldir.. Zaten avcılıkta budur..
  DoÄŸasını.. Merasını.. VurduÄŸu avını paylaÅŸmıyana ben avcıda demem ... Sevgi ve Saygılarımla....
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Hacı Hüseyin KILINÇ

• Administrator
  • AÅžK-I ÅžEHİR ESKİŞEHİR
 Emekli bir eÄŸitimci olarak,   Ã–ÄŸrenmenin yaşı yoktur diyorum..  Hayatta hiçbir ÅŸeye geç kalınmış deÄŸildir..
  DoÄŸasını.. Merasını.. VurduÄŸu avını paylaÅŸmıyana ben avcıda demem ... Sevgi ve Saygılarımla....
Özkan Abi çok güzel özetlemişsin,Özgür kardeşim bende Özkan hocama katılıyorum
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2011, 11:14:29 Gönderen: Hacı Hüseyin KILINÇ »
İnsanları Hayvanları Doğayı Sevelim Sevdirelim
Hacı Hüseyin KILINÇ - 1975 - Eskişehir

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Özkan Bey değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Hacı Bey Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Ağzına sağlık Özkan hocam çok güzel özetlemişsin,Özgür kardeşim bende hocama katılıyorum
Özkan Bey değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum..
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Yasin ŞAHİN

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: TOKAT
Çok güzel yazmışsınız, duygularımıza tercüman olmuşsunuz...Ağzınıza sağlık...
Saygı ve sevgilerimle...
Yasin Åžahin
1986  B Rh(+)
TOKAT

Çevrimdışı Arif ALTINYOLLAR

• Moderator
  • ANKARA

Ağzına sağlık Özkan hocam çok güzel özetlemişsin,Özgür kardeşim bende hocama katılıyorum
Arif ALTINYOLLAR - 1972 - ANKARA 0533 346 03 60
Aslanlar kendi hikayelerini yazmadıkça avcı hikayelerine inanmak zorundasınız.

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
Öğretmenimizin dediği gibi öğrenmenin yaşı yoktur.
Avı doğayı yaşamayı bende burda öğrendim.Hiçbirimizin rakamlarla işi zaten yoktur.
Ama asıl olay yaşadığımızı paylaşmakta, elimizin altındaki doğanın da kıymetini bilmektedir.

Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Öğretmenimizin dediği gibi öğrenmenin yaşı yoktur.
Avı doğayı yaşamayı bende burda öğrendim.Hiçbirimizin rakamlarla işi zaten yoktur.
Ama asıl olay yaşadığımızı paylaşmakta, elimizin altındaki doğanın da kıymetini bilmektedir.
Gürhan Bey yorumunuz için teşekkür ederim.
ANKARA-1975-A RH +

Çevrimdışı Özgur BEKTAŞ

• Paylaşımcı Üye
Arif Bey çok teşekkür ederim..
ANKARA-1975-A RH +

Avcýlýk