Yazarsan BAĞ yazmazsan DAĞ oluruz...! - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Yazarsan BAÄž yazmazsan DAÄž oluruz...!  (Okunma sayısı 437 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
Yazarsan BAÄž yazmazsan DAÄž oluruz...!
« : 11 Ekim 2011, 22:12:51 »
Arkadaşlarım lütfen yanlış anlaşılmasın yazmak içten gelir fakat:

Özellikle bilgilendirme amaçlı açılmış konularda iki satır ile kendi fikirleriniz yazar
yada kısa bir teşekkür ederseniz,hem konular yastık altı olmamış olur,hemde
paylaşımcı arkadaşımızı onore etmiş oluruz...!

Uzun lafın kısası, üyelerimiz lütfen yazmaktan uzak durmayalım...!

Teşekkürler...!
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2011, 23:52:30 Gönderen: Osman KURT »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

Çevrimdışı Öner PEKŞİRİN

• Teknik Admin
  • Avcı avını iyi tanıyandır...
  • Yer: İZMİR-Foça
Ynt: Yazarsan BAÄž yazmazsan DAÄž oluruz...!
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2011, 23:14:44 »
Evet bencede herkez yazmalı diye düşünüyorum...Akhisar Çağlak festivalinde 1.Dürüstavci.com buluşmamızda da konu gündeme gelmişti
Katılıyorum...
Öner PEKŞİRİN - 1983 - İzmir-FOÇA   0506 587 42 87
opeksirin@hotmail.com

Çevrimdışı Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2011, 23:18:22 »
               Usta katılmamak elde deÄŸil, umarım herkes bu konuda duyarlı olmaya çalışır
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Tarık TOKATLI

• Moderator
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2011, 23:21:02 »
Tebrikler usta güzel bir konuya değinmişsin
16/10/1973 Güzelbahçe-Yelki/İZMİR İkamet:Karşıyaka/İZMİR Tel:0536 8614009

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2011, 23:27:25 »
Kimisi benim gibi yazmayı sevmez..kimisi çok sever. Ne yaparsın usta ..Ama senin fikrine katılmamak elde deÄŸil,yazarak biribirimizi tanımak,sonra karşılıklı görüşmek arzusu belirir içimizde , dostluklar baÅŸlar ülkemizin dört bir köşesinde , ÅŸahsen ben çok dostluk ve dostlar kazandım bu alemde.. hafta sonuda hiç görüşmediÄŸim dostlarla buluÅŸmak için 750 km yola gidicem ÅŸimdiden heyecan sardı bile ( nereye diye sormayın sürpriz buluÅŸma paylaşırım)  sitemiz üyelerinin güzelliÄŸi böyle baÅŸlamalı bence.. ve böyle devam etmeli..birbirimizi sevip saydıkca......
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Gürhan ZOR

• Teknik Admin
  • Dil-Harab-i AÅŸkinim Sensin Sebep Berdadima..
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2011, 23:30:13 »
Ben çok severim.Özellikle faydalı olabilirsem mutlu olurum.Tek sıkıntım vakit.
Çok şükür forum üyelerimizin çoğu benim gibi düşünmekte ve her konuya müdahil olmaktalar.Ama bu malesef belli bir kesimle sınırlı kalıyor.
Daha fazla katılım daha fazla bilgi paylaşımı demek.Buda daha fazla fayda demek.Tüm üyelerimiz bildikleri konuda daha katılımcı ve paylaşımcı olabilir.
Bu noktada bu başlığın açılması bence oldukça isabetli olmuş.
Åževket Gürhan ZOR - 1972  - Batıkent/Ankara  Tel:0532-5525824  -  0549 747 60 10
0 Rh (-) Negatif  gzor@hotmail.com

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2011, 23:57:08 »
  Üstad gerçekten iyi bir noktaya deÄŸinmiÅŸsin.Bu dost ve samimi ortamda elimizden geldiÄŸince birbirimize yardımlarımız ve paylaşımlarımız sayesinde bir çok dostlarımız oldu.Åžahsen benim hala yüz yüze görüşemediÄŸim ama o kadar çok samimi olduÄŸum deÄŸerli arkadaÅŸlarım var ki...Önemli olan da bu zaten.
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
  • Yer: ANTAKYA
« Yanıtla #7 : 12 Ekim 2011, 08:50:59 »
paylaşmak ve bilgilendirmek güzel, bunları yapabilmek için beceri ve zaman çok önemli bu özellikler sizde varmı derseniz bende yok 57 yaşına gelmiş teknolojinin gerisinde kalmış yolun sonuna yaklaşmışız, siz değerli genç arkadaşların yazışmalarını izleyerek hem bilmediğimiz konuları öğreniyoruz hemde güzel vakit geçiriyoruz. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

Çevrimdışı Mehmet Doğan KIVRAK

• Moderator
  • ''Avcı,doÄŸaya deÄŸer veren insandır''
  • Yer: balikesir edremit
« Yanıtla #8 : 12 Ekim 2011, 09:41:28 »
cok dogru...haklısın usta
MEHMET DOÄžAN KIVRAK
EDREMİT/1986 
0532 784 0019 
dogan.tekel@hotmail.com

Çevrimdışı Uğur KEKLİK

• Paylaşımcı Üye
« Yanıtla #9 : 12 Ekim 2011, 10:42:43 »
..........57 yaşına gelmiş teknolojinin gerisinde kalmış yolun sonuna yaklaşmışız, ...............

Abi ne yaptın sen yahu,57 yaş yolun sonumudur.?? Daha geçtiğimiz cumartesi 76 yaşında bir avcının komşum olan bayiden yeni çifte aldığını gördüm.İkinci el bile değil,sıfır tüfek aldı adam.:)
Uğur Keklik-1973 Ödemiş/İZMİR 0 532 521 96 91

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2011, 11:55:55 »
DoÄŸrudur insanın ruhu ihtiyarlamaz birde tüfek alan abimize soralım yılda kaç defa ava gidiyor. İnanın çocukluÄŸumdan bu yana benim vazgeçilmez tutkum avcılık on yaşından itibarende köpek beslerim, avcı arkadaÅŸlarımda benden 15-20 yaÅŸ büyükler onları ava götürdüğümde çocuklar gibi  sevinirler onlar hep eski hikayelerini dinlerim bir anısını yüz defa anlatmıştır fakat ilk defa anlatıyor gibi heyecanlanır bende ilk defa dinliyormuÅŸ gibi merakla dilemeÄŸe çalışırım ve içimden bizde böyle olacağız derim. Abiler avlanmak için deÄŸil doÄŸada gezmek eskileri yad etmek için geldiklerini düşünüyorum, birdefa Erzurum Åženkaya'da Keklik avındayız vadiye keklikleri sıkıştırdım abileri çağırdım gelindiye sen avlan biz gelemeyiz dediler neyse ava hazırlanırken yoruduÄŸumu hissetmeye baÅŸladım. Selamlar

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2011, 20:16:32 »
paylaşmak ve bilgilendirmek güzel, bunları yapabilmek için beceri ve zaman çok önemli bu özellikler sizde varmı derseniz bende yok 57 yaşına gelmiş teknolojinin gerisinde kalmış yolun sonuna yaklaşmışız, siz değerli genç arkadaşların yazışmalarını izleyerek hem bilmediğimiz konuları öğreniyoruz hemde güzel vakit geçiriyoruz. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

Ahmet abi her şey bilgi ve teknolojiyi takip değildir.Sen ve senin gibi değerli büyüklerimizden daha öğreneceğimiz çok şey var.Biz bazı şeyleri deneyerek öğrenmeye ve bazılarını da kağıt üzerinden bilirken,sen bunların çoğunu eminim yaşayarak öğrenmişsindir.Tecrübelerinizi,yaşadıklarınızı belki kendinizce anlatmaya çekinebilirsiniz ama biz bunları dinlemek ve tecrübelerinizden ders almak için can atıyoruz.Siz değerli eski avcıların gölgesi biz gençlere yeter..
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Serhat BURHAN

• Sabit Üye
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2011, 21:07:56 »
Tebrkler usta çok iyi bir konuya değinmişsin.
Serhat Burhan  1984 - İZMİR-FOÇA
0533 410 3769

Çevrimdışı Mustafa ÇAĞLAYAN

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2011, 21:14:22 »
cümleten hayırlı akşamlar.mahmut abicim siteye kısa bir süre önce katıldım aklımın yettiği kadar paylaşımlara katılmaya yorum yazmaya çalışıyorum.dün gece dondum resmen zaten beynim uyuştu sitede dolaşmadan.o kadar konu varki hangisine bakayım hangisine yorum yapayım şaşırdım valla ama beni en çok duygulandıran aramızdan ayrılanlar konusudur.
1983-Gaziantep

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2011, 22:46:01 »
Osman bey iltifatınız için teÅŸekkürler, inanın biz büyüklerimizden görüp duyduklarımız ve yaÅŸadıklarımız olaylardan ders alarak avcılığı sürdürmeÄŸe çalıştık. Siz ise teknolojinin bütün imkanlarını kullanabiliyorsunuz inanın sizlerin yazışmalarınızı izlerken bir çok ÅŸeyi siz genç arkadaÅŸlardan öğreniyoruz. Av konusuna gelince biz sizden daha ÅŸanslıyız  çünkü avlaklar daha geniÅŸ ve av daha boldu, ÅŸehirden 5-6km çıkınca heryer avlaktı av bol avcı azdı malzeme yoktu ÅŸimdi çeÅŸit çeÅŸit malzeme var av yok. Her geçen zaman avın ve avcının alehine (negatif) iÅŸliyor belki torunlarımıza ne av nede avlak kalacak, bilinçsizce yapılan herÅŸey bunların yok olmasıdır. Selamlar 

Çevrimdışı Şakir ÜNAL

• Sabit Üye
  • Yer: KIRIKKALE
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2011, 23:13:28 »
Mahmut aÄŸbi birde yeni üyeliklerde insan ortama hemen ayak uyduramıyor .ÖrneÄŸin ben üye oldum ama bikaç ay sadece takip ettim hiçbir paylaşımda bulunmadım veya yorum yapmadım.Nezamanki Özkan aÄŸbimle tanıştım bu ortama ısınmaya baÅŸladım devamında Osman Kurt kardeÅŸimin resim yüklemedeki yardımı ve yaklaşımı bana öyle sıcak geldiki tabiki devamındada seninle yapmış olduÄŸumuz telefon görüşmelerimiz  sonunda tam bir aile ortamında buldum sanki kendimi ÅŸuan çok iyi biliyorumki doÄŸru adresteyim ve yazıp paylaÅŸmakta hiç bir çekingenliÄŸim kalmadı.
Åžakir ÜNAL - 1979 / KIRIKKALE  A Rh(-)  0542 894 29 79

Çevrimdışı Şükrü YAMAN

• Sabit Üye
  • Yer: ankara ayaÅŸ
« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2011, 21:01:38 »
çok doğru noktaya değinmişsin abi ayrıca paylaşırsan veya paylaşımlara içinden gelerek iki kelime yazarsan tanışır dostluk ve arkadaşlık kurarsın bir konuda aklına bişey takıldımı açar sorarsın karşında seni az çok tanıyan veya senin az çok tanıdığın biri olur yani yazmaktan zarar gelmez
Yüzde ısrar etme doksanda olur.. İnsan dediğinde noksanda olur.. Sakın büyüklenme elde neler var.. Bir ben varım deme yoksanda olur… ’’MEVLANA’’
1984-ayaÅŸ ANK 0539 731 9335

Çevrimdışı Zekai DÖNERKAN

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #17 : 16 Ekim 2011, 18:30:12 »
Mahmut bey,bildiğimiz konularda,herhangi bir çıkar gözetmeksizin,birbirimize yardımcı olmak,bilmediklerimiz için ise yardım istemek çok güzel dostça bir paylaşım.zaten burda olmamızın amacı bu.size katılıyorum,hepimiz elimizden geldiği kadar sitemize katkıda bulunmalıyız.bu arada Ahmet Vural beye'de sevgiler,selamlar.bende 54 yaşındayım,Ahmet bey,yürüyebildiğimiz müddetçe biz bu av aşkıyla yürüyelim,yorulduğumuzda,yaşımızı sorguluyalım.bence sizinde benimde önümüzde yürüyeceğimiz daha çok uzun yol var.tabiki Allah nasip ederse.
İstanbul-1957

Çevrimdışı Ertan ACAR

• Sabit Üye
« Yanıtla #18 : 16 Ekim 2011, 20:51:45 »
  Üstad gerçekten iyi bir noktaya deÄŸinmiÅŸsin.Bu dost ve samimi ortamda elimizden geldiÄŸince birbirimize yardımlarımız ve paylaşımlarımız sayesinde bir çok dostlarımız oldu.Åžahsen benim hala yüz yüze görüşemediÄŸim ama o kadar çok samimi olduÄŸum deÄŸerli arkadaÅŸlarım var ki...Önemli olan da bu zaten.
Osmana katılıyorum
ERTAN ACAR  1982  BALÇOVA-İZMİR

Çevrimiçi Hacı Hüseyin KILINÇ

• Administrator
  • AÅžK-I ÅžEHİR ESKİŞEHİR
« Yanıtla #19 : 16 Ekim 2011, 22:48:04 »
Usta çok doğru bir noktaya değinmişsin...
Yapılan yorumlar olmasa nasıl yeni dostluklar arkadaşlıklar kurabilirdiki...
İnsanları Hayvanları Doğayı Sevelim Sevdirelim
Hacı Hüseyin KILINÇ - 1975 - Eskişehir

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Sabit Üye
« Yanıtla #20 : 16 Ekim 2011, 23:51:04 »
DeÄŸerli arkadaÅŸlar  baÅŸka sitelerde bir üyesi konu açıyor açtığına açacağına piÅŸman ediyorlar bir küfür etmedikleri kalıyor. Bu sitede kırıcı bir olay olmuyor olsada deÄŸerli yönetici arkadaÅŸlar hatalı tarafı uyarır, madur taraftanda onun adına özür dilerler, adına yakışır bir site bu sitenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum . Böyle huzurlu,seviyeli,samimi ve saygılı ortam saÄŸlayan tüm  site üyelerine ve yöneticilerine  sonsuz teÅŸekkürler.

Çevrimdışı Hasan MUMCUOĞLU

• Sabit Üye
  • Yer: ESK??EH?R -SAKARYA
« Yanıtla #21 : 17 Ekim 2011, 08:49:59 »
USTA DOĞRU SÖYLÜYORSUN, BİRDE BEN BU ALINTI İŞİNE KARŞIYIM ÇOK FAZLA ALINTI YAPILIYOR. 2 SATIR YAZMAK DAHA FAYDALI OLACAĞI KANAATİNDEYİM.
SAYGILARIMLA.
EskiÅŸehir - Sakarya - 1981

Çevrimdışı Gökçen EKEMENLİ

• Yeni Üye
  • *
  • Yer: ankara
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2012, 11:50:28 »
SAYIN MAHMUT BEY PAYLAŞIMLARINIZI İLGİYLE TAKİP EDİYORUM VE BAŞALILAR DİLİYORUM TEŞEKKÜRLER
1971 - Ankara

Seo4Smf Tagleri: baÄž Yazarsan yazmazsan DAÄž oluruz 

Avcýlýk