0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrikler, adrenalin dolu güzel bir gün olmuş..fotoğraflar süper..
Vallahi süper, adranalin dolu bir av. İşallah açılışınızda böyle göz alıcı olur.
avınız bol muhabbetiniz daim olsun tebrikler güzel bir av günüymüş
Abim yine yapmışsınız yapacağınızı ama ben senin anlatımınla adeta o anların yaşamış gibi oldum.Yaralı domuzun üzerinize doğru fırlayış anını görmek için neler vermezdim oldukça adrenalin yüklü saniyeler yaşanmış Ekip mükemmel, av mükemmel kapanış mükemmel daha ne olsun...Yaza anlatacak daha ne maceralar vardır kim bilir? TEK KELİMEYLE ES-ES TEAM SÜPERSİNİZ....
Tevfik anlatım uslubun süper heyecanla okudum..Fotolarda öyle.. tavşanlarıda kıvırmışsınız ..ee domuzcukta heyecan yaşatmış size.. daha ne olsun.. işte av budur.. Tebrikler arkadaşlar..
maşallah süper av olmuş
Teyfik abi süper bir kapanış yapmışsınız uslübunuz sayesinde biz de o anları yaşamış kadar olduk...En kötü avınız böyle olsun...
Rastgelsin.
Tevfik öyle güzel aktarmışsınki olayı sanki ordaydık,görüntülerde mükemmel,Allah muhabbetiinizi daim etsin.
Tebrikler Tevfik anlatım ve fotolar harika heycanlanmamak elde değil avda müthiş keyifli geçmiş belli,devamında bol avlar dilerim sezon kapanmadan ördekle karışık birkaç dumuzcuk daha indirirsiniz inşallah....Rastgele....
MAŞALLAH MAŞALLAH BEYLER, GÜZEL İŞ ÇIKARTTINIZ SON GÜN ELİNİZE SAĞLIK.TEBRİKLER.
Maşallah Tevfik abi avınız ve muhabbetiniz bol olsun...
Avınız bol muhabbetiniz daim olsun, paylaşım için teşekkürler.
Eskiden fotoromanlar vardı.Bayılırdım.Valla fotoroman tadında bir anlatım resimler süper.Olayı canlı yaşamış kadar oldum.Nefis bir paylaşım Elinize sağlık.Kapanış süper olmuş Açılışda aynı tad da olur inşallah.
güzel kapanış olmuş abi tebrikler...