0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Usta bu sitede siz Yönetici - Teknik adam ve Moderatörlerin sadece yazıp çizmediklerini telefonla veya bir kısmının bir araya gelerek te bir çok şey paylaştıgınızı ortak kararlar almaya çalıştığınızı biliyorum ve çok ta doğru bulup sizlere onca özel yaşamınızdaki meşguliyete karşın verdiğiniz emekler için kendi adıma teşekkür ediyorum ...Hem sen aslında bu sitenin sahibi olduğun halde kendi yetkilerinle aynı yetkileri dostlarına da verdiğin için seni de tebrik ederim..
Evet Mahmut abi doğru söylüyor.Bütün forumlarda bizdeki global mod yetkisi sadece Administratorda mevcuttur, yani en yetkili tek kişide.
Şimdi bakalım bizim sitemize.Burada bizler yetki olarak ilk önce Global Moderatörlük veriyoruz.Buda demektirki her alanda mod üye siler konu siler düzeler kiltler taşır v.b.Yönetici ve Teknik adamlar ise yine aynı şekilde yetkilidir.Hatta örnek olarak Yönetici Hüseyin veya Gürhan arkadaşımız bir tek tuşa basarak beni buradan çıkarabilir...
Usta, hani bir laf vardır, kosa ile biçsen, bitmez diyemaalesef, bunlar her zaman olacaktırAllah sabır versin.
Şimdi Gürhanım sen teknik adamsın bir tıklamakla beni atıp siteyi uçurabilisn değilmi...
Evet aynen doğrudur Arkadaşlar...Hatta zamanında ben moderatörken Usta ya çok riskli bir şey yapıyorsun bence bu kadar yetki olmamalı dememe rağmen o kimsede yetki sınırlaması yapmadı....Ben şahsen cesaret edemezdim....
gerçekten ilginç ben tahmin etmiyordum böyle bir yetkiye sahip olduklarını , bence bu tamamen güvenden kaynaklanan bir durum...