YURTDIŞINA AÇILDIK; DEUTSCH-KURZHAAR-VERBAND LİMNİLİ'Yİ TANIDI!.. - Dürüst Avcı
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: YURTDIÅžINA AÇILDIK; DEUTSCH-KURZHAAR-VERBAND LİMNİLİ'Yİ TANIDI!..  (Okunma sayısı 2839 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İbrahim ŞENOCAK

• Ziyaretçi
Evet, DEUTSCH-KURZHAAR-VERBAND (Kurzhaar'ın menşei olan Almanya'daki Kurzhaar'ın tek resmi ve en büyük internet sitesi) Türkiye'deki faaliyetlerinden örnekler göstermek için Mahmut LİMNİLİ ve eşi sayın Canan LİMNİLİ'yi seçmiş, forumumuz için güzel bir haber, paylaşmak istedim, aleni ve gizliden(!) ilgilenenlere duyurulur..

Kaynak: http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm

Prof. Herbert Lemmer
Präsident Deutsch-Kurzhaar-Verband
(DKV Başkanı Prof. Herbert Lemmer ve Mahmut LİMNİLİ)

DKV Heyeti ve sayın Canan LİMNİLİ
« Son Düzenleme: 30 Mart 2010, 00:40:12 Gönderen: İbrahim ÅžENOCAK »

Çevrimdışı Mahmut LİMNİLİ

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
  • Yer: Foça - 1964
     Sorma İbrahimcim bak neler olmuÅŸ deÄŸilmi zamanında.Seni tebrik ederim her yeri karıştırmışsın ve bu fotoÄŸrafları bulmuÅŸsun.Gerçi biraz
     eskidi ancak bir zamanlar yapmıştık diyebileceÄŸimiz bir anıdır.
     Yaklaşık 1.5 yıl önce bir dernek kurmuÅŸtuk.İsmi Anadolu Deutsch-Kurzhaar dı.Ve fotoÄŸraftaki Alman iki beyi ki bunlar bu iÅŸin en büyükleridir
     davet etmiÅŸtik Foçaya.Kırmadılar geldiler Allah razı olsun onlardan.Adamlar Almanya dan geldi bizimkiler 70 km den gelemediler Foçaya..
     DerneÄŸimizde 100 üyemiz vardı ve halen bir çoÄŸu burada zaten.
     Sonrasında KIF-KOF ayakları ve sonuç BOÅž çıktı malesef.KiÅŸiler saÄŸa sola dağıldılar.Direnemediler falan filan bizde derneÄŸimizi fes ettik.
     BİZDE BU İŞLER ERKEN İBRAHİM DAHA 100 YIL İSTER.BU FESATLIK VARKEN MALESEF.BAK ALMAN SİTESİNE KOYUYOR.BİZİMKİNLER NASIL
     YOK ETSEK DİYE BAKIYOR.
     Evet İbo sonuçta bu iÅŸten en karlı ben çıktım biliyormusun.Nedenmi bak neden.Öncesinde beni bazı çakallar bu baÅŸkan LEMMER e kötü
     tanıtmışlardı yani öcü gibi.Sonrasında sayın Lemmer Foçaya geldi ve üç gün boyunca sohbetimiz oldu.Sonucunda adam beni bende onu gayet iyi
     tanıma fırsatını karşılıklı bulduk.Yani bir nevi çok rahatladım da denebilir.İşte sonrasında da beni tanıyan baÅŸkan Flore vom Osterberg gibi
     bir köpeÄŸim olmasını saÄŸladı.BİRDE MAHMUT SEN HİÇ ANLATILDIÄžI GİBİ BİR ADAM DEĞİLMİŞSİN DEDİ VE GİTTİ...

« Son Düzenleme: 29 Mart 2010, 22:28:06 Gönderen: mahmut limnili »
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    
http://www.deutsch-kurzhaar.de/diverses.htm     mahmutlimnili@hotmail.com

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar

Bir de unuttum yazayım.FotoÄŸrafların üzerindeki yazıda,Türkiye den iki derneÄŸin müracat ettiklerini ve kabul edilmedikleri yazılıdır...
Mahmut Limnili - FOÇA -1964 - 0.532.4422170   www.kurzhaarmahmut64.com www.mahmut64.com                    

Çevrimdışı Gazi SUBARİ

• Moderator
  • Mekanın Cennet Olsun
Ustam seni va Canan Hanımı geçte olsa tebrik ederiz.Ben bir şey yazmak istemiyorum.Zira görünen köy kılavuz istemez derler.Herşey ortada.İnan ustam çok gururlandım.
DOÄžRU DUVAR YIKILMAZ.
Saygılarımla
AV BAHANE SPORU ŞAHANE Gazi SUBARİ - 1969 -İSTANBUL

[[ AKLIMIZIN VE KALBİMİZİN BİR KENARINDA BİZ YAŞADIKÇA YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİN ]]

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
  • Yer: Diyarbakır-EskiÅŸehir
Çakma çıraklara duyurulur :D Daha onların hiç bir fotoğraflarını göremedik uluslararası ortamlarda...
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Gazi SUBARİ

• Moderator
  • Mekanın Cennet Olsun
Osmanım anlar zaten bu haberin üstüne herhalde çatlamışlardır.(çakma olduklarını herkes biliyordu birde çatlaklıkları çıktı ÅŸimdi)  :D :D :D
AV BAHANE SPORU ŞAHANE Gazi SUBARİ - 1969 -İSTANBUL

[[ AKLIMIZIN VE KALBİMİZİN BİR KENARINDA BİZ YAŞADIKÇA YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİN ]]

Çevrimdışı Emin KARS

• Sabit Üye
Kurzhaarın profösörü Türkiyede limnili dedikten sonra gerisi teferruattır.

Emin KARS -1967 - Ankara

Çevrimdışı Mustafa KÜÇÜK

• Sabit Üye
Mahmut üstadım bizim zaten size ve köpeklerinizin kalitesine olan inancımız sonsuzdu bu güzel haberlede perçinlenmiş oldu....
Kıskanlar çatlasın diyorum hayırlı akşamlar...
« Son Düzenleme: 30 Mart 2010, 00:41:00 Gönderen: İbrahim ÅžENOCAK »
Mustafa KÜÇÜK - 1981 - Çanakkale İkamet MUŞ

Çevrimdışı Ali GÜNDÜZ

• Sabit Üye
  • ava git ama av olma
adamlar dogru haber yapmış haber olacak başka kaynakta yok sanırım tebrikler
1968 AKÅžEHİR 

Çevrimdışı Kenan PAZARLI

• Sabit Üye
bilgilendirme için teşekkürler , gerçekten haberim yoktu benim bu konuda...
Kenan PAZARLI  1967 - İstanbul - b.çekmece

Çevrimdışı Erkan TURHAN

• Sabit Üye
Mahmut usta daha sende ne cevherler vardır kimbilir arayıp bulmak lazım. TeÅŸekkürler paylaşımın için İbrahim iyi takip etmiÅŸsin tebrikler. Usta bu ortamlar kareler baÅŸkalarında olsa satılık yavrulara fiyat sormaya korkarız. 
Erkan TURHAN 1974 BAYRAMPAÅžA /İSTANBUL 0533458 68 17  DURANA ATAN ET AVCISI KAÇANA ATAN ZEVK AVCISIDIR.

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
Mahmut usta daha sende ne cevherler vardır kimbilir arayıp bulmak lazım. TeÅŸekkürler paylaşımın için İbrahim iyi takip etmiÅŸsin tebrikler. Usta bu ortamlar kareler baÅŸkalarında olsa satılık yavrulara fiyat sormaya korkarız.  

Erkanım bana Prof.LEMMER dediki.Evladım senin paraya ihtiyacınmı var 200 euroya sat NAM olsun KAR olmasın.İşte bende o gün bu gündür bundan
      vazgeçemiyorum...!
« Son Düzenleme: 30 Mart 2010, 15:01:24 Gönderen: mahmut limnili »

Çevrimdışı Erkan TURHAN

• Sabit Üye

Erkanım bana Prof.LEMMER dediki.Evladım senin paraya ihtiyacınmı var 200 euroya sat NAM olsun KAR olmasın.İşte bende o gün bu gündür bundan
      vazgeçemiyorum...!

Valla usta nede iyi etmiÅŸsin. Lemmere çok ÅŸey borçlu o zaman kurzhaar sevenler. Yoksa eski fiyatlarla ciÄŸerci vitrinine bakan kediler gibi dolanıp duracaktı millet.     "Lemmer yürü be Mahmut dedi arabayı sattım yürüyorum diyorsun. :D :D :D :D :D "
Erkan TURHAN 1974 BAYRAMPAÅžA /İSTANBUL 0533458 68 17  DURANA ATAN ET AVCISI KAÇANA ATAN ZEVK AVCISIDIR.

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
Erkan abi ustanın fotoğraf albümünü incelemen lazım daha kimlerle kimlerle fotoğrafları var ustanın...Hani kiminilerinin ilah saydığı kişilerle yıllar önce dostça muhabbetler esnasında çekilenlerden :)
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Muzaffer AĞLUÇ

• Sabit Üye
  • Yer: FOÇA-İZMİR
Osman kardeÅŸ,
ustanın fotoğraf albümünü incelediğine göre AY' da avlanırken olanınıda görmüşsündür :))))
İşte kimilerinin ilah saydığı kişiler o sırada ustanın köpeklerinin karşısında aval aval bakıyorlardı :)))
Muzaffer AÄžLUÇ  1967

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
Bilmem mi Muzaffer abi, işte dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyoruz "KALİTE"nin Türkiye'deki kaynağı Foçalı,gerisi teferruat....
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Yaşar KABAYEL

• Administrator
    • www.durustavci.com
  • Yer: ?ZM?R
                    T.C. deki en kalite kurzhaar lar Foça'da bunun ötesi yok, çakma çırakmış falanmış filanmış bunlar fasafiso, Mahmut Limnili bu iÅŸte bir numaradır...TeÅŸekkürler İbrahim abi, ben zaten biliyordum fotoları, paylaÅŸmakla iyi yapmışsın bilmeyen çok üyemiz abilerimiz varmış, teÅŸekkürler...
Yaşar KABAYEL - 1986 - BERGAMA - İZMİR
Tel:  0 542 337 38 53 - msn: durustavci@hotmail.com

Çevrimdışı Bülent GÖÇER

• Aktif Üye
  • **
biz diyoruz usta onlar diyor.MEİSTER.Çakmalar diyor usta bizden ne ister(( anlayana)))
Bülent GÖÇER 1968   
Balıkesir-Edremit-AKÇAY

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar

Beyler hepinize sonsuz teÅŸekkürler.
       Yurt dışına ilk açılan bizim ekip olmamıştır.Ancak bizler bu iÅŸi en iyi biçimde organize olarak bir tarihte yapmıştık.Haliylede emeÄŸimizin
       karşılığını aldık.Alman dostlarımız bizlerin sıcaklığını unutamayıp,vefa borcu olarak sitelerinde fotoÄŸraf olarak deÄŸerlendirdiler.

Kendi adıma konuÅŸmam gerekirse,yaptığım bu iÅŸte ,kendimi bu iÅŸin bir numaralarına tanıtıp,sitelerinde de yer aldığım için çok mutluyum.
       Bundan sonrası pek umrumda deÄŸildir.
       Zaten artık Almanların federasyonuyla T.C dekilerin hiç bir iÅŸi olamaz...Tren kalktı iÅŸ bitti..

• Mahmut Limnili
  • Administrator
    • Kurzhaar
       ArkadaÅŸlar bakınız bir zamanlar ne yapmıştık....!

Ã–nce alttaki linki tıklayıp aynı sayfada saÄŸdaki yazıyı bulun lütfen ve tıklayınız..    Kurztrip in die Türkei 2008

http://www.klubkurzhaar-voran.de/index.php?id=galerie

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
"Kurztrip in die Türkei" başlığı altındaki resimler değil mi usta...Kimler var kimler eskinin dostları şimdinin ( ? )leri..... Anlamazlar usta anlamazlar değer bilmez onlar...Kaçıyla telefonla konuştum senin arkandan neler dediler neler...Ama kendilerinin ne olduklarını söylemediler :)
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Çevrimdışı Murat ÇELEBİ

• Aktif Üye
  • **
alman kurzhaarı adı üstünde mahmut abinin köpeklerine bayılmıştır heralde ben bayılıyom çok degerli benim için mahmut hocm da tabiki hem eniyiler hemden ucuz mahmut abi gibi hem yetiştiren yok hem bufiyattan aşşagı veern yok abi cok teşekkürler
Murat ÇELEBİ  - 1986 - SAKARYA  HENDEK yeÅŸilyurtlu

Çevrimdışı Halil AYYILDIZ

• Sabit Üye
  • Yer: Afyonkarahisar/Dinar
Çok geç kalmışlar.
Halil AYYILDIZ - 1967 - Afyonkarahisar/Dinar
05416562306

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• Özkan Bakır
  • Moderator
  • Yer: Akhisar/Manisa
Çakma çıraklara duyurulur :D Daha onların hiç bir fotoğraflarını göremedik uluslararası ortamlarda...
Demekki biz çakma deÄŸiliz Osman..hala kendimi çırak görüyorumda..(tanımıyanlara Canan hanımın ÅŸapka üstündeki sakallı profil benim)..  Çok güzel anılardı...
Özkan BAKIR - 1958 - Akhisar Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkcılık İhtisas Spor Kulübü DerneÄŸi  genel sekreteri

Çevrimdışı Osman KURT

• Administrator
Demekki biz çakma deÄŸiliz Osman..hala kendimi çırak görüyorumda..(tanımıyanlara Canan hanımın ÅŸapka üstündeki sakallı profil benim)..  Çok güzel anılardı...

Ã–zkan abi o çakmalar malum kanallarda köpek eÄŸitim videoları yayınlıyorlar,içi boÅŸ organizasyonlar sayesinde milletin cebindeki parayı kayıt adı altında alıp sonrada sizin köpeÄŸiniz sınavı bilemem neyi geçemedi diyerek kayıtlı üretmelerini engelliyorlar. ;) Usta olmak için daha çok uÄŸraÅŸmamız lazım bunu hak etmek kolay deÄŸil.Ben seni taa o zamanlardan beri tanıyorum zaten ;)
Osman KURT
Diyarbakır-Eskişehir
1981- B Rh (+)
Big_Hunter26@hotmail.com

Avcýlýk