Usta, bahsettiğin konular ben tinayı almadan öncede dediler, ama ben bir süre inceleyince notumu verdim ve hiç tereddüt etmeden senden tinayı aldım,
müthiş av kanı yüksek bir köpekti, kim demiş av yapmaz diye, kümesten diye, av köpeğin genleri ile igilidir, ben tinanın av hırsıyla baş edemedim, daha ilk keklik avında kekliklerin peşine düştü, adeta kendini kaybetti, benim saflığımdan da hiç düşünemediğim kaza ile onu kaybettim,
ben daha öncede sana söylemiştim, o ava giderken, eskişehirde gecenin 3 ünde bir benzinlikte mola vermiştik, her kesi başına toplamıştı, görüntüsüyle, ufaraktı ama, görüntüsüyle harika bir köpekti, kuyruk dik,baş dik, çok canlı, uyanık, cam göz bir köpekti, bir gün avda benden biraz açıldı ve fermaladı, daha 1 yaşında falandı, tavşan varmış, bekle diye bağırdım, dinlermi, atladı üstüne, inanın yataktaki tavşan 2 metre havaya fırladı, her taraf tüy oldu, ağzından kaçırdı,canlı yakalayacaktı, ikisi kuyruk kuyruğa, atışta yapamadım, tam bir fırtına idi, fakat onu kaybettim işte, ne yapalım hayırlısı olsun.