MUSTAFA HOCAYLA BULUŞMAMIZ (sitemizin güzellikleri) - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: MUSTAFA HOCAYLA BULUÅžMAMIZ (sitemizin güzellikleri)  (Okunma sayısı 1061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
Akşam Mustafa hocam aradı ve geçerken senide alıp Denizli'ye birlikte gidelim hediye yavrumu almaya dedi. Biraz keyfim yoktu ama Mustafa hocamla ilk buluşmamız olacağı için hayır diyemedim.Akhisar'a geldiklerinde avcı büyüğüm Kamil usta (çarşı lokantası ,festivalde yemeklerimizi yapan usta) oda katıldı bize yolda sohpet ederiz değişiklik olsun diye..Ustam ben hocam ve oğlu ,dört kişi çıktık yola...Denizliye vardık torunlarım (black-nadya) onlarda ordaydı..muhteşem olmuşlar..ayıramadım gözlerimi onlardan..yemek faslı, çay ,kurzhaar sohpeti derken zor ayrıldık..Hocam hediyesini aldı,annesinide gördük .. her ikiside maşallahları var.Dönüşte arabayı ben kullandım,(hocamın yolu uzun yorulmasın diye) Akhisar'a girerken Kamil ustam bir alo,mekanında sofrayı hazırlatmış sağolsun (çarşı lokantası) akhisar köfte yedirmeden salmam dedi... Bu ara yolda yavru hiç mızıklamadı tuvaletinide yapmamış yatağına (bunlar iyi işaretler)...
      Sonuçta Mustafa hocama hayırlı olsun yavrusu gülegüle büyütsün...  (sanırım ÅŸuan yolda hala)
      Bu iÅŸe vesile olan baÅŸta sitemizin kuruluÅŸunda emeÄŸi geçenlere,tüm yönetici ve üyelerine...
    Önder YaÄŸcıoÄŸlu dostuma...(bu incelik unutulmaz)  Kamil ustama..(çarşı lokantası)....sonsuz teÅŸekkürler. İyiki varsınız.... (mustafa hocam senide tanıdığıma çok memnun oldum ,her zaman beklerim, yolda köpek sohpetiyle başını ÅŸiÅŸirdiysem affola..)

free image hosting

image hosting jpg

Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Ali Osman ŞAHİN

• Sabit Üye
  • avcılık ve vicdan ikisi birlikte olsun
  • Yer: Çanakkale
Ynt: MUSTAFA HOCAYLA BULUŞMAMIZ (sitemizin güzellikleri)
« Yanıtla #1 : 22 Åžubat 2012, 22:27:59 »
abi çok güzel bir işe vesile oluşsunuz böyle dostluklar asla unutulmaz sitemizin güzellikleri diyelim bunun için
1979-Çanakkale

Çevrimdışı Şükrü YAMAN

• Sabit Üye
  • Yer: ankara ayaÅŸ
« Yanıtla #2 : 22 Åžubat 2012, 22:36:54 »
mustafa abi adına çok sevindim zira tina yı bizim meralarda kaybetmiş ve dolasıyla bir çok kez gerek sitemizden gerek telefonda kendisiyle konuşmuştuk ama malesef köpeğini bulamamıştık
kendisine bu güzel yavruyu hediye eden abimizi ve vesile olan özkan abiyi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ederim
böylelikle bu forum sayfasının aslında forum sayfalası değil bir aile ortamı olduğu tekrar gözler önüne serilmiş oldu emeği geçen herkese teşekkürler
Yüzde ısrar etme doksanda olur.. İnsan dediğinde noksanda olur.. Sakın büyüklenme elde neler var.. Bir ben varım deme yoksanda olur… ’’MEVLANA’’
1984-ayaÅŸ ANK 0539 731 9335

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
« Yanıtla #3 : 22 Åžubat 2012, 22:41:44 »
Böyle güzelliklerin devam etmesi dileğimle.. Fotolara devam...

image upload

image hosting gif

image hosting jpeg

image hosting jpeg

free image hosting
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
« Yanıtla #4 : 22 Åžubat 2012, 22:47:52 »
Hocam paylaşımın için teşekkürler...
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Ömer ALBAYRAK

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: AFYONKARAH?SAR
« Yanıtla #5 : 22 Åžubat 2012, 22:49:19 »
ALLAH dosluğunuzu daim etsin.hediye yavrununda ömrü uzun avı bol olsun.günüde bizimle paylaştuğın için sağolasın hocam.
Afyonkarahisar-1977

Çevrimdışı Cem MENGÜŞ

• Sabit Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #6 : 22 Åžubat 2012, 22:56:24 »
Mustafa abimin adına çok sevindim, kaybolan köpeÄŸinden dolayı çok dertliydi, umarım yeni av partneriyle tüm bu dertlerinden uzaklaşır.Burdan Önder abime ve bu iÅŸe vesile olan Özkan abime  sonsuz teÅŸekkürler...(Nazar deÄŸmesin, maÅŸallah torunlar anneleri gibi süper olmuÅŸ....)
« Son Düzenleme: 22 Åžubat 2012, 22:59:57 Gönderen: Cem MENGÜŞ »
Cem MENGÜŞ  -1973-İstanbul

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
« Yanıtla #7 : 22 Åžubat 2012, 22:56:56 »
İNt. kopmalar oluyor bu ara devam fotolara...

jpeg image hosting

hosting images

png image hosting

image hosting jpg
Vınn çekim gücü çok zayıfladı,bir saatdir iki resim atamadım bu kadar yetsin lütfen (sinir oldum yoksa)

Çevrimdışı Ali Osman ŞAHİN

• Sabit Üye
  • avcılık ve vicdan ikisi birlikte olsun
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #8 : 22 Åžubat 2012, 22:59:07 »
paylaşım için teşekkürler hocam
1979-Çanakkale

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #9 : 22 Åžubat 2012, 22:59:14 »
Başta Önder abimin bu ince davranışı ve Özkan hocamın ince düşüncesi ile bu yavrunun Mustafa hocama nasip olmasına kendi adıma çok sevindim.Bugün Denizli'deki muhabbetin az bir kısmına Özkan hocam sayesinde telefonla katılmış olmam ve herkesin bundan çok memnun olması beni gerçekten çok duygulandırdı.Allah muhabbetimizi bozmasın, bu gibi davranışlar zarif ve anlamlı davranışlar bence...Özkan hocam bu arada senin torunlara bittim Önder abim çok güzel bakmış ve eğitmeye devam ediyor,avları bol ömürleri uzun olsun...Bu arada Kamil ustamın elleriyle pişirdiği yemeklerden geçen sene festivalde yeme şansını yakalamıştım gerçekten mükemmel bir ustalığı var.Yine yaptığı o güzel yemeklerden yemek nasip olur inşallah...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Hacı Hüseyin KILINÇ

• Administrator
  • AÅžK-I ÅžEHİR ESKİŞEHİR
« Yanıtla #10 : 22 Åžubat 2012, 23:27:32 »
Alana Verene Önayak olana emeği geçene helal olsun dostluk arkadaşlık nedir en güzel örneğini sergilediniz tebrikler...

Mustafa Hocam avı bol ömrü uzun olsun inşallah...

Özkan Hocam Önder Abi Paylaşım için teşekkürler...

Hocam torunların maşallahı var hem anneden hem babadan gereken ne varsa almışlar...
« Son Düzenleme: 22 Åžubat 2012, 23:37:37 Gönderen: Hacı Hüseyin KILINÇ »
İnsanları Hayvanları Doğayı Sevelim Sevdirelim
Hacı Hüseyin KILINÇ - 1975 - Eskişehir

Çevrimdışı Şakir ÜNAL

• Sabit Üye
  • Yer: KIRIKKALE
« Yanıtla #11 : 22 Åžubat 2012, 23:32:11 »
İlk başta Önder ağbinin bu güzel davranışını vede Özkan ağbinin bu olayı en güzel şekilde değerlendirmesini tebrik eder ve Mustafa hocama yeni yavrusunu güle güle büyütmesini dilerim.Avı bol birliktelikleri daim olsun.Özkan ağbi ayrıca black ve nadya çok güzel olmuşlar maaşallah
Åžakir ÜNAL - 1979 / KIRIKKALE  A Rh(-)  0542 894 29 79

Çevrimdışı Arif ALTINYOLLAR

• Moderator
  • ANKARA
« Yanıtla #12 : 23 Åžubat 2012, 09:40:41 »
Mustafa hocam hayırlı uğurlu olsun avı bol ömrü uzun olsun.Bu güzel yavruyuda sana vveren Önder beye ve bu güzel olaya vesile olan Özkan hocamada ayrıca teşekkürler.
Arif ALTINYOLLAR - 1972 - ANKARA 0533 346 03 60
Aslanlar kendi hikayelerini yazmadıkça avcı hikayelerine inanmak zorundasınız.

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #13 : 23 Åžubat 2012, 10:10:47 »
mustafa abi adına çok sevindim zira tina yı bizim meralarda kaybetmiş ve dolasıyla bir çok kez gerek sitemizden gerek telefonda kendisiyle konuşmuştuk ama malesef köpeğini bulamamıştık
kendisine bu güzel yavruyu hediye eden abimizi ve vesile olan özkan abiyi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ederim
böylelikle bu forum sayfasının aslında forum sayfalası değil bir aile ortamı olduğu tekrar gözler önüne serilmiş oldu emeği geçen herkese teşekkürler
Kardeşim duygularıma tercüman olmuş.
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Coşkun OKUMUŞ

• Sabit Üye
  • Yer: RİZE
« Yanıtla #14 : 23 Åžubat 2012, 10:40:31 »
ALLAH dosluğunuzu daim etsin.hediye yavrununda ömrü uzun avı bol olsun.günüde bizimle paylaştuğın için sağolasın hocam.
CoÅŸkun OkumuÅŸ -1979 - RİZE   coskunokumus@hotmail.com

Çevrimdışı Öner PEKŞİRİN

• Teknik Admin
  • Avcı avını iyi tanıyandır...
  • Yer: İZMİR-Foça
« Yanıtla #15 : 23 Åžubat 2012, 11:47:00 »
Hocam Paylaşım için Teşekkürler...Dostluğunuz ve muhabbetiniz bol olsun...
Öner PEKŞİRİN - 1983 - İzmir-FOÇA   0506 587 42 87
opeksirin@hotmail.com

Çevrimdışı Ali GÜNDÜZ

• Sabit Üye
  • ava git ama av olma
« Yanıtla #16 : 23 Åžubat 2012, 12:02:05 »
bu işler güzel işler fotolar herşeyi anlatıyor yavruyu mustafa beye kazandıran önderbeye tbrklr hayırlı olsun
1968 AKÅžEHİR 

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
  • Yer: ANTAKYA
« Yanıtla #17 : 23 Åžubat 2012, 12:16:25 »
Böyle dosthane davranışları görüp duyunca insan mutlu oluyor, Mustafa beye hayırlı olsun dileklerimle. yavrunun avı bol ömrü uzun olsun.

Çevrimdışı Murat BAHÇECİ

• Sabit Üye
« Yanıtla #18 : 23 Åžubat 2012, 14:35:10 »
Hocam böyle güzelliklerin devam etmesi dilerim.. Yaptığın çok ince bir davranış tebrik edderim tekrar..
Paylaşım içinde teşekkürLer... Mustafa abinin heyecanı fotolar sayesinde bizede yansıdı :)
Murat BAHÇECİ  / SAKARYA / 1978 

Çevrimdışı Mehmet Doğan KIVRAK

• Moderator
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yanıtla #19 : 23 Åžubat 2012, 14:46:33 »
her bir büyüğüme bu güzel günleri yasatan bizleri bu sekılde abi kardes ilişkisine sokan kimin ne emeği var ise hepsine teşekür ederim....
herkez adına cok sevindim...
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
« Yanıtla #20 : 23 Åžubat 2012, 16:04:51 »
Dostlarım ,saÄŸolun bende de  çok mutlu bir duygusallık oldu bu olayda.. Bu birlikteliÄŸimiz devam eder inÅŸallah..
   Dün ordada aynı ÅŸeyi söyledim,önümüz ay İzmir'de EYHAF  av köpekleri etkinliÄŸinde buluÅŸalım hiç yüzyüze gelmediklerimizle kaynaÅŸalım.. samimiyetimiz dahada katlansın.. güzel olaylar bunlar..BaÅŸta usta olmak üzere büyük bir çoÄŸunluÄŸumuz katılacak zaten...
      ( aramıza hala  katılamadığı için Mustafa hocam yorgun düştü herhalde  :) )
« Son Düzenleme: 23 Åžubat 2012, 16:05:53 Gönderen: Özkan BAKIR »

Çevrimdışı HasanGÜZEL

• Sabit Üye
  • Yer: k mara?
« Yanıtla #21 : 23 Åžubat 2012, 17:18:11 »
dostluğunuz muhabbetiniz ağız tadınız herdaim olsun özkan abi
KahramanmaraÅŸ-1980
Arkandan konuşanlardan her daim bir adım öndesindir...
0505 745 2917

Çevrimdışı Tarık TOKATLI

• Moderator
« Yanıtla #22 : 23 Åžubat 2012, 22:32:58 »
Özkan hocam büyüksün,hem vallaha hem billaha...
16/10/1973 Güzelbahçe-Yelki/İZMİR İkamet:Karşıyaka/İZMİR Tel:0536 8614009

Çevrimdışı Mustafa BÜYÜKKARDEŞ

• Sabit Üye
  • Kurzhaar ile avlanmak ayrıcalıktır
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
  • Yer: BURSA
« Yanıtla #23 : 23 Åžubat 2012, 22:39:33 »
Arkadaşlar, dün akşam geç saatte evime ulaşabildim, gidiş geliş yaklaşık 1000 km yol yaptım, direksiyonda oldukça yoruldum ve dün akşam bilgisayarımı açamadım
ayrıca eve küçük bir misafir de geldi tabiiki, onunda sevinci ve telaşıda var
ben dün, hiç bir zaman unutamayacağım bir gün yaşadım
bursadan önce akhisara uğrayıp Özkan hocamı aldım, hocamı tabiiki uzun zamandır bu sayfalardan tanıyordum, ama yüz yüze görüşmenin güzelliği bir başka, hocam ile kucaklaştık tanıştık,
daha sonra Özkan hocam sen yorulmuşsundur dedi ve arabanın anahtarınıda aldı, o kadar da iyi yaptıki, ben yan koltukta serbes kaldım ve hocamda tabiiki yollarıda iyi biliyor
ve aramıza bir de Kamil abi katıldı, Kamil abi çok hoş bir insan, gün görmüş, tecrübeli bir abimiz ile tanışma şansım oldu, Özkan hocamın böyle çok güzel bir arkadaş gurubu var.
ve Önder kardeşimize ulaştık, bizi çok hoş karşıladı, oradaki sohbete doyum olmadı, hele köpeklerinin güzelliğini burada anlatmak zor, hayran kaldım, olmaz böyle şey, nasılda güzel bakılmışlar, pırıl pırıl hayvanlar, biblo gibiler, ortam da çok güzel, Önder kardeşimizin ne kadar meraklı olduğu ortadaydı,
sohbete doyulmaz, hele konu kurzhaar olunca, ama benim yolum uzun, nihayet yavrumu kucakladım, çok güzel bir yavrucuk,
buradan ne kadar, Özkan kardeşime teşekkür etsem azdır, bu benim şansım oldu, her şey Allah tan, Allah Özkan kardeşimizide sevindirsin, bunu herkes yapamaz.
dönüş yolculuğu başladı, Kamil abi bu arada bir jest yaptı ve kendi mekanında, çok güzel dizayn edilmiş, lokantasında ikramda bulundu, teşekkürler Kamil abi, Allah mekanının bereketini arttırsın.
Burada iyi dileklerde bulunan tüm site arkadaşlarımada çok çok teşekkürler ederim
inşallah yavrumu bir kazaya uğramadan büyütürüm, şimdi bir an evvel aşılarına başlama telaşındayım,
bana bu yavruyu layık gören tüm arkadaşlar teşekkürler, saygılar, sevgiler. Allah size daha çok güzellikler nasip etsin.
Fenci Mustafa hoca-1958-Bursa- 0536 361 71 81  mbklar@hotmail.com
Asalet; Boyda değil, soyda.. incelik; belde değil, dilde.. doğruluk; sözde değil, özde.. güzellik; yüzde değil, yürekte olur..![Hz Mevlana]

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #24 : 23 Åžubat 2012, 22:43:13 »
Mustafa hocam yeni yavrunun fotoğraflarını en kısa sürede bekliyoruz.
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
« Yanıtla #25 : 24 Åžubat 2012, 00:40:59 »
Mustafa hocam yeni yavrunun fotoğraflarını en kısa sürede bekliyoruz.
   evet.. Hocam iÅŸleri rayına koyup yaÅŸadığı yerle beraber yavrunun geliÅŸim resimlerini bekliyoruz...

Çevrimdışı Turhan KÖFÜNCÜ

• Paylaşımcı Üye
  • Yer: MANiSA
« Yanıtla #26 : 24 Åžubat 2012, 17:19:23 »
Bu güzel davranış için tebrik,paylaşım için teÅŸekkür ederim  :)
Manisa -1987

Çevrimdışı Önder YAĞCIOĞLU

• Aktif Üye
  • **
  • Yer: Denizli
« Yanıtla #27 : 24 Åžubat 2012, 18:05:11 »
bu sitede hersey çok güzel insallah hep boyle olur özkan abi, mustafa abi ve kamil abi sizleri tanıdıgım için çok mutluyum mustafa abi yavru insallah sana yakısır bır yavru olur
Önder YaÄŸcıoÄŸlu-Denizli-1974    05337416938

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
« Yanıtla #28 : 24 Åžubat 2012, 23:16:56 »
bu sitede hersey çok güzel insallah hep boyle olur özkan abi, mustafa abi ve kamil abi sizleri tanıdıgım için çok mutluyum mustafa abi yavru insallah sana yakısır bır yavru olur
  İnÅŸallah.. Önder'im sanada  yaptığın bu güzellik için sonsuz teÅŸekkürler...

Çevrimdışı Hasan MUMCUOĞLU

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yanıtla #29 : 25 Åžubat 2012, 09:11:26 »
İŞTE SİTEMİZİN EN GÜZEL TARAFLARINDAN BİRİDE BU, ÖZKAN ABİ PAYLAŞIM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. GÜZEL KARELER OLMUŞ. DOSTLUĞUNUZ BAKİ OLSUN.
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Avcýlýk