Arkadaşlar, dün akşam geç saatte evime ulaşabildim, gidiş geliş yaklaşık 1000 km yol yaptım, direksiyonda oldukça yoruldum ve dün akşam bilgisayarımı açamadım
ayrıca eve küçük bir misafir de geldi tabiiki, onunda sevinci ve telaşıda var
ben dün, hiç bir zaman unutamayacağım bir gün yaşadım
bursadan önce akhisara uğrayıp Özkan hocamı aldım, hocamı tabiiki uzun zamandır bu sayfalardan tanıyordum, ama yüz yüze görüşmenin güzelliği bir başka, hocam ile kucaklaştık tanıştık,
daha sonra Özkan hocam sen yorulmuşsundur dedi ve arabanın anahtarınıda aldı, o kadar da iyi yaptıki, ben yan koltukta serbes kaldım ve hocamda tabiiki yollarıda iyi biliyor
ve aramıza bir de Kamil abi katıldı, Kamil abi çok hoş bir insan, gün görmüş, tecrübeli bir abimiz ile tanışma şansım oldu, Özkan hocamın böyle çok güzel bir arkadaş gurubu var.
ve Önder kardeşimize ulaştık, bizi çok hoş karşıladı, oradaki sohbete doyum olmadı, hele köpeklerinin güzelliğini burada anlatmak zor, hayran kaldım, olmaz böyle şey, nasılda güzel bakılmışlar, pırıl pırıl hayvanlar, biblo gibiler, ortam da çok güzel, Önder kardeşimizin ne kadar meraklı olduğu ortadaydı,
sohbete doyulmaz, hele konu kurzhaar olunca, ama benim yolum uzun, nihayet yavrumu kucakladım, çok güzel bir yavrucuk,
buradan ne kadar, Özkan kardeşime teşekkür etsem azdır, bu benim şansım oldu, her şey Allah tan, Allah Özkan kardeşimizide sevindirsin, bunu herkes yapamaz.
dönüş yolculuğu başladı, Kamil abi bu arada bir jest yaptı ve kendi mekanında, çok güzel dizayn edilmiş, lokantasında ikramda bulundu, teşekkürler Kamil abi, Allah mekanının bereketini arttırsın.
Burada iyi dileklerde bulunan tüm site arkadaşlarımada çok çok teşekkürler ederim
inşallah yavrumu bir kazaya uğramadan büyütürüm, şimdi bir an evvel aşılarına başlama telaşındayım,
bana bu yavruyu layık gören tüm arkadaşlar teşekkürler, saygılar, sevgiler. Allah size daha çok güzellikler nasip etsin.